הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחוזי שומן גבוהין נשים-התייעצות (מפרטת תזונה ואימונים)

שחר012

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
שלום,
אני נמצאת עם מערך דיאטה ע"י תזונאית (כתובה מטה) ואימונים שלוש פעמים בשבוע שמשלבים אירובי וכוח (דרך החברה שאני מתאמנת בה) במשך 55 דקות כל אימון
השאלה שלי מה הפונטיצאל שלי להוריד אחוזי שומן בצורה הזריזה ביותר (שתאפשר לי לראות חיטוב אידאלי בעייני - אצרף תמונה).כמה אחוזי שומן צריכה להוריד בשביל להראות חטובה?? וכמה אמורים להוריד בחודש?
לשנות תזונה? להוסיף אימונים?איזה?

בת 26 ,162,שוקלת 55.5-56. 30 אחוזי שומן (נמדד במשקל אצל התזונאית- מצרפת תמונה)

תזונה(לא אוכלת בשר וחלב)
אורחת בוקר- 2 פרוסות לחם קל מלא, 2 כפות אבוקדו ו2 חלבוני ביצה וחלמון או במקום הביצה והאבוקדו 2 כפות חומוס וכף טחינה
או מעדן סויה עם 3 חצאי אגוזי מלך ופרי.
ארוחץ ביינים סויה ו7 שקדים או פרי ו7 שקדים
א.צהריים סייטן/טופו 150 גרם,3 כפות פחמימה (אורז/פסטה) וירקדות מאודים
ארוחת ביינים זהה לארוחת ביינים הראשונה או פרוסת לחם קל עם כפית חמאת בוטנים ללא סוכר.
א.ערב או כמו ארוחת בוקר או סלט עם 6 כפות קטניות (עדשים/חומוס) וכף טחינה מוכנה
ארוחת לילה כמו הארוחות ביינים (בדרכ לא יוצא לי לאכול).

קבצים מצורפים

• Screenshot_2018-04-13-12-58-22.png
    Screenshot_2018-04-13-12-58-22.png
    KB 312.3 · צפיות: 185
  • PicsArt_04-22-01.02.53.jpg
    PicsArt_04-22-01.02.53.jpg
    KB 62.2 · צפיות: 215
ברוך הבא לפורום! אם את מתכוונת לרכוש ייעוץ אישי אצל מייק אז אני אשאיר את הדיון פה, אם לא אני אעביר אותו לפורום הנכון שם הוא יקבל יותר תגובות.

בכל מקרה, הדרך הטובה ביותר להוריד במשקל היא גירעון קלורי, עדיף לא מוגזם כדי שיהיה קל יותר לשמר את מה שירד.
לגבי התפריט, החלק החשוב הוא הערכים הסופיים, כמה קלוריות, חלבון, שומן ופחמימות יש שם, יש לך את הערכים האלה?
כמה זמן את כבר עם הדיאטה הזאת ותוכנית האימונים? היו שינויים במבנה הגוף שלך מאז שהתחלת?

• פותח/ת השרשור
אשמח שתעביר אותו לפורום הרלוונטי 😃
3 חודשים,יש ירידה באחוזי שומן אבל של 2 אחוז בחודש ושבוע..לאט.. משקל עולה עורד (פחות אכפת לי כמה אני שוקלת ,יותר משנה החעטוב)

אשמח שתעביר אותו לפורום הרלוונטי 😃
3 חודשים,יש ירידה באחוזי שומן אבל של 2 אחוז בחודש ושבוע..לאט.. משקל עולה עורד (פחות אכפת לי כמה אני שוקלת ,יותר משנה החעטוב)
הועבר!
לגבי השינויים, פחות הייתי מסתכל על אחוזי השומן, כי באמת קשה למדוד את זה, במיוחד אם מודדים עם מכשיר אלקטרוני ולא עם קליפר, ויותר הייתי מסתכל על שינויים גופניים, האם היו כאלה משמעותיים? כי 3 חודשים זה די הרבה זמן לשינוי פיזי, אז חשוב לדעת האם השינוי היה משמעותי או לא

• פותח/ת השרשור
מה זה משמעותי? ירדתי במידה במכנסיים.. וירדתי מ34 אחוזי שומן ל30.20.. אני מרגישה יותר חיטוב אבל מאוד רחוק מהבטן המתוחהשאני רוצה שתהיה לי..
לכמה אחוזי שומן אני צריכהלשאוף והאם יש דרך להאיץ את זה חוץ מתזונה ז(כי זה מאוד מאוד קשה לא לזייף פה ושם במשך 3 חודשים)

מה זה משמעותי? ירדתי במידה במכנסיים.. וירדתי מ34 אחוזי שומן ל30.20.. אני מרגישה יותר חיטוב אבל מאוד רחוק מהבטן המתוחהשאני רוצה שתהיה לי..
לכמה אחוזי שומן אני צריכהלשאוף והאם יש דרך להאיץ את זה חוץ מתזונה ז(כי זה מאוד מאוד קשה לא לזייף פה ושם במשך 3 חודשים)
כל עוד יש שינוי קבוע לטובה אז זה בסדר גמור, הדברים האלה לוקחים זמן.
אין איזה אחוז שומן שאת צריכה לשאוף אליו, יש גוף שאת מרוצה ממנו שאת צריכה לשאוף אליו, מספרים זה שטויות.
ומותר לזייף פה ושם, רק עדיף כמה שפחות, זה התהליך וההרגלים לטווח הארוך שחשובים יותר מכל זיוף קטן

את צריכה לרדת בקצב של 0.5-1% ממשקל גופך בשבוע. אם זה לא קורה האופציה שלך זה להוריד אוכל (לא מומלץ בד"כ או מומלץ עד גבול מסויים) או להוסיף אימונים (אירוביים בעיקר). המטרה היא גם לבצע לפחות 2 אימוני כוח בשבוע כדי לשמור על מסת השריר

• פותח/ת השרשור
כן,זה .. 0.5 אחוז,קצת לאט:/
אני כרגע על 1400 קלוריות והדיאטנית שלי אמרה לי בשום פנים ואופן לא להוריד יותר,שאני על המינמום.. אתה חושב שלהוריד? אם כן,כמה?
אימוני כוח או אירובי טובים יותר לשריפת שומן?

אפשר לרדת עד 1200 קלוריות. אופציה אחרת היא להוסיף אירובי

אימוני כוח או אירובי טובים יותר לשריפת שומן?
אימונים אירוביים יגדילו יותר את הגרעון הקלורי ויובילו לירידה גדולה יותר במשקל אבל אימוני כוח ישמור יותר על מסת השריר ולכן שניהם חשובים

• פותח/ת השרשור
המטרה לא המשקל,המטרה החיטוב נטו..אגב ביחס לתמונות,וביחס להודעות אחרות שראיתי כאן,יש מצב שיש סטייה של המכשיר ואני לא 30 אחוז?

המכשירים הללו חסרי תועלת אז תהיי בטוחה שאת לא 30% שומן

חיטוב מקבלים ע"י ירידה במשקל לכן המשקל זה המטרה

Back
למעלה תחתית