שלום,
אני נמצאת עם מערך דיאטה ע"י תזונאית (כתובה מטה) ואימונים שלוש פעמים בשבוע שמשלבים אירובי וכוח (דרך החברה שאני מתאמנת בה) במשך 55 דקות כל אימון
השאלה שלי מה הפונטיצאל שלי להוריד אחוזי שומן בצורה הזריזה ביותר (שתאפשר לי לראות חיטוב אידאלי בעייני - אצרף תמונה).כמה אחוזי שומן צריכה להוריד בשביל להראות חטובה?? וכמה אמורים להוריד בחודש?
לשנות תזונה? להוסיף אימונים?איזה?
בת 26 ,162,שוקלת 55.5-56. 30 אחוזי שומן (נמדד במשקל אצל התזונאית- מצרפת תמונה)
תזונה(לא אוכלת בשר וחלב)
אורחת בוקר- 2 פרוסות לחם קל מלא, 2 כפות אבוקדו ו2 חלבוני ביצה וחלמון או במקום הביצה והאבוקדו 2 כפות חומוס וכף טחינה
או מעדן סויה עם 3 חצאי אגוזי מלך ופרי.
ארוחץ ביינים סויה ו7 שקדים או פרי ו7 שקדים
א.צהריים סייטן/טופו 150 גרם,3 כפות פחמימה (אורז/פסטה) וירקדות מאודים
ארוחת ביינים זהה לארוחת ביינים הראשונה או פרוסת לחם קל עם כפית חמאת בוטנים ללא סוכר.
א.ערב או כמו ארוחת בוקר או סלט עם 6 כפות קטניות (עדשים/חומוס) וכף טחינה מוכנה
ארוחת לילה כמו הארוחות ביינים (בדרכ לא יוצא לי לאכול).
אני נמצאת עם מערך דיאטה ע"י תזונאית (כתובה מטה) ואימונים שלוש פעמים בשבוע שמשלבים אירובי וכוח (דרך החברה שאני מתאמנת בה) במשך 55 דקות כל אימון
השאלה שלי מה הפונטיצאל שלי להוריד אחוזי שומן בצורה הזריזה ביותר (שתאפשר לי לראות חיטוב אידאלי בעייני - אצרף תמונה).כמה אחוזי שומן צריכה להוריד בשביל להראות חטובה?? וכמה אמורים להוריד בחודש?
לשנות תזונה? להוסיף אימונים?איזה?
בת 26 ,162,שוקלת 55.5-56. 30 אחוזי שומן (נמדד במשקל אצל התזונאית- מצרפת תמונה)
תזונה(לא אוכלת בשר וחלב)
אורחת בוקר- 2 פרוסות לחם קל מלא, 2 כפות אבוקדו ו2 חלבוני ביצה וחלמון או במקום הביצה והאבוקדו 2 כפות חומוס וכף טחינה
או מעדן סויה עם 3 חצאי אגוזי מלך ופרי.
ארוחץ ביינים סויה ו7 שקדים או פרי ו7 שקדים
א.צהריים סייטן/טופו 150 גרם,3 כפות פחמימה (אורז/פסטה) וירקדות מאודים
ארוחת ביינים זהה לארוחת ביינים הראשונה או פרוסת לחם קל עם כפית חמאת בוטנים ללא סוכר.
א.ערב או כמו ארוחת בוקר או סלט עם 6 כפות קטניות (עדשים/חומוס) וכף טחינה מוכנה
ארוחת לילה כמו הארוחות ביינים (בדרכ לא יוצא לי לאכול).