שלום,
אני חזרתי להתאמן לפני חודשיים ואני עומד כרגע בסביבות ה12 אחוז שומן
78קג 185 סמ בן 20.
התחלתי את הדיאטה ואני באמת רואה תוצאות אבל לא כמו שחשבתי.
אני מתאמן לפי תכנית AB ארבע פעמים בשבוע ועוד 3 אימוני אירובי של חצי שעה ריצה כל פעם.
הדיאטה שלי מורכבת כך שאני חמישה ימים בשבוע אוכל סביבות 50-70 גרם פחמימות ו140 גרם חלבון
בשאר הימים אני אוכל כ200-250 גרם פחמימות ואותה כמות של חלבונים.
במהלך החודשיים האלה שמתי לב שהמסת שריר עלתה לי קצת והתחלתי לעלות במשקלים שאני מרים באופן יחסית משמעותי.
עכשיו אני צריך את העזרה שלכם ואת החוות דעת כדי לדעת שאני לא עושה שטויות ומבזבז את הזמן שלי חח
אני רוצה עוד חודש ככה להפסיק ולעלות מסת שריר כמה שיותר נקייה.
בנוסף יש לי שאלה קטנה על הקלוריות בתפריט, אם אני רץ ושורף כ400 קלוריות אני צריך לאכול אותם בחזרה באותו היום או שעדיין לאכול 500 קלוריות פחות מה BMR?
תודה על העזרה 😃
אני חזרתי להתאמן לפני חודשיים ואני עומד כרגע בסביבות ה12 אחוז שומן
78קג 185 סמ בן 20.
התחלתי את הדיאטה ואני באמת רואה תוצאות אבל לא כמו שחשבתי.
אני מתאמן לפי תכנית AB ארבע פעמים בשבוע ועוד 3 אימוני אירובי של חצי שעה ריצה כל פעם.
הדיאטה שלי מורכבת כך שאני חמישה ימים בשבוע אוכל סביבות 50-70 גרם פחמימות ו140 גרם חלבון
בשאר הימים אני אוכל כ200-250 גרם פחמימות ואותה כמות של חלבונים.
במהלך החודשיים האלה שמתי לב שהמסת שריר עלתה לי קצת והתחלתי לעלות במשקלים שאני מרים באופן יחסית משמעותי.
עכשיו אני צריך את העזרה שלכם ואת החוות דעת כדי לדעת שאני לא עושה שטויות ומבזבז את הזמן שלי חח
אני רוצה עוד חודש ככה להפסיק ולעלות מסת שריר כמה שיותר נקייה.
בנוסף יש לי שאלה קטנה על הקלוריות בתפריט, אם אני רץ ושורף כ400 קלוריות אני צריך לאכול אותם בחזרה באותו היום או שעדיין לאכול 500 קלוריות פחות מה BMR?
תודה על העזרה 😃