הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום חיטוב

• פותח/ת השרשור FK
  • פורסם בתאריך

FK

משתמש מתחיל
23
1
נק' מוניטין:
2
23
1
שלום אני בחיטוב כבר כמעט חמישה חודשים, מתכנן לסיים אותו בקרוב ולעשות מסה נקייה. מה הייתם ממליצים לעשות, כל שבוע לעלות ב200 קלוריות מהמאזן השלילי שאני נמצא בו עד שאגיע לנקודה שאני עולה כל שבוע ב200-300 גרם? בהתחלה אני גם אעלה בנוזלים נכון? איך להתייחס לעלייה הזאתי, זה יקרה בוודאות עם עליה כזאת מתונה? אחרי העלייה לחפש את הנקודה בה אני עולה 200-300 גרם בשבוע?
בנוסף, מה הייתם ממליצים שקילה שבועית או ממוצעת של שקילה יומית במהלך השבוע?
בימים של אימונים, אני נגיד עושה 8-9 תרגילים עם 4 סטים כל אחד, ראיתי דעות חלוקות באינטרנט לגבי כמה קלוריות זה, ראיתי דעות שאומרות 10 קלוריות לכל סט ודעות שאומרות פשוט לקחת 300 קלוריות. מה אתם אומרים? להוסיף בימים של אימונים פשוט עוד 300 קלוריות או לפי החישוב באזור ה360?
אחרי שפיתחתי טיפה את הסיבולת שלי במהלך החיטוב, הייתי רוצה להמשיך לעשות 15-20 דקות אירובי גם במהלך המסה, אני יודע שהמכשיר לא נותן את הקלוריות המדויקות ששרפתי אירובי במהלך ה20 דקות, נגיד 250 במכשיר אליפטי, כמה הייתם ממליצים לי להוסיף לתפריט בשביל לקזז את ההורדת קלוריות הזאת, פשוט 250?
תודה לעוזרים

חמישה חודשים, מתכנן לסיים אותו בקרוב ולעשות מסה נקייה. מה הייתם ממליצים לעשות, כל שבוע לעלות ב200 קלוריות מהמאזן השלילי שאני נמצא בו עד שאגיע לנקודה שאני עולה כל שבוע ב200-300 גרם?
כן

בהתחלה אני גם אעלה בנוזלים נכון?
כן

איך להתייחס לעלייה הזאתי, זה יקרה בוודאות עם עליה כזאת מתונה?
ברוב המקרים כן, אין מה להתייחס לזה, אתה חוזר לאכול יותר פחמימות ונתרן, מה שיוביל לעליה.

בנוסף, מה הייתם ממליצים שקילה שבועית או ממוצעת של שקילה יומית במהלך השבוע?
שבועית, כל יום זה מיותר

בימים של אימונים, אני נגיד עושה 8-9 תרגילים עם 4 סטים כל אחד, ראיתי דעות חלוקות באינטרנט לגבי כמה קלוריות זה, ראיתי דעות שאומרות 10 קלוריות לכל סט ודעות שאומרות פשוט לקחת 300 קלוריות. מה אתם אומרים? להוסיף בימים של אימונים פשוט עוד 300 קלוריות או לפי החישוב באזור ה360
בין 300 ל360 אין הבדל מהותי, תבחר שיטה ותראה לפי השקילות כמה פגעת.

אחרי שפיתחתי טיפה את הסיבולת שלי במהלך החיטוב, הייתי רוצה להמשיך לעשות 15-20 דקות אירובי גם במהלך המסה, אני יודע שהמכשיר לא נותן את הקלוריות המדויקות ששרפתי אירובי במהלך ה20 דקות, נגיד 250 במכשיר אליפטי, כמה הייתם ממליצים לי להוסיף לתפריט בשביל לקזז את ההורדת קלוריות הזאת, פשוט 250?
זה סביר, כן.
וחשוב להמשיך באירובי גם בתקופת המסה

• פותח/ת השרשור
ברוב המקרים כן, אין מה להתייחס לזה, אתה חוזר לאכול יותר פחמימות ונתרן, מה שיוביל לעליה.

קודם כל תודה רבה על התשובה. אני אעלה בנוזלים, השאלה איך בסופו של דבר אני אדע להפריד בין העליה של הנוזלים לאחר חיטוב ובאמת העליה של ה200-300 גרם בשבוע? מתי אדע שהעליה של הנוזלים נגמרה והתחילה העליה של המסת שריר?

קודם כל תודה רבה על התשובה. אני אעלה בנוזלים, השאלה איך בסופו של דבר אני אדע להפריד בין העליה של הנוזלים לאחר חיטוב ובאמת העליה של ה200-300 גרם בשבוע? מתי אדע שהעליה של הנוזלים נגמרה והתחילה העליה של המסת שריר?
לא תדע באמת מה עלה אף פעם.
אך ברגע שתגיע לקלוריות הנייטרלי אתה תשים לב שאתה מתאזן במשקל (פחות או יותר)

• פותח/ת השרשור
לא תדע באמת מה עלה אף פעם.
אך ברגע שתגיע לקלוריות הנייטרלי אתה תשים לב שאתה מתאזן במשקל (פחות או יותר)
שוב תודה, יש לי עוד שאלה, אני מנסה לשמור על המסה כמה שיותר נקיה, עדיף להימנע מכפית סוכר בתה ולהמשיך עם הסוכרזית, או שאתה ממליץ על ממתיקים אחרים? מה אתה אומר על סילאן עם שיבולת שועל?

שוב תודה, יש לי עוד שאלה, אני מנסה לשמור על המסה כמה שיותר נקיה, עדיף להימנע מכפית סוכר בתה ולהמשיך עם הסוכרזית, או שאתה ממליץ על ממתיקים אחרים? מה אתה אומר על סילאן עם שיבולת שועל?
מסה נקייה = פלוס קלורי מתון.

אין קשר למוצר X או Y .

אין בעיה לשים כפית סוכר בתה. ואפשר לשתות עם סילאן או סטיביה או מה שבא לך. (כל עוד אין איזה בעיה בריאותית ידועה..)

Back
למעלה תחתית