הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראיתי שהדיון על הפטריה של אדטו ננעל

מצב
השרשור נעול
כנראה שהיום הפורום בגישה כזאת שאי אפשר לדבר גם על נושאים מסויימים כי הם קשורים לאנשים המקורבים להנהלה בדרך כזאת או אחרת , להלן מדריך חופש הביטוי לכותב המתחיל בלבס:
אסור לדבר על: נטורופטיה, גב עגול בדדליפט, אלכס, וחלילה אם תשתמשו בחוש הומור או תבקרו סרטוני שיאים של מתאמנים מסויימים.
זאת הרשימה המקוצרת אך סביר להניח שהיא תתארך עם הזמן.

אז הזהרו לכם ידידיי פן תבזבזו זמן על הודעות שימחקו במהרה.

בברכה , כותב מתוסכל.

מה קרה לאלכס באמת? לא הייתי בפורום זמן מה...

הקוסם גיימס בהרצאה בted רנדי צוחק על הומאופתיה ובולע קופסה שלמה של כדורי שינה הומאופתים שווה לראות

מנהלים יקרים, אין לי מושג איזה הודעות נמחקו פה, אבל תרגיעו כבר עם המחיקות.

העפתם חצי מהאוכלוסייה המעניינת בפורום הזה (ובאופן אישי אני נמצא פה הרבה פחות בעקבות זה), תמשיכו ככה ופשוט תבריחו את החצי השני.

באסה, מקווה שהפורום לא הפך לדיקטטורה, בדרך כלל זה מסמן דעיכה של הקהילה.
מה זה הפך?הפורום מעולם לא היה או התיימר להיות דמוקרטיה,יש לפורום בעלים שיחליטו מי יכול להגיד מה,זה היה ככה מאז ומעולם,אתה יכול לפתוח פורום משלך ולחולל בו איזה חוקים שתרצה.

מה זה הפך?הפורום מעולם לא היה או התיימר להיות דמוקרטיה,יש לפורום בעלים שיחליטו מי יכול להגיד מה,זה היה ככה מאז ומעולם,אתה יכול לפתוח פורום משלך ולחולל בו איזה חוקים שתרצה.
אז בעצם אסור בפורום לדבר בציניות, להעביר ביקורת על אנשים, על טכניקה של אנשים, על שיטות אימון של אנשים, על התנהגות של אנשים וכדומה. יש דברים שאפשר לדון עליהם חוץ מ"איך התכנית הזאת"?!
כי עוד מעט אלה יהיו האשכולות היחידים שיהיו פה...

אז בעצם אסור בפורום לדבר בציניות, להעביר ביקורת על אנשים, על טכניקה של אנשים, על שיטות אימון של אנשים, על התנהגות של אנשים וכדומה. יש דברים שאפשר לדון עליהם חוץ מ"איך התכנית הזאת"?!
א.לא יודע למה אתה פונה אלי,לא אני כתבתי את חוקי הפורום.
ב.אם אלה חוקי הפורום אז כן,אתה לא חייב לקרוא או להגיב פה

1. השימוש בפורומים בכל דרך שהיא בשפה המובאת באופי גס, מעליב, מאיים, בוטה, מטריד, מבזה, מסית, מתגרה, וכיו"ב, ו/או שימוש בה לצורך העלבה, פגיעה, הסתה והטרדה כלפי משתמשי הפורום בפרט, וכלפי כל אדם באשר הוא ככלל, הינם אסורים בהחלט.

2. אסור כל שימוש או פרסום בלתי חוקי (לרבות פרסום המפר צו איסור פרסום) או בלתי מוסרי, או העשוי לפגוע בתקנת הציבור או ברגשותיו, או העשוי להזיק או לפגוע בצורה כלשהי בציבור או בפרט כלשהו, בפרטיותו, בשמו הטוב או במורת רוחו.

מעניין אם יתגעגעו אלי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית