הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה יד+שומן

• פותח/ת השרשור Xfir01
  • פורסם בתאריך
מה המשקלים שלך בWL ?
תעלה לנו סרטונים

• פותח/ת השרשור
כעיקרון עכשיו יש דגש על טכניקה בהנפה בדחיקה ולא בשיאים...(בגלל שרק התחלתי-חודש וחצי חודשים בתחום)
"השיאים" שלי זה 20 קילו דחיקה,15 הנפה,25 קלין 50 קילו סקאוט...כן עלוב :(
(רוב הזמן שהייתי בחדר כושר לא יכולתי לעשות תרגילים שקשורים לגב תחתון בגלל איזה בעייה שהייתה לי,אבל מתסבר שיש לי רופאת משפחה מפגרת...)
...
והכוונה לא ממש ירדתי במסה הייתי ביום שישי בחדר כושר סתם לבדוק משקלי עבודה וירדתי קצת לא בהרבה 😃

נערך לאחרונה:
כעיקרון עכשיו יש דגש על טכניקה בהנפה בדחיקה ולא בשיאים...(בגלל שרק התחלתי-חודש וחצי חודשים בתחום)
"השיאים" שלי זה 20 קילו דחיקה,15 הנפה,25 קלין 50 קילו סקאוט...כן עלוב :(
(רוב הזמן שהייתי בחדר כושר לא יכולתי לעשות תרגילים שקשורים לגב תחתון בגלל איזה בעייה שהייתה לי,אבל מתסבר שיש לי רופאת משפחה מפגרת...)
...
והכוונה לא ממש ירדתי במסה הייתי ביום שישי בחדר כושר סתם לבדוק משקלי עבודה וירדתי קצת לא בהרבה 😃

לא נראה לי שאתה רציני,אני דיי בטוח שילד בן 13 שלא מתאמן עושה 20 קילו דחיקה,לא? חחח

בעיקרון בחודש-וחצי הראשונים אתה פשוט עובד כמעט ללא משקל ,עם מקל מי עץ,או עם מוט ששוקל 10-15 ק"ג,להכול,עם זה לדחיקה או הנפה או סקוואט,הדגש בהתחלה (וכמובן לכל אורך האימונים)הוא טכניקה נכונה,הבעיה היא שאצל אחד וותיק שיחזור להתאמן ,יהיה הרבה יותר קשה לחזור להתאמן מאשר אחד שלא התאמן מעולם,בגלל של"נוב"אין "פאקים"טעויות שחוזרות על עצמם,ועם יש אז המאמן אומר לו מה לעשות בכדי לשפר את התנועה,למשתמש ותיק יש לו כבר את הטכניקה שלו ,ללמוד טכניקה חדשה יהיה לו מאוד מאוד קשה(לא יודע איך להסביר את זה ,אמממ זה כמו להגיד לבן אדם שאחריו 50 שנה שהוא רשם ביד ימין להתחיל לרשום ביד שמאל).

הבחור רק בהתחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית