הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התאמת נעלי ספורט

• פותח/ת השרשור Adi770
  • פורסם בתאריך

Adi770

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
היי חברים,

ידוע לי שיש לי קשת גבוה יחסית בכף הרגל והרבה זמן אני כבר סובל מכאבים באמצע כף הרגל במיוחד לאחר ריצה או הליכה ממושכת,
הרגשה ש"שורף" לי באמצע כף הרגל...

גיליתי את זה בעבר לאחר מסעות בצבא עד שקיבלתי מדרסים מותאמים,

היום אני מתאמן הרבה ואני מעוניין לקנות נעל שתתאים לי ותתמוך בצורה הטובה ביותר, הבנתי שיש נעליים עם תיקון למקרים כאלה.

אשמח לקבל המלצות על מקומות מקצועיים שיוכלו לעזור לי בבדיקת הרגל וגם התאמת נעל איכותית, אם יש באיזור אשדוד אז מצויין.

תודה.

• פותח/ת השרשור
היי חנן,
אני עושה אימוני כוח באופן קבוע ובתקופה הזו אני משלב גם ריצות באימונים, או אירובי אחר.

אז גם וגם..

• פותח/ת השרשור
אחלה , תודה רבה

אשמח לשמוע על עוד המלצות על חנויות גם באזור המרכז , מעוניין לבדוק עוד דגמי נעליים.

הנעל הכי טובה היא הנעל שהכי נוחה לך, לא הייתי ממליץ לך ללכת להוציא 600+ שקל על נעל מתקנת לפני שהלכת לעשות בדיקה ולא של מוכר בחנות אורתופדיה.לך לפיזיו להתייעץ לגבי השריפה והכאב, באמצע כף הרגל בהחלט יכול להיות עייפות ונעל לא מתאימה.
אני יכול להמליץ לך על מדרסים ועל נעליים אבל בשורה התחתונה ,בלי בדיקה אין המלצה טובה.
לגבי איפה לקנות , לך תמדוד ברשת גדולה ותזמין בחול , אני כל שנה מביא 6 זוגות מחול בחצי מחיר לפחות.

• פותח/ת השרשור
אחלה , תודה רבה.

סביר להניח שאעשה מדרס כי לפי מה שהבנתי אין ממש נעליים מתקנות לקשת גבוהה אלא יותר לבעלי פלטפוס וקריסות.

אשמח לשמוע על מקום מומלץ למדרסי ספורט בסביבות אשדוד עד המרכז , במקרה ואתה מכיר.

יש בחור שאני עובד איתו כי חשוב לי להפנות אנשים למישהו מקצועי שנותן שירות טוב, עברתי כבר כמה .
קוראים לו מאיר, בעלים של סול מדיקס, 0503282828 דבר איתו , מוזמן להגיד לו שמיכאל הפיזיותרפיסט מאתלטיק קליניק הפנה אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית