הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה ושורפי שומן

Lior2090

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן חברה.
עד לפני שנה הייתי ספורטאי פעיל בענף אומנויות לחימה, לפני כשנה נפצעתי קשה וחזרתי לפני כחודש לאט לאט לקצב.
אני מתאמן כל יום אימון ערב ו 3 פעמים אימון בוקר (הרבה אירובי)
עוד כחודשיים אני טס לטורניר ראשון לעונה והבעיה היחידה זה המשקל גוף שלי.. יש עלי הרבה שומן עודף אחרי שחזרתי מהפציעה, על מה הייתם ממליצים תוספי תזונה, שורפי שומן שיהיו יעליים להורדה מהירה יחסית של השומן בזמן קצר.
תודה רבה לעונים ! חג שמח ושנה טובה 😃

אהלן חברה.
עד לפני שנה הייתי ספורטאי פעיל בענף אומנויות לחימה, לפני כשנה נפצעתי קשה וחזרתי לפני כחודש לאט לאט לקצב.
עוד כחודשיים אני טס לטורניר ראשון לעונה והבעיה היחידה זה המשקל גוף שלי.. יש עלי הרבה שומן עודף אחרי שחזרתי מהפציעה, על מה הייתם ממליצים תוספי תזונה, שורפי שומן שיהיו יעליים להורדה מהירה יחסית של השומן בזמן קצר.
קודם כל הייתי ממליץ על תפריט, אחר כך הייתי מציע לך לצאת מהסרט שיש תוספי תזונה שיעשו פלאים ולסיום אבהיר לך ש"שורפי השומנים" היחידים שבאמת יש להם אפקטיביות הם לא חוקיים ויש להם המון תופעות לוואי, למידע נוסף לגביהם כנס לפורום תרופות וסטרואידים או לפורטל קילוגרם.

נערך לאחרונה:
עזוב אותך
תשתה קפה שחור לפני האימון הכי חסכוני והכי אמין
כמו בצבא 😃

אהלן חברה.

חודשיים זה המון זמן, אפשר להשיג אחלה תוצאות בחודשיים גם ללא שימוש בשורפים.
ההנחה הרווחת היא ששורפי שומן שתוכל לקנות בחנות, לא ממש מועילים. אלא לחיטוב הכיס.
שורפי שומן לא חוקים, לא חושב שיש לך למה להתקרב אליהם.(אתה נמצא חודשיים לפני, זה מספיק זמן לעשות שינוי)

Back
למעלה תחתית