הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקת אימונים עקב טיסה

NeCHineCh

משתמש פעיל
464
73
נק' מוניטין:
112
464
73
שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי בסוגיה.

אני טס עוד ימיים לארה"ב לשבועיים.
כרגע אני על SS (חוץ מבחזה שבו אני עושה TEXAS) עם התקדמות יפה במשקלים ( סקוואט - 120, בנץ' -85, דדליפט-105, פרס-52.5,מתח-20KG , הכל לחמישיות)

השאלה שלי היא לגבי החזרה לארץ, כי די ברור לי שלא כלכך יצא לי להתאמן שם.
איך הייתם מייעצים לי לתכנן את האימונים בחזרה? די ברור לי שאצטרך לעשות דילואד אבל כמה לדעתכם להוריד ? ואיך לתכנן את ההתקדמות - תוך כמה זמן לייעד את החזרה למשקלים הנוכחיים?

אגב , אם כן יצא לי להתאמן שם הייתם ממליצים כבר להתחיל את הדילואד שם בתכנון כזה שאגיע לארץ בסוף הדילואד וארוץ קדימה? (מתוך הנחה שהאוכל והמנוחות לא יהיו אידיאליות בתקופה של טיול)

תודה לעוזרים:) 🙌

איך הייתם מייעצים לי לתכנן את האימונים בחזרה? די ברור לי שאצטרך לעשות דילואד אבל כמה לדעתכם להוריד ? ואיך לתכנן את ההתקדמות - תוך כמה זמן לייעד את החזרה למשקלים הנוכחיים?
כשתחזור תעשה שבוע של 50% מהמשקל שהיה לך בכל התרגילים ל 3x10-12 ותן לגוף מנוחה אקטיבית בעיקר.
לאחר מכן אתה יכול לחזור על המשקלים של האימון האחרון שהיה לך בהצלחה, או שבוע אחד קודם לכן.
בשבועיים בהנחה ואתה לא בגירעון קלורי, אתה לא אמור להיחלש יותר מידיי.
ובכל אופן, מכיוון שזו הנחייה כללית, תעבוד לפי ההרגשה ואם אתה מרגיש בסט הראשון שכבד מעבר לרגיל אז תוריד 10% ותמשיך משם לחזור להתקדם.
על ה safe side הייתי ממליץ בכל מקרה לעשות ריסט של 5-10 אחוז, אין מה למהר.

• פותח/ת השרשור
לכמה זמן תיעדר מהתוכנית?

שבועיים בדיוק ..

@Daniel Barack
כשתחזור תעשה שבוע של 50% מהמשקל שהיה לך בכל התרגילים ל 3x10-12 ותן לגוף מנוחה אקטיבית בעיקר.
לאחר מכן אתה יכול לחזור על המשקלים של האימון האחרון שהיה לך בהצלחה, או שבוע אחד קודם לכן.
בשבועיים בהנחה ואתה לא בגירעון קלורי, אתה לא אמור להיחלש יותר מידיי.
ובכל אופן, מכיוון שזו הנחייה כללית, תעבוד לפי ההרגשה ואם אתה מרגיש בסט הראשון שכבד מעבר לרגיל אז תוריד 10% ותמשיך משם לחזור להתקדם.
על ה safe side הייתי ממליץ בכל מקרה לעשות ריסט של 5-10 אחוז, אין מה למהר.

אם יצא לי להתאמן שם , כדאי להמשיך עם ההתקדמות הנוכחית או לעשות דילואד יזום (בסקוואט אני מרגיש שאני קרוב לזה - בשאר פחות)
המחשבה נובעת בגלל שינה לא סדירה וארוחות ..

אם יצא להתאמן, תעשה דילואד שם. זה יכול להועיל אבל לא בעדיפות עליונה. יותר חשוב להנות בטיול.

כמו שהמליצו מעלי, שבוע דילואד ואז לחזור על שבוע כבד אחרון או אחד לפניו. תלוי כמה גריינד היה האחרון, אם היה קשה - הייתי ממליץ לחזור לאחד לפניו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית