הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני , אחרי מספר שנים

VonTrapp

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום

אני בן 47 1.80 שוקל 88 עם אחוז שומן מסויים בעיקר בבטן , מתאמן 3 פעמים בשבוע ולא מתקדם לשום מקום . החלפתי מספר פעמים תןכניות אימונים , אבל אין ממש התקדמות . לכן החלטתי לעשות סייקל נוסף אחרי 3 שנים מהסייקל הראשון . בסייקל הראשון היו תןצאות נחמדות .

בדקתי כמה תוכניות סייקל , והחלטתי ללכת על :

1-12 טסט אננתאת 500מג כל שבוע
1-10 דקה 400 מג כל שבוע
4-8 דיאנבול
10-14 HCG 500iu כל שבוע
14-18 כלומיד
14-18 נולבודקס

כמובן שאני יסדר תוכנית אימונים ותוכנית ארוחות

מה אתם אומרים , חברים ?

תודה רבה

תבדוק את אחוזי השומן במדוייק,
ולא רשמת מה המטרה שלך חיטוב מסה ????
וכמו שרשם דניאל תבדוק כמו שצריך מנוחה אימונים ותזונה מאזן קלורי וכולי...

אתה לא צריך סייקל
אם אתה לא מתקדם, תבדוק את התזונה, אימונים ומנוחה
אני לא מסכים, בגיל הזה הטסט בגוף בנסיקה חדה למטה.. הוא לא יפתח מסת שריר בהתאם להשקעה שלו במכון. מצד שני אימונים ותזונה הם הבסיס.

קשה מאד להביא תוצאות יפות ב3 אימונים בשבוע, זה אומר שהנפח והעצימות שלך פר תרגיל ופר חלוקת שריר צריכה להיות גדולה ואני בספק גדול אם אתה עושה את זה.
לגבי הסייקל שלך כמה הערות:
- דקה לוקחים לפחות ל12 שבועות בגלל זמן מחצית החיים הארוך שלו, אם אתה מתכוון לדקה קצר ראה את הסעיף הזה כמבוטל.
- לא הבנתי תפואנטה של הדיבול בדיוק באמצע סייקל, לרוב לוקחים אותו אותו בהתחלה לתת קיק עד שהטסט והדקה יכנסו לפיק או לחלופין בסוף הסייקל כדי לסחוט עוד טיפה אחרי שכבר מיצית.
- פרגניל לוקחים החל מהשבוע השני ועד תחילת הניקוי.
- אם אתה על אחוז שומן גבוה אין שום טעם לעלות על סייקל ובטח סייקל כזה שיפוצץ אותך בנוזלים, הייתי חושב על חיטובון קטן ואז מתחיל אבל שוב תלוי באחוז שומן שלך.

קח בחשבון שתצטרך כמו שאמרו פה להתארגן על תוכניות תזונה ואימונים מתאימה לך (רמז, תתאמן יותר מ3 פעמים בשבוע בזמן שאתה על סייקל)
בהצלחה.

קשה מאד להביא תוצאות יפות ב3 אימונים בשבוע
זה פשוט לא נכון. תוכניות כח רבות בנויות משלושה אימונים בשבוע שיכולות להוות בסיס לכל תוכנית אחרת שתבוא בהמשך. לא חייבים להיות gym rats על מנת להתחזק ולשפר הרכב גוף, עם חומרים או בלי.

זה פשוט לא נכון. תוכניות כח רבות בנויות משלושה אימונים בשבוע שיכולות להוות בסיס לכל תוכנית אחרת שתבוא בהמשך. לא חייבים להיות gym rats על מנת להתחזק ולשפר הרכב גוף, עם חומרים או בלי.

אבל הוא לא מעונין בכח, אני די מסכים עם עידן, אם הוא מתאמן 3 פעמים בשבוע לא הייתי ממליץ על סייקל.

אבל הוא לא מעונין בכח
עם הסקוואט שלו כרגע הוא 120 ל 5*5, אם הוא יעלה ל 160 ל 5*5, אתה לא חושב שיהיה שיפור ניכר במסת השריר בפלג הגוף התחתון?
אם הלחיצה כרגע היא 90 ל 5*5, אם היא תעלה ל 120 ל5*5, לא יהיה שיפור במסת שריר בפלג גוף עליון? (המשקלים והנפח הם בתור דוגמא בלבד).

עם הסקוואט שלו כרגע הוא 120 ל 5*5, אם הוא יעלה ל 160 ל 5*5, אתה לא חושב שיהיה שיפור ניכר במסת השריר בפלג הגוף התחתון?
אם הלחיצה כרגע היא 90 ל 5*5, אם היא תעלה ל 120 ל5*5, לא יהיה שיפור במסת שריר בפלג גוף עליון? (המשקלים והנפח הם בתור דוגמא בלבד).

הוא עדין לא מיצה את עצמו הן מבחינת כח והן מבחינת היפרטורפיה.
כלל ראשון בסייקל זה להתחיל את התהליך אחרי שמיצית את עצמך,
כלל שני בסייקל זה להעלות הילוך מבחינת השקעה אם זה במטבח ואם זה בחדר כושר.

ומצטער, מי שהולך 3 פעמים בשבוע לחדר כושר לא מצדיק התחלת סייקל.
במיוחד מי שהמטרה שלו זה היפרוטרפיה ולא כח.

ומצטער, מי שהולך 3 פעמים בשבוע לחדר כושר לא מצדיק התחלת סייקל.
במיוחד מי שהמטרה שלו זה היפרוטרפיה ולא כח
אני מסכים איתך לגבי שני הסעיפים הראשונים. לגבי הסעיף המצוטט, ממש לא.
יתכן מאוד שהבחור לא מוכן לסייקל, אבל אין קשר לעובדה שהוא מתאמן שלושה אימונים בשבוע. לא צריך לבודד כל שריר ל 14 תרגילים, בטח שלא ברמות האלה. אפשר לבצע את הmain lifts ולהוסיף מספר תרגילי עזר. כל עוד שומרים על progressive overload ותזונה תומכת, תהיה גם תהיה התקדמות גם מבחינה ויזואלית.

בטח שלא ברמות האלה
בדיוק

תהיה גם תהיה התקדמות גם
הוא יכול לעבוד על משקלים חוף בחוף גורדון ולקחת סייקל וזה ישפר אותו, זה עדיין מצדיק?

בכל מקרה, זו דעתי ויכול להיות שאני טועה. אבל עדיין זו דעתי

אגב, תוסיף לזה את העניין שהוא בן 47... לא יודע, כל הנתונים האלה לא מסתדרים לי להתחיל סייקל.

לא יודע, כל הנתונים האלה לא מסתדרים לי להתחיל סייקל

כפי שאמרתי, אפשר למצוא מספיק סיבות מדוע לא כדאי לבחור להתחיל כעת סייקל, 3 אימונים בשבוע היא לא אחת מהן #לדעתי.

אם נעזוב לרגע את ההסכמה הדי מוחלטת שלא כדאי לפותח האשכול להתחיל סייקל, עדיין, אימון 3 פעמים בשבוע בהחלט יכול להניב תוצאות נהדרות, ובעיקר קשור ברמת המתאמן, מטרותיו, יכולותיו, ניהול התוכנית על כלל מרכיביה ועקרונותיה הרבים ועוד ועוד
אני תמיד אומר, בין אם טבעי או לא, את המשפט "להוציא את המקסימום מהמינימום"
לכל אחד יש מינימום שונה, זה נכון. ועדיין, יש הרבה מה לעשות עם מתכונת FBW או אף משהו יותר תדיר כמו AB
ברוב הסייקלים שלי ביצעתי AB, והאמת, כשעברתי לנפח רב יותר במתכונת ABC של 5 אימונים בשבוע, דווקא ההתקדמות בכוח הייתה פחותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית