הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מאיפה לקנות שרוולי ריהבנד

הוקיסט שוקיסט

משתמש קבוע
1,924
1,032
נק' מוניטין:
6,854
1,924
1,032
מאיזה אתר אמין וזול כולל משלוח אפשר לקנות ריהבנד, אמאזון כותב שלא שולח את המוצר לישראל ואיביי לא בעדיפות.

למה דווקא ריהבנד? מבחינת עלות לתועלת הם ממש ממש לא שווים את הכסף, אולי רק אם אתה עושה הנפות אולימפיות, רק אז אולי כדאי לך לקנות אותם

• פותח/ת השרשור
למה דווקא ריהבנד? מבחינת עלות לתועלת הם ממש ממש לא שווים את הכסף, אולי רק אם אתה עושה הנפות אולימפיות, רק אז אולי כדאי לך לקנות אותם
טיטאן לא מייצרים את השרוולים הישנים יותר והחדשים יותר יקרים מריהבאנד, גם sbd יותר יקר ככה שזה האופציה הכי זולה דווקא.

טיטאן לא מייצרים את השרוולים הישנים יותר והחדשים יותר יקרים מריהבאנד, גם sbd יותר יקר ככה שזה האופציה הכי זולה דווקא.
לי הטיטאן yellow jacket עלו כמו זוג ריהבנד (שים לב שהמחירים של ריהבנד הם רק לשרוול אחד, לא זוג, הם נמכרים ביחידים)
יש לך גם את השרוולים החדשים של A7, שאומרים שהם מעולים, אפילו יותר מה-SBD, וגם זולים יותר מהטיטאן:
Spring Knee Sleeves
וטיטאן ו-SBD יש לך גם כאן, כולל הישנים:
Wraps and Sleeves - Goodlift, s.r.o.
אני את שלי הזמנתי מכאן, אבל שווה לבדוק האם כדאי להזמין מהם לישראל.
ויש כמובן את @SmokingSnake שמייצג את טיטאן ישראל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית