הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נשירת שיער

• פותח/ת השרשור apap
  • פורסם בתאריך

apap

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
מצטער אם זה לא הפורום המתאים, פשוט יש לי הרגשה שמדובר בבעייה הורמונלית.
בחצי שנה האחרונה יש לי נשירת שיער רצינית בכל הגוף, ביצעתי מספר פעמים בדיקות דם והכל תקין.
יש לציין שלקחתי קריאטין במשך שנה וחצי ללא הפסקה, לצערי אני לא זוכר אם הנשירה התחילה כשהפסקתי או לפני אבל זה היה בתקופת סיום ה''סייקל''.
בנוסף החשק המיני לא יציב כל כך, ובשנה האחרונה סובל מעייפות גם אחרי 8-9 שעות שינה.
אני מתכנן לבקש מרופאת המשפחה בדיקות הורמונליות(כולל TEST TOTAL), אני מאמין שהיא תביא לי.
האם אתם חושבים שמדובר בבעיה הורמונלית?או שיכול להיות שזה קרה מהקריאטין שצרכתי תקופה ארוכה בלי הפסקה?
תודה

אין מחקרים המראים שקריאטין גורם לנשירת שיער, ככה שאני לא מאמין שזה נגרם לך מהתוסף.
ככל הנראה אתה סובל מנשירת שיער בגלל עודף בדיהידרוטסטוסטרון (DHT)

מצטער אם זה לא הפורום המתאים, פשוט יש לי הרגשה שמדובר בבעייה הורמונלית.
בחצי שנה האחרונה יש לי נשירת שיער רצינית בכל הגוף, ביצעתי מספר פעמים בדיקות דם והכל תקין.
יש לציין שלקחתי קריאטין במשך שנה וחצי ללא הפסקה, לצערי אני לא זוכר אם הנשירה התחילה כשהפסקתי או לפני אבל זה היה בתקופת סיום ה''סייקל''.
בנוסף החשק המיני לא יציב כל כך, ובשנה האחרונה סובל מעייפות גם אחרי 8-9 שעות שינה.
אני מתכנן לבקש מרופאת המשפחה בדיקות הורמונליות(כולל TEST TOTAL), אני מאמין שהיא תביא לי.
האם אתם חושבים שמדובר בבעיה הורמונלית?או שיכול להיות שזה קרה מהקריאטין שצרכתי תקופה ארוכה בלי הפסקה?
תודה
בדוק רמות אנדרוגניות חופשיות בגוף (בדיקת דם).
בהחלט יכול להיות שהגוף שלך ממיר יותר טסט לדהידרו-טסט DHT

• פותח/ת השרשור
אין מחקרים המראים שקריאטין גורם לנשירת שיער, ככה שאני לא מאמין שזה נגרם לך מהתוסף.
ככל הנראה אתה סובל מנשירת שיער בגלל עודף בדיהידרוטסטוסטרון (DHT)
בדוק רמות אנדרוגניות חופשיות בגוף (בדיקת דם).
בהחלט יכול להיות שהגוף שלך ממיר יותר טסט לדהידרו-טסט DHT
תודה על המענה.
במידה וזה המצב(עודף DHT), מהו הפתרון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית