נק' מוניטין:
327
- 590
- 209
הבנתי שצריך לקנות צידה יותר קטנה ממה שכותבים באתר איך אני בוחר את המידה הנכונה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע עדיין לא ראיתי איזשהו ביסוס לדברים, זה שאתה קונה מידה קטנה כדי שהאלסטיות תעזור לך לא אומר שזה התפקיד של השרוולים.
גם אם @nlr666 יקנה חולצה במידה XS היא תהיה עליו גוזיה, זה לא אומר שזו הייתה יעודה של החולצה מלכתחילה.
במוצר שאמור לעזור לי לסקוט המידה הנכונה היא המידה שממנה לא אקבל עזרה לסקווט?
לפאוורליפטרים תחרותיים כל קילו חשוב אז למה לא להשתמש שיש אופציה?
יאמיגוזיה
אפשר גם בדרכים אחרות מאמי....אפשר למדוד אצלי רהבנד מידה L
או sbd מידות L,XL,XXL
כמובן בסכום סמלי של שווארמה
בדיוק, בגלל שזה לא אמור לשפר לך את הסקוואט מבחינת משקלים ולא לזה נועד המוצר (בניגוד לרצועות)
אלא לחימום של הברכיים ותו לא.
כי אני יכול לספר על 3 אצבעות את הפאוורליפטרים התחרותיים פה, ולא אמרתי לא להשתמש- אמרתי שזה לא היעוד של המוצר.
אתה יכול להמשיך להתווכח איתי אבל העובדה נשארת שאנשים שמים את זה בתחרות כדי להוסיף משקל למוט ולא כי קר להםלא יודע עדיין לא ראיתי איזשהו ביסוס לדברים, זה שאתה קונה מידה קטנה כדי שהאלסטיות תעזור לך לא אומר שזה התפקיד של השרוולים.
גם אם @nlr666 יקנה חולצה במידה XS היא תהיה עליו גוזיה, זה לא אומר שזו הייתה יעודה של החולצה מלכתחילה.
מאוחר מידי קניתי xxs בחור קטן אחרי הכלרק אל תקנה מידה מתחת לs
כי אני יכול לספר על 3 אצבעות את הפאוורליפטרים התחרותיים פה, ולא אמרתי לא להשתמש- אמרתי שזה לא היעוד של המוצר.
איפה ראית ויכוח?א. אם אני רוצה אני יכול להתחרות
ב. המטרה שלי הקנייה זה שאם אני אתחרה יהיה לי ציוד טוב שמתאים
ג. אם אתה מודע לזה שזה כן עוזר להוסיף משקל למה אתה ממשיך להתווכח?
אבל אתה מסכים איתי שמתחרים משתמשים בזה כדי להוסיף משקל למוט?איפה ראית ויכוח?
בסך הכל הטענה שזה לא היעוד של המוצר.
אתה מתווכח עם עצמך, היעוד של שרוולי ברכיים לא נתון לויכוח.
השימוש בהם יכול להיות גם חם-צוואר, לא התווכחתי בעניין.
כל מקום שתבדוק ותחפש תראה את אותן תשובות,
חימום האיזור, הזרמת דם, תמיכה במפרק, אין שום איזכור לשיפור משקלים בתרגילים.
Knee sleeves are solid workout tools for overall protection as they work to reduce pain, increase blood flow, and provide compression and support for big lifts. They are wearable devices that fit snug over your knees and are most often made of neoprene, a stretchable but durable synthetic type of rubber. While knee sleeves are not the same thing as a brace, they are designed to prevent the knee from being injured. Important to use in heavy weightlifting sports, you take away the physical risk of injury and the mental hurdle of thinking you can’t do it.
תקרא את השורה שסימנתי.
אין שום קשר לאלסטיות ולשיפור משקלי עבודה.
אני לא משתמש בזה
מכיר גם אנשים שלוקחים בכוונה מידה קטנה יותר ואז זה לוחץ על הברך ומשמש כמו מקפצה או דומה קצת לני ראפס
זה מה שאני טוען מההתחלה לוקחים מידה קטנה כדי להפוך את זה לרצועותזה מה שאני מכיר גם כן,
התפקיד היעודי של השרוולים הוא לא להרים משקל על המוט אלא זה אולי אפקט נלווה שמתקבל בלחץ ואלסטיות מאוד מסויימים.
לעומת רצועות שנוצרו במיוחד בשביל לעזור לייצר באונס יותר משמעותי בתחתית.
זה מה שאני טוען מההתחלה לוקחים מידה קטנה כדי להפוך את זה לרצועות
מתי ולמה משתמשים בשרוולים?
השתמע לי אולי בגלל שיש תחרויות שאפשר בהן ואסור רצועות.בדיוק, אז למה לא לקנות רצועות וזהו אם המטרה שלך היא רק להוסיף משקל על המוט?
כי בתחרויות אני לא רוצה רצועותבדיוק, אז למה לא לקנות רצועות וזהו אם המטרה שלך היא רק להוסיף משקל על המוט?
זאת הסיבההשתמע לי אולי בגלל שיש תחרויות שאפשר בהן ואסור רצועות.
בדיוק מה ש @LironR אמר
גם אם זה עוזר להוסיף משקל זה לא משמעותי מדי.אני יודע שזה נועד לעזור לייצב את הברך וסוג של לחמם אותה אבל בין היתר זה גם מוסיף משקל למוט, כנראה בגלל שיפור טכני בעצימות גבוהה(1RM) שיוביל לפחות דליפת כוח דרך הליקויים הטכניים מה שיוביל בסופו של דבר ליותר משקל על המוט