ייעוץ הערה שקיבלתי ממדריך בחד"כ באימון היום בערב.

מצב
השרשור נעול

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
לפני הכל- אני יודע שהרבה מכם לא אוהבים לשמוע על מדריכי חדר כושר ואפילו בזים להם.
אני לא פותח את השירשור על-מנת להתגרות בכם ולקבל תגובות כמו "תגיד לו שהוא יכול לשחק לי"

להלן, 2 שאלות, אחת מהן בנוגע לביצוע תרגיל והשניה בנוגע למטרת SS.

1.
היום התאמנתי לבד(בלי המאמן האישי) ועשיתי סקוואט וביקשתי מהמדריך התורן להסתכל מהצד להגיד אם אני לא הורס את הקשת בגב.
הוא אמר שהגב בסדר, אבל הוסיף שמנסיונו האישי, אין טעם לעשות DEEP SQUAT, מפני שיש שם סכנת יתר לברכיים, והוא ציין שהוא עצמו היה עושה את זה, ובקרוב הוא הולך לעבור ניתוח ברכיים.

הוא לא אמר את זה בטון מתנשא או בטון של "אני יודע הכל", אלא בטון של "תעשה מה שנוח לך, אני רק מספר מה לי קרה".

מה דעתכם?

2.
הוא אמר שאם אני עובד על מאסה, 5 חזרות לא מספיקות, מאחר ו-5 חזרות מפיקות עבודה על כוח.
זה טיעון ששמעתי גם כאן בפורום, האם הוא נכון ?

תודה מראש.

תודה על התשובה הלא מתנשאת לשם שינויי. יש לך מושג איפה אני יכול להעשיר את הידע שלי אבל באמת.

כל הכבוד למשה על הסבלנות, אבל אתה חושב שמגיעה לך תשובה לא מתנשאת? תראה איך ההודעה שלך נראית. וזה עוד אחרי שמיילס קנטור אימון אותך.

כל הכבוד למשה על הסבלנות, אבל אתה חושב שמגיעה לך תשובה לא מתנשאת? תראה איך ההודעה שלך נראית. וזה עוד אחרי שמיילס קנטור אימון אותך.[/Q
אם אין לך משהו ענייני להגיד תסתום תפה, ומה זו השחצנות המכוערת הזאת??🖕
חיפשתי, ובאמת שלא מצאתי רמיזה הכי קלה לשחצנות בתגובה שלו, אשמח אם תסביר...

אם אין לך משהו ענייני להגיד תסתום תפה, ושתגיע לחצי מהרמה של מיילס תתחיל להתאמן! ומה ז

אם אין לך משהו ענייני להגיד תסתום תפה, ושתגיע לחצי מהרמה של מיילס תתחיל להתאמן! ומה זו השחצנות המכוערת הזאת??🖕
כל הכבוד למשה על הסבלנות, אבל אתה חושב שמגיעה לך תשובה לא מתנשאת? תראה איך ההודעה שלך נראית. וזה עוד אחרי שמיילס קנטור אימון אותך.

אם אין לך משהו ענייני להגיד תסתום תפה, ושתגיע לחצי מהרמה של מיילס תתחיל להתאמן! ומה זו השחצנות המכוערת הזאת??🖕

שחצנות? תסתכל שניה על ההודעה שלך (הנוכחית, והוקדמת) ותגיד לי מי שחצן.

אגב, אם מישהו פה יסתום פיות זה יהיה אני, לא אתה.

למה אתה מפרסם את אותה ההודעה פעמיים? זה מתחיל לעצבן... ועזוב את זה שהמשפט שלך סותר את עצמו מבחינה לוגית:

לדבריך קולדפייר אפילו לא בחצי מהרמה של מיילס, זאת אומרת שכדי להגיע לחצי מהרמה שלו הוא צריך להתאמן, אבל אתה אמרת לו להתחיל להתאמן כשהוא יגיע לחצי מהרמה של מיילס, מה שבעצם אומר לו לא להתאמן, מה שאומר שהוא לא יוכל להגיע לחצי מהרמה של מיילס מה שהופך את המשפט שלך לחסר כל תוכן ענייני, מזה ניתן להסיק שאתה בעצמך לא יודע מה לעזאזאל ניסית לומר שם.

ושוב, איך זה שהוא אמר שלא מגיעה לך תשובה לא מתנשאת ועוד אחרי שמיילס קנטור אימן אותך מעיד על שחצנות מצידו? אתה בכלל יודע מה ההגדרה של המילה שחצנות לפני שאתה משתמש בה?

מה אתה לא שם לב שהבן אדם סתם מחפש להיתקל וניראה לי שגם אתה כזה

נכתב ע"י roy1983:
הי. שמע... אני מדריך בעצמי ואני רוצה לציין שבקורס מדריכי חדר כושר בארץ לא מלמדים ss עכשיו תקשיב.מדריך שבאמת הפנים את החומר הנלמד בקורס יודע הרבה יותר מהחברה פה בפורום שאין להם שום הסמכה וחושבים שהם גאונים גדולים מלקרוא מאמרים של מאמרים מתורגמים שהשד יודע מי כתב אותם.

ואני מחפש להתקל...

תקשיבו ותקשיבו לי טוב...אותי אימן מר מיאגי...אז לאף אחד לא כדי להתקל איתי פה...אוקי..למה אני יודע לבעוט לראש..
נ.ב
בואנה מישהו פה מחק את התגובה של מוו מהר מידי.

נערך לאחרונה:
חברה...לקחנו את זה רחוק מידי. בואו לא נשכח את מהות הפורום.

תקשיבו ותקשיבו לי טוב...אותי אימן מר מיאגי...אז לאף אחד לא כדי להתקל איתי פה...אוקי..למה אני יודע לבעוט לראש..
נ.ב
בואנה מישהו פה מחק את התגובה של מוו מהר מידי.

חחח
הייתי חייב לרשום
אבל לא מתאים

חברה...לקחנו את זה רחוק מידי. בואו לא נשכח את מהות הפורום.

מה מהות הפורום ?

הי. שמע... אני מדריך בעצמי ואני רוצה לציין שבקורס מדריכי חדר כושר בארץ לא מלמדים ss עכשיו תקשיב.מדריך שבאמת הפנים את החומר הנלמד בקורס יודע הרבה יותר מהחברה פה בפורום שאין להם שום הסמכה וחושבים שהם גאונים גדולים מלקרוא מאמרים של מאמרים מתורגמים שהשד יודע מי כתב אותם. עכשיו... לגבי ההערה הראשונה. כמו שאמרתי ממיקודם בקורס לא מלמדים דיפ סקוואט ויכול להיות שהמדריך שלך עשה דיפ סקוואט אבל לך תדע איך הטכניקה הייתה. ריפ טוען שבדיפ ההמסטרינגס שמחוברים לטיביה נמתכים בבאונס ומושכים את הפטלה אחורה מה שיוצר איזון על הברך ומה שאין בחצי סקוואט. לי גם היו כאבים בברכיים והיום יש לי קצת קליקים. היום המצב הרבה יותר טוב ואני ממשיך לתרגל טכניקה ואני עם היד על הדופק. אני עדיין ממשיך לתרגל מיכיוון שאנשים שהמציאו את התרגילים האלו חקרו את העניין לעומק וכניראה שאם טכניקה נכונה לא אמורות להיות בעיות לדוגמא: תראה את moo הקרנף המאניאק!!!!
לגבי ההערה השנייה המדריך גם כן צודק. טווחים של 5 חזרות עובדות בעיקר על המערכת העיצבית ולא על נפח. למשל למה לפאוור ליפטרים יש יותר כח אבל פחות נפח ממפתחי גוף?
אם אתה רוצה לעבוד על נפח תעבוד מ-6 עד 12- חזרות.

מקווה שעזרתי תהנה

מדריך שהפנים את החומר בקורס לא יודע לאמן יותר ממי שמתאמן בעצמו במשקלים כבדים וקרא את הספרים SS + PPST

השד = ריפ (שהזכרת אותו), יש עוד שדים (גלן פנדלי, ביל סטאר, לייל) בוא נקרא להם שדונים...

בקורס לא מלמדים דיפ סקווט ? גאון גדול לא יוצאים משם, וגם לא מאמן דגול כי זה תרגיל מספר 1 (אתה יכול תוכנית אימון שלמה לעשות רק סקווט)

אנשים חקרו את התרגילים האלה לעומק ? וכתבו ספרים ומאמרים...
"מאמרים של מאמרים מתורגמים שהשד יודע מי כתב אותם" אולי אותם גאונים ? שדונים ?

טווחים של 5 חזרות אידיאלים לכוח + מאסה
אם אתה רוצה להתמקד במאסה אתה יכול לעבוד בטווח גבוה יותר אבל רק לאחר שיש לך בסיס (הרבה אימונים עם 5 חזרות

פאוורליפטרים ממש קטנטנים, אתה שוכח שאתה מאמן אנשים רגילים, אתה בחיים לא תאמן BB מקצועי, ככה שלמתאמן מהשורה אימונים של השדונים הם מעולים, ואימוני BB הם חרא ! (לא מתאימים לרמה ול"טבעיות" של המתאמן)

אתה לוקח תוכנית של BB ומנסה להתאים אותה למתאמן רגיל ? גם אם תקח תוכנית של PL המתאמן שלך יפצע לכן צריך תוכנית כוח בסיסית

נערך לאחרונה:
למה אתה מפרסם את אותה ההודעה פעמיים? זה מתחיל לעצבן... ועזוב את זה שהמשפט שלך סותר את עצמו מבחינה לוגית:

לדבריך קולדפייר אפילו לא בחצי מהרמה של מיילס, זאת אומרת שכדי להגיע לחצי מהרמה שלו הוא צריך להתאמן, אבל אתה אמרת לו להתחיל להתאמן כשהוא יגיע לחצי מהרמה של מיילס, מה שבעצם אומר לו לא להתאמן, מה שאומר שהוא לא יוכל להגיע לחצי מהרמה של מיילס מה שהופך את המשפט שלך לחסר כל תוכן ענייני, מזה ניתן להסיק שאתה בעצמך לא יודע מה לעזאזאל ניסית לומר שם.

ושוב, איך זה שהוא אמר שלא מגיעה לך תשובה לא מתנשאת ועוד אחרי שמיילס קנטור אימן אותך מעיד על שחצנות מצידו? אתה בכלל יודע מה ההגדרה של המילה שחצנות לפני שאתה משתמש בה?

איך הסקת את זה מהתגובה שלו?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית