הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של ריצה, ואימוני כוח

LifterS

משתמש פעיל
632
147
נק' מוניטין:
457
632
147
אהלן חבר'ה

מתאמן כרגע בתכנית FBW שלושה אימונים בשבוע. כשאשר באימון הראשון והאחרון אני מעלה משקלים בתרגילים המורכבים 2.5 באימון יוצא 5 קילו בשבוע.

A1

סקוואט 5*3 (90KG)
פרס 5*3(55KG)
מתח 3*5 (10KG)
שכיבות סמיכה 3*MAX
בטן ובייספס בקטנה

B

סקוואט קל להתאוששות
דדליפט 5*1 (120KG)
מקבילים 5*3 (17.5KG)
עזר לגב

ושוב אימון A

אני צריך לשלב ריצות כדי לעבור מבחן בר אור שעתיד לבוא אז התחלתי לשלב טיפה ריצות, אבל צצה בעיה בכל פעם שאני משלב ריצה כמה ימים אחרי זה אני מרגיש מתיחה חזקה בהמסטרינגס או בתיאומים. עכשיו לצורך העניין אני מרגיש מתיחה חזקה בהמס ימין ואני הייתי אמור לבצע את אימון B אבל המתיחה ממש התחילה לכאוב בסקוואט התאוששות שאחריו הבנתי שדד לא יהיה היום לצערי. הריצה האחרונה הייתה ביום שבת וסקוואט ביום ראשון שאחריו כבר הרגשתי לא בנוח ברגליים.

**חשוב לי להדגיש שאני בכושר דיי גרוע (2 קילומטר ב 12 דקות).
אני חייב לשלב ריצות אבל משום מה אני מרגיש רע מהרגע ששילבתי אותם ( כל פעם ריצה אחת בשבוע לא מצליח יותר בגלל ההרגשת מתיחה שמגיעה כמה ימים אחרי זה.

רציתי לדעת איך לשלב בינהם כי להמשיך להתקדם אפילו אם תיהיה התקמות לא מהירה זה בסדר מבחינתי.

תודה מראש

@shum_klum @hanan @the Raccoon ראיתי שכולכם משלבים בינהם אשמח לעצה שלכם.

תרוץ לאט יותר. תתחיל במהירות 8 עד 8.4 קמ'ש, תתחיל ב 10 דקות ותעלה בהדרגה.
יכול להיות שתצטרך לעבור רק לשני אימונים בשבוע

• פותח/ת השרשור
תרוץ לאט יותר. תתחיל במהירות 8 עד 8.4 קמ'ש, תתחיל ב 10 דקות ותעלה בהדרגה.
יכול להיות שתצטרך לעבור רק לשני אימונים בשבוע
מה אתה אומר על שלושה אימונים בשבוע אבל רק בראשון ובאחרון לבצע תרגילים לפלג גוף תחתון?
ואם אני זוכר נכון האימון האחרון היה במהירות 9 קמש

מה אתה אומר על שלושה אימונים בשבוע אבל רק בראשון ובאחרון לבצע תרגילים לפלג גוף תחתון?
ואם אני זוכר נכון האימון האחרון היה במהירות 9 קמש
9 קמ'ש זה מהיר לך מדי.
לגבי השילוב של ריצה וכוח זה מאוד אישי ותלוי גם בזמני האימון. תנסה ותראה מה יותר נוח לך.

• פותח/ת השרשור
כמן זמן עבר מאז הריצה האמיתית האחרונה שלך?
שבוע הריצה הייתה ביום שבת, 2 קילומטר 12 דקות. יום למחרת היה סקוואט כבד שלאחריו התחלתי להרגיש אי נוחות קלה באיסור ההמסטרינגס ויומיים אחרי זה היה סקוואט קל להתאוששות שבוא ממש האימון רגליים נעצר בעקבות הרגשה של מתיחה חזקה בכל השרשרת האחורית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית