הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראיתי שהדיון על הפטריה של אדטו ננעל

מצב
השרשור נעול
קולומביה מנצחת גרם ב3 שקל

רוב ההודעות שנמחקו היו לכלוכים ורמה מאוד נמוכה של דיון.

תאמינו או לא, להנהלה אין שום עדיפות לאיגוד X או מתחרה Y והרבה הודעות שנמחקו, אני או חברי הנהלה אחרים מסכימים איתן אולי, אבל זה לא משהו שצריך להיות על גבי הפורום כי זה לא הבמה ללכלך על אנשים.

טל לא הושעה, או לפחות זה לא מופיע מתחת לכינוי שלו בהודעות שלו.

מה זה הפך?הפורום מעולם לא היה או התיימר להיות דמוקרטיה,יש לפורום בעלים שיחליטו מי יכול להגיד מה,זה היה ככה מאז ומעולם,אתה יכול לפתוח פורום משלך ולחולל בו איזה חוקים שתרצה.

כמובן שזו לא דמוקרטיה, זה פורום פרטי והמילה האחרונה תמיד תהיה שמורה למשה. יחד עם זאת, כשההנהלה משעה משתמשים ותיקים בעלי רקורד של תרומה משמעותית לפורום, זה לא סימן טוב. אני לא מעורה בפרטי המקרה הספציפי - אבל כאחד שרשום כבר כמה שנים טובות לפורום וחזר להתאמן ולקרוא פה לאחרונה, חבל לי שאנשים כמו אלכס וbeast and cheat אינם בנמצא. הם בבירור אינם טרולים ותו לא, כך שאני מניח שאם הם הושעו הסיבות לכך נעוצות בפוליטיקה הפנימית של הפורום (מכאן "דיקטטורה").

כמובן שזו לא דמוקרטיה, זה פורום פרטי והמילה האחרונה תמיד תהיה שמורה למשה. יחד עם זאת, כשההנהלה משעה משתמשים ותיקים בעלי רקורד של תרומה משמעותית לפורום, זה לא סימן טוב. אני לא מעורה בפרטי המקרה הספציפי - אבל כאחד שרשום כבר כמה שנים טובות לפורום וחזר להתאמן ולקרוא פה לאחרונה, חבל לי שאנשים כמו אלכס וbeast and cheat אינם בנמצא. הם בבירור אינם טרולים ותו לא, כך שאני מניח שאם הם הושעו הסיבות לכך נעוצות בפוליטיקה הפנימית של הפורום (מכאן "דיקטטורה").
....

זה שמישהו היה בתחום הרבה זמן ופעם הוא היה מועיל לא אומר שהנוכחות שלו טובה היום. לדוגמא - ביבי

להצליח להכניס כל כך הרבה כשלים לוגיים בארבע שורות זה סוגשל שיא 😃

זה שמישהו היה בתחום הרבה זמן ופעם הוא היה מועיל לא אומר שהנוכחות שלו טובה היום. לדוגמא - ביבי

נכון. יכול להיות שהם החליטו להספים ולהטריל בלבד, אין לי מושג. לא עקבתי אחרי הפורום זמן מה.

להצליח להכניס כל כך הרבה כשלים לוגיים בארבע שורות זה סוגשל שיא 😃

האר את עיני?

רוב ההודעות שנמחקו היו לכלוכים ורמה מאוד נמוכה של דיון.

תאמינו או לא, להנהלה אין שום עדיפות לאיגוד X או מתחרה Y והרבה הודעות שנמחקו, אני או חברי הנהלה אחרים מסכימים איתן אולי, אבל זה לא משהו שצריך להיות על גבי הפורום כי זה לא הבמה ללכלך על אנשים.

שטויות במיץ לא היו פה לכלוכים, דיברו פה על נטורופתיה ולא על מר אדטו שאתה כל כל אוהב להגן בגופך.
אבל עזוב, מזמן איבדת את זה

מה בדיוק מלוכלך כלפי אדם ספציפי בהודעה "והדיון הזה הוא בדיוק הסיבה למה הפאוורליפטינג שכונה לעומת הוייטליפטינג"

@MasterSplitter?

ואללה לא רציתי להאמין שהם צודקים אבל באמת יצאת פארש, על מי אתה מגן פה בדיוק חוץ מעל האגו שלך כפאוורליפטר?

8651710D-419C-4732-B67E-584B347B2F0F.jpeg

הדיון נפתח על פטריות.

מכאן ועד ״PL VS WL״ הקשר פשוט לא קיים.

לספורט שלי יש המון חסרונות, אני האחרון שיחלוק על זה. אבל מכאן ועד לבוא ולהטיח את זה בפורום - לא מקובל.

בהשוואה להרבה ענפי ספורט אחרים, גם WL הוא ספורט שכונה. אתה רואה משתמשים אחרים באים וזורקים את זה בפנים של אדם שמתחרה בספורט שהוא אוהב במשך שנים? לא.

אני תמיד פרגנתי לכל הענפים התחרותיים, על אחת כמה וכמה מעל דפי הפורום.

אני לא מכיר דיונים אחרים בפורום הזה, זה הפורום שאני רשום אליו ולפי הדיון שנוצר כאן ניתן להסיק בקלות שההתנהלות שכונה שאין כמוה באף ענף ספורט שנתקלתי בו גם בתחום החובבני.

יש כאן תככים, פרוטקציות, תפקוד לקוי, שיטת ה"יהיה בסדר" כמו המונוליפט שאריאלה דיברה עליו, התנגחויות בין מתחרים על מי משתמש בסטרואידים ומי לא, בקיצור טראש אחד גדול ומביך.

אם לא נעים לך לשמוע ובגלל זה מחקת אתה באמת מצדיק את כל מה שאומרים לגבי התנהלות ה"ניהול" בפורום שזה לול אחד גדול בפני עצמו.

בקיצור אתה מסנן תכנים לפי המצב רוח שלך וזה כמו שציינו פגיעה בחופש הביטוי כיוון שאף אחת מהתגובות שלי לא תקפה משתמש ספציפי.

תכלס תתבייש גבר

אני לא מכיר דיונים אחרים בפורום הזה, זה הפורום שאני רשום אליו ולפי הדיון שנוצר כאן ניתן להסיק בקלות שההתנהלות שכונה שאין כמוה באף ענף ספורט שנתקלתי בו גם בתחום החובבני.

יש כאן תככים, פרוטקציות, תפקוד לקוי, שיטת ה"יהיה בסדר" כמו המונוליפט שאריאלה דיברה עליו, התנגחויות בין מתחרים על מי משתמש בסטרואידים ומי לא, בקיצור טראש אחד גדול ומביך.

אם לא נעים לך לשמוע ובגלל זה מחקת אתה באמת מצדיק את כל מה שאומרים לגבי התנהלות ה"ניהול" בפורום שזה לול אחד גדול בפני עצמו.

בקיצור אתה מסנן תכנים לפי המצב רוח שלך וזה כמו שציינו פגיעה בחופש הביטוי כיוון שאף אחת מהתגובות שלי לא תקפה משתמש ספציפי.

תכלס תתבייש גבר

קודם כל חשוב להבין שאתה מדבר על הענף בארץ. המצב לא מדהים בשאר הארצות אבל הוא שונה.

חלק מהדברים שכתבת קרו לפני 5 שנים, חלקם השתפר, חלקם נהיו גרועים יותר.

אין לי שום בעיה עם ביקורת עניינית לגיטימית, אני אתרום, אשתתף ואביע ברצון את כל התחלואות של הספורט הזה בארץ, אבל עם כבוד מינימלי. עשיתי את זה בעבר עם לפחות 3 מארגני תחרויות שקיבלו ממני רשימת מכולת של דברים לשיפור.

יש גם הבדל לרוץ ולהשוויץ ״הספורט שלי יותר טוב״ מאשר לתת ביקורת שלילית לגיטמית על ספורט אחר. במיוחד שאלו לא ענפי ספורט ברי השוואה, WL קיים מעל 100 שנים ובאולימפיאדה מאז 1920. פאוורליפטינג במתכונת הנוכחית שלו (RAW) קיים 10 שנים, ובארץ 5.

אני לא מתחרה באף ספורט כרגע אני פשוט אובייקטיבית רושם מה שאני חושב, למחוק אץ זה - כאן מתחילה הבעיה שלנו.

תשמע אופיר, אני קורא מה אתה כותב ואני לא מאמין למראה עיניי באמת.

בגלל שהעליבו את הספורט שלך באוף טופיק מחקת את ההודעה? מעניין שמכל מי שמנהל פה ומתחרה רק אתה מוחק את ההודעות.
מישהו אמר חסכים? אם אתה מאמין בספורט שלך תעמוד מאחוריו ותצטט את הכותב ותגיב לו מה שאתה חושב.
אתה מתנהג בדיוק כמו שאדטו מתנהג בקבוצה שלו בפייסבוק.

ולא הבנתי איך שאלה של מדוע ד״ר לתזונה עובר לנטורפתיה אם יש בניהם כזה דיסוננס פגעה בך או בכללי הפורום כל כך שהחלטת למחוק, גם לזה יש לך סיבה מטומטמת? כי אם כן עדיף שלא תגיב.

אנשים פה נפלו על כל הראש.

הדיון איבד כל פרופורציה בהקשר למידע שפותח הפוסט ביקש לקבל.

במקום למחוק ולנסות לשמור את הדיון ענייני - ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית