עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרבה זמן לא עשיתי HB, אבל שלך נראה ממש טוב לפי דעתי, מכניס הרבה אוויר לבטן לפני כל חזרה, אתה נשאר זקוף ולא מתקפל, המוט עולה ויורד בקו ישר פחות או יותר, נראה שאתה מנצל את הארבע ראשי שלך טוב מאוד...
הדבר היחיד שהייתי מנסה לעבוד עליו זה לנסות להישאר יותר יציב ולא לזוז בין חזרות, נראה שאתה מזיז את כפות הרגליים, הברכיים והישבן מעט בין החזרות, אבל אני מניח גם ככה שתתקן את זה כשהמשקלים יעלו ותתרגל להיות יותר יציב.
יפה מאוד!
נראה טוב, אבל יש צורך לכווץ יותר את שרירי הבטן, נראה שיציבות הטורסו שלך תלויה בעיקר בזוקפים, וזה למה יש לך באט ווינק
אני הייתי נמנע מחגורה בשלב הזה, אתה עוד צריך ללמוד את הבסיס כמו שצריך לפני שאתה משתמש בחגורהכן אני מנסה לכווץ אותם כמה שאני יכול ביחד עם השאיפה לפני כל חזרה
חגורה תעזור לשפר את המצב לדעתך?
אני הייתי נמנע מחגורה בשלב הזה, אתה עוד צריך ללמוד את הבסיס כמו שצריך לפני שאתה משתמש בחגורה
אין הרבה מה לעשות, תנסה לכווץ את הבטן עוד לפני שאתה מתחיל את הירידה, זה אמור לעזור, חוץ מזה צריך תרגולאז חוץ מלחשוב ולנסות לכווץ את הבטן עוד יותר
יש עוד דרך לשפר את זה ?
כןושאתה אומר באט ווינק
אתה מתכוון לתנועה של האגן בירידה?