הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרוולי ברכייך

תמדוד של מישהו אחר, זה הדרך הכי בטוחה.
אני עכשיו מתנסה בשרוולי לראשונה, ואני כבר ביבזתי כסף על 2 זוגות כי סמכתי על המדידות של האינטרנט.

אני אישית לא מכיר אף אחד בסביבה שלי שמשתמש בשרוולים, אז זה קצת בעייתי לי.

אני עכשיו מתנסה בשרוולי לראשונה, ואני כבר ביבזתי כסף על 2 זוגות כי סמכתי על המדידות של האינטרנט.

מתי ולמה משתמשים בשרוולים?

כשהפדרציה מאפשרת.
קונים מידה קטנה בכוונה ואז זה עובד בערך כמו רצועות ברכיים

כשקר לך מידי בברכיים.
3 תשובות מ-3 אנשים ואף אחת לא עונה בדיוק על מה ששאלתי. יפה.
לא שאני לא מעריך, כן?
במיוחד את התשובה של oa, אלחונון נראה לי סרקסטי.

במיוחד את התשובה של oa

אני לא צוחק,
הדבר היחיד ששרוולי ברכיים עושים זה לחמם את האיזור, אין שום תועלת מעבר.

עריכה,
היה פה שירשור שלם על הנושא עם @kotzer , לא מצליח למצוא.

בכל מקרה המסקנה הייתה שהן עוזרות לחימום האיזור ולתחושת ביטחון.
בניגוד לרצועות אני בספק שתראה שיפור ביצועים רלוונטי.

נערך לאחרונה:
אני לא צוחק
אני חושב שזה עדיין נחשב להיות סרקסטי,
כי אף אחד לא באמת שם במטרה להתחמם...
או שכן?😱

בכל מקרה, את התשובה הזו מקבל, מעניין...

@מישמישמישמיש
זה אמור לעזור בעלייה, כמו קפיץ? רצועות.
ושרוולים מידה קטנה באמת נותן אפקט דומה?

• פותח/ת השרשור
3 תשובות מ-3 אנשים ואף אחת לא עונה בדיוק על מה ששאלתי. יפה
עניתי לך שמים את זה שרוצים להרים יותר כמו רצועות
אני לא צוחק,
הדבר היחיד ששרוולי ברכיים עושים זה לחמם את האיזור, אין שום תועלת מעבר.
זה פשוט לא נכון
אני חושב שזה עדיין נחשב להיות סרקסטי,
כי אף אחד לא באמת שם במטרה להתחמם...
או שכן?😱

בכל מקרה, את התשובה הזו מקבל, מעניין...

@מישמישמישמיש
זה אמור לעזור בעלייה, כמו קפיץ? רצועות.
ושרוולים מידה קטנה באמת נותן אפקט דומה?
מסתבר שכן אנשים קונים מידה מאוד קטנה ביחס למה שהם אמורים לקחת ואז זה עובד כמו רצועות (פשוט עם אפקט קטן יותר (זה עדיין לא רצועות))
אני לפי המידה צריך s/xs אבל כנראה אקנה xxs ועדיין מתלבט אולי לקנות ישירות מהאתר של החברה ולא אמזון בשביל xxxs

זה פשוט לא נכון

מסתבר שכן אנשים קונים מידה מאוד קטנה ביחס למה שהם אמורים לקחת ואז זה עובד כמו רצועות (פשוט עם אפקט קטן יותר (זה עדיין לא רצועות))
אני לפי המידה צריך s/xs אבל כנראה אקנה xxs ועדיין מתלבט אולי לקנות ישירות מהאתר של החברה ולא אמזון בשביל xxxs
למה שלא תקנה רצועות?

• פותח/ת השרשור
למה שלא תקנה רצועות?
כי אז אני לא יוכל להגיד שזה לא מוסיף משקל ואני רק רוצה מחממי ברכיים

אם אני מחליט להתחרות בלי ציוד אז שרוולים מותר רצועות לא

איזה חברות קנית?
ואין איפה למדוד יותר מידי

זה פשוט לא נכון.

במידה ואתה שם שרוולים במידה המתאימה לך האלסטיות כמעט ולא תשפיע.

1) KNEE SUPPORT
There’s a lot of stress and pressure that’s put on our joints during workouts, especially on our knees. Knee sleeves are used to help combat some of the pain and provide much-needed support. For this reason, they’re popular with Olympic weightlifters and powerlifters.

Knee sleeves also help with your technique by aligning and supporting crucial parts, allowing you to perform better during squats and lower body workouts.

2) KNEE COMPRESSION
Knee sleeves help increase blood flow and reduce pain and swelling. That’s largely due to the compression material and it’s what makes knee compression sleeves so popular.

Wearing compression knee sleeves warms up the impact area to regulate blood flow which helps alleviate pain, which is the ultimate reason for wearing knee sleeves.

3) KNEE RECOVERY
One of the reasons that knee sleeves are so popular in CrossFit is because they help athletes in their recovery process. After performing WODs, knee sleeves work to reduce swelling and pain through the compression warming effect. Knee sleeves are not meant to be used or worn as a brace. Above all, technique and form are always first.

ואני לא בדיוק מסכים עם העניין של "יעזור לטכניקה בסקוואט" כי זו קביעה שרירותית.

נערך לאחרונה:
אם מדובר על שרוולים של SBD , אז אני קיבלתי אותם לפני שבועיים בערך ולקחתי מידה M , ההיקף שלי בברך הוא 36
ולפי הטבלה שלהם הלכתי על Tight fit
אני מאד מרוצה מהמידה שלקחתי , הם צמודות אבל לא "חונקות" את הברכיים.
לגבי השאלה האם זה עוזר בסקוואט? אני מרגיש שכן
שורה תחתונה אני מרוצה מהקנייה שעשיתי , היו לי שרוולים אחרים שלא נתנו הרבה לעומת הSBD שנתנו שיפור משמעותית טוב יותר

מידה צמודה / תחרות מידה רגילה
upload_2021-9-12_13-6-41.png

• פותח/ת השרשור
זה פשוט לא נכון.

במידה ואתה שם שרוולים במידה המתאימה לך האלסטיות כמעט ולא תשפיע.

1) KNEE SUPPORT
There’s a lot of stress and pressure that’s put on our joints during workouts, especially on our knees. Knee sleeves are used to help combat some of the pain and provide much-needed support. For this reason, they’re popular with Olympic weightlifters and powerlifters.

Knee sleeves also help with your technique by aligning and supporting crucial parts, allowing you to perform better during squats and lower body workouts.

2) KNEE COMPRESSION
Knee sleeves help increase blood flow and reduce pain and swelling. That’s largely due to the compression material and it’s what makes knee compression sleeves so popular.

Wearing compression knee sleeves warms up the impact area to regulate blood flow which helps alleviate pain, which is the ultimate reason for wearing knee sleeves.

3) KNEE RECOVERY
One of the reasons that knee sleeves are so popular in CrossFit is because they help athletes in their recovery process. After performing WODs, knee sleeves work to reduce swelling and pain through the compression warming effect. Knee sleeves are not meant to be used or worn as a brace. Above all, technique and form are always first.

ואני לא בדיוק מסכים עם העניין של "יעזור לטכניקה בסקוואט" כי זו קביעה שרירותית.
זה הפואנטה אנשים לא לוקחים את המידה "הנכונה" לוקחים מידה יוצר קטנה

עכשיו אתה יכול להמשיך לכתוב שטויות על כמה זה לא עוזר עד מחר אבל העבודה שזה עוזר נשאר במיוחד כי אנשים שמתחרים אומרים את זה ולא כי קר להם בברכיים

עכשיו אתה יכול להמשיך לכתוב שטויות על כמה זה לא עוזר עד מחר אבל העבודה שזה עוזר נשאר במיוחד כי אנשים שמתחרים אומרים את זה ולא כי קר להם בברכיים

לא יודע עדיין לא ראיתי איזשהו ביסוס לדברים, זה שאתה קונה מידה קטנה כדי שהאלסטיות תעזור לך לא אומר שזה התפקיד של השרוולים.

גם אם @nlr666 יקנה חולצה במידה XS היא תהיה עליו גוזיה, זה לא אומר שזו הייתה יעודה של החולצה מלכתחילה.

לא יודע עדיין לא ראיתי איזשהו ביסוס לדברים, זה שאתה קונה מידה קטנה כדי שהאלסטיות תעזור לך לא אומר שזה התפקיד של השרוולים.

גם אם @nlr666 יקנה חולצה במידה XS היא תהיה עליו גוזיה, זה לא אומר שזו הייתה יעודה של החולצה מלכתחילה.

במוצר שאמור לעזור לי לסקוט המידה הנכונה היא המידה שממנה לא אקבל עזרה לסקווט?
הסמנטיקה משעשעת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית