הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה HB סקוואט

NeCHineCh

משתמש פעיל
464
73
נק' מוניטין:
112
464
73

סקוואט 112.5 לשלוש חמישיות - מה שאתם רואים זה הסט שלישי (כן לא הכי אידיאלי לעלות בגלל שיש השפעה של עייפות אני יודע..)

אשמח לעצות לשיפור- תודה 😃

הרבה זמן לא עשיתי HB, אבל שלך נראה ממש טוב לפי דעתי, מכניס הרבה אוויר לבטן לפני כל חזרה, אתה נשאר זקוף ולא מתקפל, המוט עולה ויורד בקו ישר פחות או יותר, נראה שאתה מנצל את הארבע ראשי שלך טוב מאוד...
הדבר היחיד שהייתי מנסה לעבוד עליו זה לנסות להישאר יותר יציב ולא לזוז בין חזרות, נראה שאתה מזיז את כפות הרגליים, הברכיים והישבן מעט בין החזרות, אבל אני מניח גם ככה שתתקן את זה כשהמשקלים יעלו ותתרגל להיות יותר יציב.
יפה מאוד!

נראה טוב, אבל יש צורך לכווץ יותר את שרירי הבטן, נראה שיציבות הטורסו שלך תלויה בעיקר בזוקפים, וזה למה יש לך באט ווינק

• פותח/ת השרשור
הרבה זמן לא עשיתי HB, אבל שלך נראה ממש טוב לפי דעתי, מכניס הרבה אוויר לבטן לפני כל חזרה, אתה נשאר זקוף ולא מתקפל, המוט עולה ויורד בקו ישר פחות או יותר, נראה שאתה מנצל את הארבע ראשי שלך טוב מאוד...
הדבר היחיד שהייתי מנסה לעבוד עליו זה לנסות להישאר יותר יציב ולא לזוז בין חזרות, נראה שאתה מזיז את כפות הרגליים, הברכיים והישבן מעט בין החזרות, אבל אני מניח גם ככה שתתקן את זה כשהמשקלים יעלו ותתרגל להיות יותר יציב.
יפה מאוד!

תודה רבה - התזוזות זה בעיקר כי אני כל חזרה חושב על הסט אפ שלי מחדש , אני עוד צריך לעבוד על זה

נראה טוב, אבל יש צורך לכווץ יותר את שרירי הבטן, נראה שיציבות הטורסו שלך תלויה בעיקר בזוקפים, וזה למה יש לך באט ווינק

כן אני מנסה לכווץ אותם כמה שאני יכול ביחד עם השאיפה לפני כל חזרה
חגורה תעזור לשפר את המצב לדעתך?

כן אני מנסה לכווץ אותם כמה שאני יכול ביחד עם השאיפה לפני כל חזרה
חגורה תעזור לשפר את המצב לדעתך?
אני הייתי נמנע מחגורה בשלב הזה, אתה עוד צריך ללמוד את הבסיס כמו שצריך לפני שאתה משתמש בחגורה

אז חוץ מלחשוב ולנסות לכווץ את הבטן עוד יותר
יש עוד דרך לשפר את זה ?
אין הרבה מה לעשות, תנסה לכווץ את הבטן עוד לפני שאתה מתחיל את הירידה, זה אמור לעזור, חוץ מזה צריך תרגול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית