הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגבלה בלואו באר סקואט

MiraclesMan

משתמש פעיל
484
85
נק' מוניטין:
97
484
85
אני מתאמן כבר שנה וחצי בערך ובאמצע התקופה החלטתי לעבור ללואו באר
לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה שמגבילה אותי בטכניקה
אני לא יודע ממש להצביע על משהו ספציפי אבל לדעתי זה נשמע משהו מהאגן
אבל שוב אני לא יודע למה בדיוק לשים דגש כדי לפתור את זה.
הבעיה היא כשאני בערך בחצי מהתנועה הברכיים מתחילות לגלוש יותר מידיי ואז ברבע האחרון של התנועה אני בכלל לא מצליח לשמור עליהן במקום.
ממש כאילו האגן דוחף את הברכיים קדימה ולא מצליח לגרום לו ״להתיישב״ בין שתי הרגליים ואז מה שקורה שהברכיים גולשות עוד יותר והמוט יוצא מהמסלול של אמצע כף הרגל.
מבחינת הזווית של הטורסו הכל נראה אידיאלי ותקין
אשמח לכיוון כל שהוא למה לשים לב ובמה להתרכז

ניסית לשחק עם רוחב העמיד והזווית שלכפות הרגליים? תנסה להרחיב עמידה ולהפנות את הכפות רגליים קצת יותר החוצה.

היי. יש פה כמה בעיות , בעייה בהחזקה של הבר היא בעייה של מובילטי ובשביל זה צריך להסתכל על כל הגורמים בשרשרת, אנסה להעלות מאמר שכתבתי על זה.
גמישות חגורת הכתפיים, טורקס(גב עליון), אגן, ירך ,קרסול , כל אלו יכולים להשפיע על הבעיה בירידה.
קודם כל קצת לא מובן לי למה להתעקש על לואו בר אם אתה מתקשה בו (כמובן תלוי מה המטרה שלך)
דבר שני אם אתה רוצה באמת לפתור את הבעיה תצלם את עצמך משתי זוויות ותצפה בסרטון כמה פעמים מוזמן להעלות פה ואז נוכל לתת דגשים

• פותח/ת השרשור
היי. יש פה כמה בעיות , בעייה בהחזקה של הבר היא בעייה של מובילטי ובשביל זה צריך להסתכל על כל הגורמים בשרשרת, אנסה להעלות מאמר שכתבתי על זה.
גמישות חגורת הכתפיים, טורקס(גב עליון), אגן, ירך ,קרסול , כל אלו יכולים להשפיע על הבעיה בירידה.
קודם כל קצת לא מובן לי למה להתעקש על לואו בר אם אתה מתקשה בו (כמובן תלוי מה המטרה שלך)
דבר שני אם אתה רוצה באמת לפתור את הבעיה תצלם את עצמך משתי זוויות ותצפה בסרטון כמה פעמים מוזמן להעלות פה ואז נוכל לתת דגשים
היי מיכאל תודה על התגובה
אנסה להסביר שוב
הבעיה שלי היא בירידה מנקודה מסויימת כאילו אני לא מצליח להמשיך לרדת עוד והברכיים מפצות על זה בגלישה קדימה וכתוצאה מזה המוט יוצא מהמסלול של אמצע כך הרגל
ואני עושה לואו באר כי המטרה שלי היא פאורליפטינג
אעלה לפה סרטון בהמשך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית