10-16 יורו לגרם..מה? באמת? אז המחירים עלו.. הייתי שם לפני 6 שנים והמחיר היה 50 שח לגרם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
10-16 יורו לגרם..מה? באמת? אז המחירים עלו.. הייתי שם לפני 6 שנים והמחיר היה 50 שח לגרם
מה זה הפך?הפורום מעולם לא היה או התיימר להיות דמוקרטיה,יש לפורום בעלים שיחליטו מי יכול להגיד מה,זה היה ככה מאז ומעולם,אתה יכול לפתוח פורום משלך ולחולל בו איזה חוקים שתרצה.
....כמובן שזו לא דמוקרטיה, זה פורום פרטי והמילה האחרונה תמיד תהיה שמורה למשה. יחד עם זאת, כשההנהלה משעה משתמשים ותיקים בעלי רקורד של תרומה משמעותית לפורום, זה לא סימן טוב. אני לא מעורה בפרטי המקרה הספציפי - אבל כאחד שרשום כבר כמה שנים טובות לפורום וחזר להתאמן ולקרוא פה לאחרונה, חבל לי שאנשים כמו אלכס וbeast and cheat אינם בנמצא. הם בבירור אינם טרולים ותו לא, כך שאני מניח שאם הם הושעו הסיבות לכך נעוצות בפוליטיקה הפנימית של הפורום (מכאן "דיקטטורה").
זה שמישהו היה בתחום הרבה זמן ופעם הוא היה מועיל לא אומר שהנוכחות שלו טובה היום. לדוגמא - ביביכמובן שזו לא דמוקרטיה, זה פורום פרטי והמילה האחרונה תמיד תהיה שמורה למשה. יחד עם זאת, כשההנהלה משעה משתמשים ותיקים בעלי רקורד של תרומה משמעותית לפורום, זה לא סימן טוב. אני לא מעורה בפרטי המקרה הספציפי - אבל כאחד שרשום כבר כמה שנים טובות לפורום וחזר להתאמן ולקרוא פה לאחרונה, חבל לי שאנשים כמו אלכס וbeast and cheat אינם בנמצא. הם בבירור אינם טרולים ותו לא, כך שאני מניח שאם הם הושעו הסיבות לכך נעוצות בפוליטיקה הפנימית של הפורום (מכאן "דיקטטורה").
כמובן שזו לא דמוקרטיה, זה פורום פרטי והמילה האחרונה תמיד תהיה שמורה למשה. יחד עם זאת, כשההנהלה משעה משתמשים ותיקים בעלי רקורד של תרומה משמעותית לפורום, זה לא סימן טוב. אני לא מעורה בפרטי המקרה הספציפי - אבל כאחד שרשום כבר כמה שנים טובות לפורום וחזר להתאמן ולקרוא פה לאחרונה, חבל לי שאנשים כמו אלכס וbeast and cheat אינם בנמצא. הם בבירור אינם טרולים ותו לא, כך שאני מניח שאם הם הושעו הסיבות לכך נעוצות בפוליטיקה הפנימית של הפורום (מכאן "דיקטטורה").
זה שמישהו היה בתחום הרבה זמן ופעם הוא היה מועיל לא אומר שהנוכחות שלו טובה היום. לדוגמא - ביבי
להצליח להכניס כל כך הרבה כשלים לוגיים בארבע שורות זה סוגשל שיא 😃
רוב ההודעות שנמחקו היו לכלוכים ורמה מאוד נמוכה של דיון.
תאמינו או לא, להנהלה אין שום עדיפות לאיגוד X או מתחרה Y והרבה הודעות שנמחקו, אני או חברי הנהלה אחרים מסכימים איתן אולי, אבל זה לא משהו שצריך להיות על גבי הפורום כי זה לא הבמה ללכלך על אנשים.
אני לא מכיר דיונים אחרים בפורום הזה, זה הפורום שאני רשום אליו ולפי הדיון שנוצר כאן ניתן להסיק בקלות שההתנהלות שכונה שאין כמוה באף ענף ספורט שנתקלתי בו גם בתחום החובבני.
יש כאן תככים, פרוטקציות, תפקוד לקוי, שיטת ה"יהיה בסדר" כמו המונוליפט שאריאלה דיברה עליו, התנגחויות בין מתחרים על מי משתמש בסטרואידים ומי לא, בקיצור טראש אחד גדול ומביך.
אם לא נעים לך לשמוע ובגלל זה מחקת אתה באמת מצדיק את כל מה שאומרים לגבי התנהלות ה"ניהול" בפורום שזה לול אחד גדול בפני עצמו.
בקיצור אתה מסנן תכנים לפי המצב רוח שלך וזה כמו שציינו פגיעה בחופש הביטוי כיוון שאף אחת מהתגובות שלי לא תקפה משתמש ספציפי.
תכלס תתבייש גבר