הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי מדידת חזה עוף

• פותח/ת השרשור
כן, הדבר היחיד שמשתנה זה הכמות מים

אז למה במחשבון זה מראה שמתנה הקלוריות

FoodsDictionary - חזה עוף, ערכים תזונתיים

FoodsDictionary - חזה עוף מבושל-מטוגן, ערכים תזונתיים
?

• פותח/ת השרשור
כי 100 גרם של חזה עוף מבושל שקלו יותר לפני הבישול, אז יש שם ערכים של יותר מ-100 גרם
אז אם יש לי בתפריט 200 גרם אני צריך לשקול לפני ואחרי הכנה זה יכול להיות יהיה פחות אבל עדיין הערכים של ה200 יהיו אותו הדבר ?

אז אם יש לי בתפריט 200 גרם אני צריך לשקול לפני ואחרי הכנה זה יכול להיות יהיה פחות אבל עדיין הערכים של ה200 יהיו אותו הדבר ?
אין לך שום סיבה למדוד אחרי ההכנה, זה לא ייתן לך שום מידע בר שימוש, פשוט קח את הערכים של 200 גרם לפני בישול

• פותח/ת השרשור
אין לך שום סיבה למדוד אחרי ההכנה, זה לא ייתן לך שום מידע בר שימוש, פשוט קח את הערכים של 200 גרם לפני בישול
אז אם שמתי בתפריט 200 גרם לאחר בישול זה אומר שאני צריך לפני בישול למדוד 200 כן ?
ויצא אותו ערכים ?
ערך של 100 לפני זה זה נכון
FoodsDictionary - חזה עוף, ערכים תזונתיים ?

אז אם שמתי בתפריט 200 גרם לאחר בישול זה אומר שאני צריך לפני בישול למדוד 200 כן ?
200 גרם אחרי בישול זה בערך 250 לפני בישול.

אתה לוקח בחשבון שהחזה עוף מצטמצם בבישול ככה שהערכים נשארים זהים אבל המשקל כביכול משתנה כי יוצאים נוזלים

ויצא אותו ערכים ?
ערך של 100 לפני זה זה נכון
FoodsDictionary - חזה עוף, ערכים תזונתיים ?
כמו שאמרתי, המשקל מצטמצם, אז אם אחרי בישול זה 200, לפני זה צריך להיות יותר, בגלל זה אל תשתמש בתפריט שלך בערכים אחרי בישול כי זה פשוט יצא לא מדויק, תשתמש תמיד בערכים של לפני בישול

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, המשקל מצטמצם, אז אם אחרי בישול זה 200, לפני זה צריך להיות יותר, בגלל זה אל תשתמש בתפריט שלך בערכים אחרי בישול כי זה פשוט יצא לא מדויק, תשתמש תמיד בערכים של לפני בישול
אז אם שמתי בתפריט שלי ערך של 200 גרם חזה עוף מבושל אז פשוט לפני הכנה לשקול בערך 250 ואז זה היהיה בערך 200 ? וייצא לפי הערכים
חישבתי בתפריט לפי זה FoodsDictionary - חזה עוף מבושל-מטוגן, ערכים תזונתיים
200 גרם אז אם אני רוצה שייצא אותו דבר לפני הכנה שיהיה 250 ?

אז אם שמתי בתפריט שלי ערך של 200 גרם חזה עוף מבושל אז פשוט לפני הכנה לשקול בערך 250 ואז זה היהיה בערך 200 ? וייצא לפי הערכים
חישבתי בתפריט לפי זה FoodsDictionary - חזה עוף מבושל-מטוגן, ערכים תזונתיים
200 גרם אז אם אני רוצה שייצא אותו דבר לפני הכנה שיהיה 250 ?
אם יש לך תפריט 200 גרם חזה עוף מבושל זה כנראה מסיבה מסויימת, אתה מחפש ערכים מסויימים, אז פשוט תלך לפי אותם ערכים שתמצא בחזה עוף לא מבושל.
אם למשל אתה רוצה בערך 70 גרם חלבון מחזה עוף, אז במקום להסתכל כמה חזה עוף מבושל יש לך, תיקח פשוט 250 גרם בערך של חזה עוף לא מבושל.
תדע את הערכים לפני בישול ואל תסתכל בכלל על אחריו, אם אתה רוצה אתה יכול לצמצם 250 גרם חזה עוף לא מבושל לאיזה 100 גרם אחרי בישול, אבל בשביל זה תצטרך ממש לייבש את החזה עוף, זה רק כדי להמחיש לך כמה זה לא משנה המשקל אחרי בישול

• פותח/ת השרשור
אם יש לך תפריט 200 גרם חזה עוף מבושל זה כנראה מסיבה מסויימת, אתה מחפש ערכים מסויימים, אז פשוט תלך לפי אותם ערכים שתמצא בחזה עוף לא מבושל.
אם למשל אתה רוצה בערך 70 גרם חלבון מחזה עוף, אז במקום להסתכל כמה חזה עוף מבושל יש לך, תיקח פשוט 250 גרם בערך של חזה עוף לא מבושל.
תדע את הערכים לפני בישול ואל תסתכל בכלל על אחריו, אם אתה רוצה אתה יכול לצמצם 250 גרם חזה עוף לא מבושל לאיזה 100 גרם אחרי בישול, אבל בשביל זה תצטרך ממש לייבש את החזה עוף, זה רק כדי להמחיש לך כמה זה לא משנה המשקל אחרי בישול
אני ממש מבולבל כבר אני חישבתי בתפריט כבר אחרי בישול בגלל שיש יותר קלוריות בין הלא מבושל אז עכשיו בשביל שאני ישיג את הערכיים ששמתי של החזה עוף לאחר בישול אני צריך פשוט לשקול לפני 250 גרם חזה עוף ואז ייצא לי 200 גרם לאחר בישול נכון ?
אני ממש מבולבל כבר אני חישבתי בתפריט כבר אחרי בישול בגלל שיש יותר קלוריות בין הלא מבושל אז עכשיו בשביל שאני ישיג את הערכיים ששמתי של החזה עוף לאחר בישול אני צריך פשוט לשקול לפני 250 גרם חזה עוף ואז ייצא לי 200 גרם לאחר בישול נכון ?
אם אני צריך לחשב לפני אז כמה גרם צריך לפני בשביל ה 200 לאחר בישול האלה ?
FoodsDictionary - חזה עוף מבושל-מטוגן, ערכים תזונתיים

בתפריט שלך יש 200 גרם חזה לפני בישול לפי האתר ששלחת?
אם כן אז היחס בין המבושל ללא מבושל לפי האתר ששלחת הוא 1:1.5, זה אומר שתשקול 300 גרם חזה עוף לפני בישול שזה שווה ל200 גרם חזה עוף אחרי בישול.

• פותח/ת השרשור
בתפריט שלך יש 200 גרם חזה לפני בישול לפי האתר ששלחת?
אם כן אז היחס בין המבושל ללא מבושל לפי האתר ששלחת הוא 1:1.5, זה אומר שתשקול 300 גרם חזה עוף לפני בישול שזה שווה ל200 גרם חזה עוף אחרי בישול.
בתפריט שלי חישבתי תחזה עוף מזה FoodsDictionary - חזה עוף מבושל-מטוגן, ערכים תזונתיים
200 גרם אז בשביל שייצא לי פשוט לפני בישול למדוד 300 ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית