חושבת שמתחילה לי דלקת בכתף...
נהיה לי מעין רגישות כזאת בכצף שמאל
כאב קל כשאני מרים את היד בתנועה ספציפית (תנועה כמו של הנפות לצדדים)
הכאב מרגיש כמו שריר שנמתח אז אני לא סגור אם דלקת או לא... אחרי שנת לילה אני חושב שהכאב נהיה קצת פחות חזק
מה עושים עכשיו? להתאמן אני חושב שאני יכול עם התחושה הזאת... אולי להוריד משקלים
אני חופ"ל בצבא אז אני יודע בידיוק מה הטיפול שאקבל מרופא היחידה ולא הכי מאמין בו... אני אקבל איבופן ופיזיוטרפיה עצמית
ורק אחרי תלונות חוזרות אקבל אורתופד
מה יש לעשות כרגע? אני לא רוצה להפסיק להתאמן כי אני בידיוק בשלבי סיום חיטוב , אפשר להמשיך עם משקל קל? או אולי בלי לבודד כתפיים או משהו כזה
תרופות/משחות כלשהן? (יכול להשיג הכל, גם תרופות מרשם)
עדיף לחמם/לקרר?
הכאב הופיע לי בפתאומיות בזמן נהיגה, יומיים אחרי אימון כתפיים ובאותו היום היה לי אימון רגליים גב
עריכה:
היה לי היום אימון חזה, כתפיים יד אחורית...
הלכתי להתאמן והורדתי עומס מהכתפיים
התחלתי בחימום ארוך מאוד לבנצ' אבל לא הצלחתי להגיע למשקל עבודה שלי , עבדתי 5 קילו פחות קצת את הכתף...
לדעתי האחיזה שלי רחבה מידי
בדחיקה עם דמבלים בשיפוע חיובי לא זכור לי שהרגשתי בעיות כלשהן בכתף (גם כאן עבדתי עם משקל נמוך מהרגיל אבל לדעתי עדיין הייתי צריך לעבוד עם משקל יותר נמוך בשביל הכתף)
פרפר בכבלים הרגשתי את הכתף אבל היא לא כאבה, יותר הציקה והרגישה נוקשה
בתרגילי כתפיים הרגשתי את הכתף בעיקר בפרס (עשיתי עם דמבלים הפעם בשביל להרגיש יותר טוב את הכתף שאני חושד שפצועה)
עבדתי עם משקל הרבה יותר נמוך מבדרך כלל אבל ליותר חזרות
הנפות לצדדים לא עשיתי כי לא רציתי לתת לכתף לעבוד בצורה הזאת, במקום זה עשיתי הנפות לפנים והיה די בסדר, טיפה הציקה הכתף אבל לא כאבה... כאילו מעין נוקשות באיזור
face pulls לא כאב בכלל...
בתרגילים ליד אחורית הרגשתי אי נוחות בכתף כשעשיתי פשיטות מרפקים בכבל...
לחיצה צרפתית הייתה בלי שום כאבים
מה שכן הרגשתי בו כאב זה כשניסיתי לעשות פרפר במכונה... אחרי חזרה או שתיים ירדתי מזה כי הבנתי שזה לא יהיה טוב לכתף
אשמח לשמוע כמו מה זה נשמע לכם
שמתי לב שהכתף גם נראית יותר מרשימה ביומיים האחרונים מהכתף השנייה למרות שבדרך כלל זה הפוך (דווקא הכתף הזאת היא החלשה שלי ובדרך כלל רואים הבדל הפוך)... כאילו היא בפאמפ... אבל לא מדובר בנפיחות אלא פשוט שהדלתואיד יותר בולט בה
נהיה לי מעין רגישות כזאת בכצף שמאל
כאב קל כשאני מרים את היד בתנועה ספציפית (תנועה כמו של הנפות לצדדים)
הכאב מרגיש כמו שריר שנמתח אז אני לא סגור אם דלקת או לא... אחרי שנת לילה אני חושב שהכאב נהיה קצת פחות חזק
מה עושים עכשיו? להתאמן אני חושב שאני יכול עם התחושה הזאת... אולי להוריד משקלים
אני חופ"ל בצבא אז אני יודע בידיוק מה הטיפול שאקבל מרופא היחידה ולא הכי מאמין בו... אני אקבל איבופן ופיזיוטרפיה עצמית
ורק אחרי תלונות חוזרות אקבל אורתופד
מה יש לעשות כרגע? אני לא רוצה להפסיק להתאמן כי אני בידיוק בשלבי סיום חיטוב , אפשר להמשיך עם משקל קל? או אולי בלי לבודד כתפיים או משהו כזה
תרופות/משחות כלשהן? (יכול להשיג הכל, גם תרופות מרשם)
עדיף לחמם/לקרר?
הכאב הופיע לי בפתאומיות בזמן נהיגה, יומיים אחרי אימון כתפיים ובאותו היום היה לי אימון רגליים גב
עריכה:
היה לי היום אימון חזה, כתפיים יד אחורית...
הלכתי להתאמן והורדתי עומס מהכתפיים
התחלתי בחימום ארוך מאוד לבנצ' אבל לא הצלחתי להגיע למשקל עבודה שלי , עבדתי 5 קילו פחות קצת את הכתף...
לדעתי האחיזה שלי רחבה מידי
בדחיקה עם דמבלים בשיפוע חיובי לא זכור לי שהרגשתי בעיות כלשהן בכתף (גם כאן עבדתי עם משקל נמוך מהרגיל אבל לדעתי עדיין הייתי צריך לעבוד עם משקל יותר נמוך בשביל הכתף)
פרפר בכבלים הרגשתי את הכתף אבל היא לא כאבה, יותר הציקה והרגישה נוקשה
בתרגילי כתפיים הרגשתי את הכתף בעיקר בפרס (עשיתי עם דמבלים הפעם בשביל להרגיש יותר טוב את הכתף שאני חושד שפצועה)
עבדתי עם משקל הרבה יותר נמוך מבדרך כלל אבל ליותר חזרות
הנפות לצדדים לא עשיתי כי לא רציתי לתת לכתף לעבוד בצורה הזאת, במקום זה עשיתי הנפות לפנים והיה די בסדר, טיפה הציקה הכתף אבל לא כאבה... כאילו מעין נוקשות באיזור
face pulls לא כאב בכלל...
בתרגילים ליד אחורית הרגשתי אי נוחות בכתף כשעשיתי פשיטות מרפקים בכבל...
לחיצה צרפתית הייתה בלי שום כאבים
מה שכן הרגשתי בו כאב זה כשניסיתי לעשות פרפר במכונה... אחרי חזרה או שתיים ירדתי מזה כי הבנתי שזה לא יהיה טוב לכתף
אשמח לשמוע כמו מה זה נשמע לכם
שמתי לב שהכתף גם נראית יותר מרשימה ביומיים האחרונים מהכתף השנייה למרות שבדרך כלל זה הפוך (דווקא הכתף הזאת היא החלשה שלי ובדרך כלל רואים הבדל הפוך)... כאילו היא בפאמפ... אבל לא מדובר בנפיחות אלא פשוט שהדלתואיד יותר בולט בה
נערך לאחרונה: