הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל ss ותוך כדי מסה נקייב דעות?

Hakatlan9

משתמש מתחיל
170
13
נק' מוניטין:
16
170
13
אני מתכנן להתחיל ss בוריאציה הזאת

A
Squat 3x5
Bench 3x5
Deadlift 1x5
Decline crunches 3x15

B
Squat 3x5
Press 3x5
Pendlay row 3x5
Hyperextension 3x15

בנוסף מתכנן להיות על פלוס קלורי של 500-400 השאלה היא אם בימי מנוחה עדיף נטראלי/פלוס קלורי קטן?
נגיד
יום א(אימון): 2600 קלוריות
יום ב(מנוחה): 2200 קלוריות
אני רוצה לעלות במשקל אבל בכמה שפחות שומן

זה לא רעיון טוב הפלוס הקלורי בימי המנוחה חשוב להתאוששות ובניית שריר.
גם תרגילי העזר מיותרים או שתעשה SS לפי הספר או שתבחר תוכנית אחרת.

• פותח/ת השרשור
זה לא רעיון טוב הפלוס הקלורי בימי המנוחה חשוב להתאוששות ובניית שריר.
גם תרגילי העזר מיותרים או שתעשה SS לפי הספר או שתבחר תוכנית אחרת.
למה תרגילי העזר מיותרים לפי דעתך?
ואפשר גם לבצע את החודש הראשון של ss בלי שום פלוס קלורי

• פותח/ת השרשור
קראת את הספר?
דיברתי עם בחור שמבין בנושא וקרא את הספר.
פרסמתי את האשכול לעוד תגובות אבל אני לא מבין איך תרגיל לבטן ולזוקפים יהרוס את התאוששות

דיברתי עם בחור שמבין בנושא וקרא את הספר.
פרסמתי את האשכול לעוד תגובות אבל אני לא מבין איך תרגיל לבטן ולזוקפים יהרוס את התאוששות
אחרי שתעשה סקווט כבד 3 פעמים בשבוע, אתה תבין לבד למה זה רעיון טוב לא להעמיס עוד על הזוקפים והבטן

אני לא אומר אם ss טובה לך או לא, אבל זאת תוכנית תובענית שצריך לבצע לפי ההנחיות ולא לסטות

• פותח/ת השרשור
אחרי שתעשה סקווט כבד 3 פעמים בשבוע, אתה תבין לבד למה זה רעיון טוב לא להעמיס עוד על הזוקפים והבטן

אני לא אומר אם ss טובה לך או לא, אבל זאת תוכנית תובענית שצריך לבצע לפי ההנחיות ולא לסטות
התוכנית היא מה שמחפש.
אני לא מת על תרגילים לבטן ולזוקפים אבל הם יכולים לעזור לי גם בהתחלה.
אני מבצע את התרגילים בעצימות נמוכה ולכן אני לא רואה שום סיבה שזה יפגע בהתאוששות, אם זה לא יעזור אז אני יכול להפסיק אותם אם זה יעזור אז אני רק ארוויח מה יש לי להפסיד?

התוכנית היא מה שמחפש.
אני לא מת על תרגילים לבטן ולזוקפים אבל הם יכולים לעזור לי גם בהתחלה.
אני מבצע את התרגילים בעצימות נמוכה ולכן אני לא רואה שום סיבה שזה יפגע בהתאוששות, אם זה לא יעזור אז אני יכול להפסיק אותם אם זה יעזור אז אני רק ארוויח מה יש לי להפסיד?
הלוגיקה שלך שגויה. השיקול צריך להיות איך אני ממזער הפרעות להעלות את הסקווט שלי ב 45 קילו תוך 3 שבועות.
איזה "אסון" יקרה אם לא תעשה תרגילי עזר במשך חודש?

מציע לך לקרוא עוד קצת על התוכנית כולל לוגים פה בפורום ולהבין מה עבד ומה לא עבד לאנשים אחרים

• פותח/ת השרשור
הלוגיקה שלך שגויה. השיקול צריך להיות איך אני ממזער הפרעות להעלות את הסקווט שלי ב 45 קילו תוך 3 שבועות.
איזה "אסון" יקרה אם לא תעשה תרגילי עזר במשך חודש?

מציע לך לקרוא עוד קצת על התוכנית כולל לוגים פה בפורום ולהבין מה עבד ומה לא עבד לאנשים אחרים
אסון לא יקרה זה בטוח.
אבל אם התרגילים ישפרו יציבות ויגרמו לטכניקה שלי להיות יותר טובה אז מה הפסדתי?

Back
למעלה תחתית