הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראיתי שהדיון על הפטריה של אדטו ננעל

מצב
השרשור נעול

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
אהלן,
התעניינתי בדבר הזה בעצמי, אין ספק שהרמתי גבה כשקראתי את הפוסט של מר אדטו.
בכל מקרה, מצאתי מקור די מפורט למי שמתעניין-מנגנון, שימושים אפשריים.

Pharmacological and therapeutic potential of Cordyceps with special reference to Cordycepin

אמ;לק
כמו בהרבה תכשירים נטורופטים אחרים, מבנה המולקולה עוד לא לגמריי ברור, אבל אופן הפעולה שלו ברור-המולקולה דומה במבנה שלה לאדנוזין ולכן היא מעכבת יצירת פורינים(מעכב אנזים שקשור ביצירה שלהם) בתא. בנוסף, היא מעודדת פירוק שרשרות RNA והיא מעכבת גם את מסלול הmTOR.

בכל מקרה, יש עוד דברים מעניינים ואתם יותר ממוזמנים לקרוא את המסקנות בעצמכם. לא מבין איך זה איכשהו קשור לכח lol
מרגיש שפספסתי את הרכבת עם הדיון ההוא..סעמק
ניסויים שראיתי שקשורים בכושר- או שנעשו על אנשים זקנים(50-75) במדגמים קטנים(פחות מ30), או שהיו על עכברים.

אני לא יודע אם הפטריה נחשבת לתכשיר נטורופתי כפי שרשמת, אך בתכשירים נטורופתים המבנה מאוד ברור והמדע מאוד החלטי לגבי התקפות של מוצרים כאלו, למעשה, רוב התחום מוגדר כפסאודו-מדע.

אני לא יודע אם הפטריה נחשבת לתכשיר נטורופתי כפי שרשמת, אך בתכשירים נטורופתים המבנה מאוד ברור והמדע מאוד החלטי לגבי התקפות של מוצרים כאלו, למעשה, רוב התחום מוגדר כפסאודו-מדע.
פסאודו מדע זה יהיה מחמאה, נטורופתיה זה שקר אחד גדול, וחוץ מאפקט פלצבו אין שם כלום

• פותח/ת השרשור
מבנים כימיים?לא תמיד.
אותי מעניין הכיצד ד״ר לתזונה מחליט לעבור לנטורופטיה , יכול להיות שיש בפסאדו הזה יותר ממה שנראה לעין?
יש.
סוג של.
יש מחקרים מדעיים על תכשירים הומאופתיים, הייתי אומר שחלקם גם עוזרים במקצת במצבים מסויימים.
למשל הסמסטר צרכתי BACOPA וזה ממש עזר לי לשינה. יש מחקרים על השפעה של תכשירים נטורופתיים במצבים כאלה ואחרים. זה נושא נחקר. האם נטורופתים מדענים, אנשי מדע או אנשים שטרחו לקרוא מאמרים על המוצרים שהם משווקים?מסופקני.
בכל מקרה, הבעיה מתחילה כשמשווקים את התכשירים האלה בתור תרופה או אלטרנטיבה אמיתית לרפואה מערבית.

plu24.jpg

הדיון המקורי ננעל כי חבר׳ה לא יכלו לשמור עליו ענייני.

אם הדיון הזה שוב יגלוש ללכלוכים אישיים הוא ינעל.

אשמח להבין למה הפוסטים שלי נמחקו. לא לכלכתי על אף בן אדם באופן אישי. דעתי האישית היא שנטורפטיה היא שטות ואנשים שמאמינים בה הם אנשים שמוציאים הרבה כסף על שטויות.

עכשיו גם אסור שיהיו לאנשים דעות בפורום?
על הדרך אשמח גם אם תסביר איך יכול להיות שהתגובות שלי נמחקו וזו של kotzer נשארה. יכול להיות שזה בגלל שצנזורה שרירותית פחות נעים להפעיל על מנהל?

הדיון הוא על הפטריות.

הדיון הקודם גלש לפסים אישיים על אדם שבכלל לא רשום לפורום. ההודעות שנמחקו רמזו בגסות על אופיו של אותו דבר, בהקשרים מאוד שליליים.

גילוי נאות - אני לא מאמין בנטורופתיה.

ברגע שהדיון שוב יגלוש לאותו אדם - הוא ינעל.

דיקטטורה בפורום אוף טופיק?

חופש הביטוי וההבעה הוא זכותו של כל אדם להביע את דעתו ולומר את שברצונו לומר, מבלי שיוטלו הגבלות שרירותיות על כך, בכל הדרכים המשמשות לכך: דיבור, כתיבה, צילום, הסרטה, וכל דרך תקשורת אחרת. "כל אדם זכאי לחירות הדעה והביטוי" (מתוך ההכרזה לכל באי עולם בדבר זכויות האדם) עקרון חופש הביטוי הוא הרחבה של עקרון חופש הדיבור. חופש הביטוי נחשב למימוש של חופש הדעה והמצפון, שטעמם ניטל אם נשללת האפשרות לבטא אותם.

תודה לויקיפדיה

1. השימוש בפורומים בכל דרך שהיא בשפה המובאת באופי גס, מעליב, מאיים, בוטה, מטריד, מבזה, מסית, מתגרה, וכיו"ב, ו/או שימוש בה לצורך העלבה, פגיעה, הסתה והטרדה כלפי משתמשי הפורום בפרט, וכלפי כל אדם באשר הוא ככלל, הינם אסורים בהחלט.

2. אסור כל שימוש או פרסום בלתי חוקי (לרבות פרסום המפר צו איסור פרסום) או בלתי מוסרי, או העשוי לפגוע בתקנת הציבור או ברגשותיו, או העשוי להזיק או לפגוע בצורה כלשהי בציבור או בפרט כלשהו, בפרטיותו, בשמו הטוב או במורת רוחו.

תודה לתקנון LBS

חופש הביטוי וההבעה הוא זכותו של כל אדם להביע את דעתו ולומר את שברצונו לומר, מבלי שיוטלו הגבלות שרירותיות על כך, בכל הדרכים המשמשות לכך: דיבור, כתיבה, צילום, הסרטה, וכל דרך תקשורת אחרת. "כל אדם זכאי לחירות הדעה והביטוי" (מתוך ההכרזה לכל באי עולם בדבר זכויות האדם) עקרון חופש הביטוי הוא הרחבה של עקרון חופש הדיבור. חופש הביטוי נחשב למימוש של חופש הדעה והמצפון, שטעמם ניטל אם נשללת האפשרות לבטא אותם.

תודה לויקיפדיה
אתה בפורום פרטי....
ורק לצורך העניין, חופש הביטוי מאפשר לך לומר מה שאתה רוצה, אבל הוא לא מגן עליך מההשלכות של מה שאמרת

אתה בפורום פרטי....
ורק לצורך העניין, חופש הביטוי מאפשר לך לומר מה שאתה רוצה, אבל הוא לא מגן עליך מההשלכות של מה שאמרת
שמתי גם את הסעיפים שקשורים לתקנון

גם הפוסטים שלי שלא נגעו לאדם ספציפי אלא שאמרתיי בהם שפאוורליפטינג הוא שכונה מול הוייטליפטינג נמחקו.

הדיון הוא על הפטריות.

הדיון הקודם גלש לפסים אישיים על אדם שבכלל לא רשום לפורום. ההודעות שנמחקו רמזו בגסות על אופיו של אותו דבר, בהקשרים מאוד שליליים.

גילוי נאות - אני לא מאמין בנטורופתיה.

ברגע שהדיון שוב יגלוש לאותו אדם - הוא ינעל.

נתת לי תגובה גנרית שאומרת כלום. אני לא רשמתי שום דבר על אף בן אדם. תסביר לי בבקשה למה התגובות שלי נמחקו.

כנראה שהיום הפורום בגישה כזאת שאי אפשר לדבר גם על נושאים מסויימים כי הם קשורים לאנשים המקורבים להנהלה בדרך כזאת או אחרת , להלן מדריך חופש הביטוי לכותב המתחיל בלבס:
אסור לדבר על: נטורופטיה, גב עגול בדדליפט, אלכס, וחלילה אם תשתמשו בחוש הומור או תבקרו סרטוני שיאים של מתאמנים מסויימים.
זאת הרשימה המקוצרת אך סביר להניח שהיא תתארך עם הזמן.

אז הזהרו לכם ידידיי פן תבזבזו זמן על הודעות שימחקו במהרה.

בברכה , כותב מתוסכל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית