מדיניות הפורום והנעילות האחרונות שהיו

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
ערב טוב לכולם

לאחרונה כמו ששמתם לב היו הרבה נעילות של שרשורים כאלה ואחרים וגם לא מעט מחיקות של תגובות.

מכיוון שלא תמיד כל צוות ההנהלה מעורבים בתהליכים כאלה ואחרים, במידה ושרשור מסויים שננעל לא היה אמור להינעל לדעתכם - אנא פיתחו שרשור בפורום משוב ואנו נבדוק את הנושא.

בנוסף, נשתדל פחות לנעול שרשורים ופחות לצנזר תגובות ולתת הזדמנות הוגנת לכל מי שפתח שרשור עבור דיון מסויים ואפילו אם הנושא סטה לכיוון אחר. כל עוד אין כאן ירידה לפרטים אישיים/שיימינג כשדנים על אדם מסויים.

ולמרות זאת, אף על פי שחלק מהתגובות שנמחקו או שרשורים שננעלו נראו כאילו זה נעשה בזדון ומתוך אינטרס כלשהו של אחד המנהלים - אני יכול להבטיח שלאף מנהל בצוות אין אינטרס כזה ואני עומד מאחורי כל החלטה ופעולה שכל אחד מהמנהלים עושה בראש שקט.
אבל (!), מכיוון שגם הם בני אדם וקורה שטועים/מפעילים שיקול דעת לא נכון - תפתחו פוסט בפורום משוב ונבדוק כל בקשה לעומק.

אתם צריכים להבין שכל מי שמנהל כאן בפורום הוא בנאדם מבוגר/אשה בוגרת עם קריירה ומשפחה ועוד עיסוקים שעושים את זה בהתנדבות מלאה ללא שום רווח או אינטרס אישי כלשהו על חשבון זמנם הפרטי.
ומכיוון שזה נעשה בהתנדבות מלאה היו בטוחים שהכוונה של כל אחד ואחת מהצוות היא נטו לתרום לקהילה ולעזור האחד לשני כמה שאפשר וכמובן לעורר שיתוף מידע הדדי ופיתוח הקהילה.
לא סתם פתחנו פורום QA שאנחנו מנסים להריץ באופן די קבוע ולא סתם נתנו במה ל PL בפייסבוק ועוד הרבה דברים אחרים.

אף אחד מאיתנו לא מעוניין להיות גננת ולמחוק תגובות/לחלק אזהרות/באנים/לנעול שרשורים וכו.
זה בזבוז זמן יקר שלא תורם לנו בשום דבר, ועברנו כבר את גיל 18 ככה שאף אחד מהצוות לא מתלהב מהאינטרנט פאוור שלו כאן בפורום.

אז בבקשה, כמו ש @Mike כתב כאן בעבר, ואני חוזר על אותם הדברים - מי שלא מתחבר לרוח ואופי הפורום ולצורה שבה מתנהלים כאן דברים מוזמן לא להתחבר לכאן/לפתוח פורום משלו/להציע הצעות ייעול בפורום משוב בצורה מנומסת ומתורבתת.

כל הספאם/טרולינג שחלק עושים כדי למשוך אש או לנסות לקבל קצת צומי לא תורם בשום דבר חוץ מלגרום לנו להיות גננות.

המשך סופש נעים לכולם.

העניין שאתם כותבים לאנשים ללכת אם לא מתאים להם זה סבבה ואני מבין את זה.
רק משהו אחד אני לא מבין, הפורום נבנה על סוג מסויים של אופי , האופי הזה מזמן כבר לא חלק מהפורום הזה, מה שהפך את הפורום לכמה דברים:
א. מסחרי מאוד (זה בסדר, אבל בישראל זה לא מחזיק מים לאורך זמן ותגלו זאת בהמשך)
ב. סתם פורום סתלבט , יש פה הרבה טרולים שבאים רושמים משהו פה ושם והולכים, אין פה את החבר׳ה הרציניים שגם הטרילו אך בין לבין היו כאן משתמשים קבועים בעל ידע ענק ותרמו ממנו בחינם.
ג. מופע האימים של הפווארליפטינג הישראלי, במקום לקדם את אימוני הכוח כערך עליון (כמו בעבר) הפורום הפך להיות פורום של מתחרים וראשי איגודים, כשה׳כוח׳ פעם היה בידיים של מתאמני (ומאמני) הכוח בעבר אלו שלא היה להם אינטרס לשום כיוון או איגוד וידעו לבקר ולהצביע ברגליהם על התחרויות והבזיון שהולך בתוך הענף הזה אז הפורום עדיין שמר על ׳הפינס׳ (לא בולבול)
שלו.
היום הפורום נראה כמו שכונה אחת גדולה ובכל יום שעובר מתקרב יותר ויותר להיות ׳עוד פורום׳.
חבל לי על מייק מאוד, אני אוהב ומעריך את הבן אדם, אני בטוח שאם היה לו קצת יותר זמן פנוי הוא היה רואה את הדברים לבד.

בכל מקרה, מקווה שאני טועה ומאחל רק דברים טובים לפורום הזה ולמייק.

בנוסף, נשתדל פחות לנעול שרשורים ופחות לצנזר תגובות ולתת הזדמנות הוגנת לכל מי שפתח שרשור עבור דיון מסויים ואפילו אם הנושא סטה לכיוון אחר. כל עוד אין כאן ירידה לפרטים אישיים/שיימינג כשדנים על אדם מסויים.

without disrespect, אני חושב שיש פה קצת בלבול בהגדרות של חלק מצוות הניהול בנוגע למהי ירדה לפרטים אישיים או שיימינג כשדנים באדם מסוים.

למה כשמדברים על אדטו תוך מתן עובדות וציטוטים שבלתי ניתנים לערעור זה לא בסדר, אבל הדבר הבא (בהשתתפותך. שים לב לרוח דבריך שם) כן בסדר?

חשיבה אבוציונלית

מה ההבדל בין אדטו לבין חיים כהן בהקשר זה שאחד זכאי לחסינות והשני לא?

"מה שכן, הוא ליצן וכבוד הוא לא יקבל כאן. כמו שיהב טען שצריך לתת לו." זה אתה כתבת בפורום הזה, על אדם אחר, שהתנהל עליו דיון שלם, כאשר אותו אדם גם הוא ידוע בציבור ולמעשה יש לו הרבה יותר קהל מאשר אדטו, ככה שלהוציא לו שם רע יכול לייצר לו נזק בהיקפים הרבה יותר גדולים מאשר לאדטו לדוגמא.

אז אני אשאל שוב: איזה הבדל בעניין זה קיים בין אדטו ובין חיים כהן שמאפשר לאחד להיות חסין מפני ביקורת על גבי הפורום בנושא שטויות שהוא מוכר לציבור ושיטותיו ולשני לא?

נערך לאחרונה:
כל הספאם/טרולינג שחלק עושים כדי למשוך אש או לנסות לקבל קצת צומי לא תורם בשום דבר חוץ מלגרום לנו להיות גננות.

זאת השורה הכי חשובה בהודעה.

ברוב המוחלט של המקרים זה בדיוק מה שקורה ולא נראה שלמי שמתנהל כך יש מטרה אחרת או נוספת.
יתכן גם ובחלק מהמקרים זה מונע ע"י רצון לצאת מגניב או לעשות מעין 'טובה' לכאלה שפעם "כוח האינטרנט" היה אצלם וכעת כבר לא, אבל כך או כך אני לא רואה איך זה משאיר לך הרבה ברירות חוץ מלעבור עם המוחק פעם בכמה זמן.

ג. מופע האימים של הפווארליפטינג הישראלי, במקום לקדם את אימוני הכוח כערך עליון (כמו בעבר) הפורום הפך להיות פורום של מתחרים וראשי איגודים, כשה׳כוח׳ פעם היה בידיים של מתאמני (ומאמני) הכוח בעבר אלו שלא היה להם אינטרס לשום כיוון או איגוד וידעו לבקר ולהצביע ברגליהם על התחרויות והבזיון שהולך בתוך הענף הזה אז הפורום עדיין שמר על ׳הפינס׳ (לא בולבול)
זה הדבר הכי חשוב בעיניי.
באופן כללי בגלל שהפלטפורמה הזאת (לפחות כיום) מתקנת טעויות של אנשים סביב הנושא של האימונים, זה מבורך שהיא תהיה פלטפורמה ביקורתית גם לדברים שנמצאים מסביב לספורט. חבל לעשות את ההפרדה הזאת, אם אפשר לעזור לאנשים בעוד מישורים חוץ מאשר עם הסקוואט שלהם.

• פותח/ת השרשור
מסחרי מאוד (זה בסדר, אבל בישראל זה לא מחזיק מים לאורך זמן ותגלו זאת בהמשך)
איך הוא בדיוק מסחרי מאוד?
הוא הכי פחות מסחרי משאי פעם היה.
בעבר היה ספונסר וגוגל אדס.
היום הייעוץ האישי בקושי משווק כאן.

סתם פורום סתלבט , יש פה הרבה טרולים שבאים רושמים משהו פה ושם והולכים, אין פה את החבר׳ה הרציניים שגם הטרילו אך בין לבין היו כאן משתמשים קבועים בעל ידע ענק ותרמו ממנו בחינם.
טרולים כאלה לא נשארים כאן שלא מרצון.

מופע האימים של הפווארליפטינג הישראלי, במקום לקדם את אימוני הכוח כערך עליון (כמו בעבר) הפורום הפך להיות פורום של מתחרים וראשי איגודים, כשה׳כוח׳ פעם היה בידיים של מתאמני (ומאמני) הכוח בעבר אלו שלא היה להם אינטרס לשום כיוון או איגוד וידעו לבקר ולהצביע ברגליהם על התחרויות והבזיון שהולך בתוך הענף הזה אז הפורום עדיין שמר על ׳הפינס׳ (לא בולבול)
אני מניח שאתה מתכוון לפורום PL?
חוץ משרשור אחד או שניים אני יודע שלאליהו או למייק שמנהלים אותו אין שום אינטרס או זיקה לאיגוד כלשהו.

חבל לי על מייק מאוד, אני אוהב ומעריך את הבן אדם, אני בטוח שאם היה לו קצת יותר זמן פנוי הוא היה רואה את הדברים לבד.
מייק מודע לכל דבר שקורה בפורום.
אתה אולי חושב שהפורום שלו הרוס או לא יודע מה, אבל זה רחוק מזה.

איך הוא בדיוק מסחרי מאוד?
הוא הכי פחות מסחרי משאי פעם היה.
בעבר היה ספונסר וגוגל אדס.
היום הייעוץ האישי בקושי משווק כאן.

טרולים כאלה לא נשארים כאן שלא מרצון.

אני מניח שאתה מתכוון לפורום PL?
חוץ משרשור אחד או שניים אני יודע שלאליהו או למייק שמנהלים אותו אין שום אינטרס או זיקה לאיגוד כלשהו.

מייק מודע לכל דבר שקורה בפורום.
אתה אולי חושב שהפורום שלו הרוס או לא יודע מה, אבל זה רחוק מזה.

אח שלי.
אני כתבתי את דעתי, אם אתחיל לענות לך הויכוח הזה לא יגמר וגם הפורום הזה הפסיק להיות מקום שכיף להתווכח בו.
נסיים ב להסכים שלא להסכים וזהו.

הביקורות שהושמעו כאן בהחלט נאמרו בענייניות ולגיטימיות, ואשמח לדון בהן ולהשמיע את דעתי כי זה המקום.

חבל לי ומצער אותי שחושבים שההנהלה ואני ביניהם מנסים להגן על מחנה מסויים / איגוד מסויים בPL.

אם אוכל להזכיר מה שקרה כאן בעבר וחלק מהפעולות שלי, אולי זה ישפוך אור על ה״אינטרסים״ שלי:
1. ביקשתי, ניסיתי ולבסוף גם מחקתי הודעות שמצאתי כפוגעניות נגד אדטו, חלקן נכונות חלקן לא.
2. נעלתי שרשור שהפך לעליהום נגד ולרי וGPC שאנשים שופכים רפש, חלקו מוצדק חלקו לא, על ניהול התחרויות של ולרי.

אשמח לשמוע באיזה איגוד אני תומך בדיוק.

הערות נוספות:
- לאחרונה עזרתי גם לאולג בפרטים קטנים, קידמתי מתחרים שלו ברישום שיאים וייעצתי לו לגבי דברים לשאוף ולשפר.
- אני לא מתחרה בארץ מאז 2014, אין לי שום אינטרס כספי או אישי לקדם או לחסום שום איגוד.
- לפני כמה שנים פעלתי נגד איגוד מסויים בצורה די מלוכלכת (לא הייתי היחיד), חשבתי שאני יכול לשנות משהו אבל זה היה בזבוז זמן, יחסי ציבור גרועים לי, לישראל ולחברים שלי ובמבחן בתוצאה זה נכשל. היום אני מתבייש בזה.

אני אמנם לא קורא מחשבות, אבל לדעתי הוא התכוון למנהל מסויים מפורום אימונים שנוהג להגיב ולערוך הודעות בפורום pl.

אני אמנם לא קורא מחשבות, אבל לדעתי הוא התכוון למנהל מסויים מפורום אימונים שנוהג להגיב ולערוך הודעות בפורום pl.
אתה יכול להשתמש בשם שלי, לא אעלב.
כתבתי תגובה מסודרת למעלה.

• פותח/ת השרשור
אח שלי.
אני כתבתי את דעתי, אם אתחיל לענות לך הויכוח הזה לא יגמר וגם הפורום הזה הפסיק להיות מקום שכיף להתווכח בו.
נסיים ב להסכים שלא להסכים וזהו.
זכותך לא להסכים איתי כמו שזכותי להגיב על טענות נגד.
סבבה, הכל טוב ולא הייתה לי כוונה להתווכח מלכתחילה.

הביקורות שהושמעו כאן בהחלט נאמרו בענייניות ולגיטימיות, ואשמח לדון בהן ולהשמיע את דעתי כי זה המקום.
המשך סופש נעים לכולם.

עדיין לא קיבלתי תשובה ללמה התגובות שלי נמחקו מלכתחילה. שאלתי אותך וזרקת לי תגובה גנארית שלא הייתה לה נגיעה אפילו למה שרשמתי, וכשהתעקשתי לברר בכל זאת פשוט התעלמת.

אז אולי עכשיו אתה או White Walker תהיו מוכנים להבהיר לי מה לא בסדר בהודעות שלי? אני חושב שזה דיי קיצוני ומאוד לא מכבד ליוזרים שלכם פשוט למחוק הודעות ללא שום הסבר הגיוני.

חבל לי ומצער אותי שחושבים שההנהלה ואני ביניהם מנסים להגן על מחנה מסויים / איגוד מסויים בPL.

אם אוכל להזכיר מה שקרה כאן בעבר וחלק מהפעולות שלי, אולי זה ישפוך אור על ה״אינטרסים״ שלי:
1. ביקשתי, ניסיתי ולבסוף גם מחקתי הודעות שמצאתי כפוגעניות נגד אדטו, חלקן נכונות חלקן לא.
2. נעלתי שרשור שהפך לעליהום נגד ולרי וGPC שאנשים שופכים רפש, חלקו מוצדק חלקו לא, על ניהול התחרויות של ולרי.

אשמח לשמוע באיזה איגוד אני תומך בדיוק.

הערות נוספות:
- לאחרונה עזרתי גם לאולג בפרטים קטנים, קידמתי מתחרים שלו ברישום שיאים וייעצתי לו לגבי דברים לשאוף ולשפר.
- אני לא מתחרה בארץ מאז 2014, אין לי שום אינטרס כספי או אישי לקדם או לחסום שום איגוד.
- לפני כמה שנים פעלתי נגד איגוד מסויים בצורה די מלוכלכת (לא הייתי היחיד), חשבתי שאני יכול לשנות משהו אבל זה היה בזבוז זמן, יחסי ציבור גרועים לי, לישראל ולחברים שלי ובמבחן בתוצאה זה נכשל. היום אני מתבייש בזה.

קיצר היום אתה אחרון הפוליטיקאים, לא תואר שהייתי מתגאה בו.

קיצר היום אתה אחרון הפוליטיקאים, לא תואר שהייתי מתגאה בו.
השאלה היא מה האינטרס שלי?

אני מסכים שאני לא שופך לכלוכים שאני חושב לעצמי בראש.

אבל זה כי יש לי כבוד ונימוס מינימליים ומעדיף לשפר דברים במקום להכפיש.

השאלה היא מה האינטרס שלי?

אני מסכים שאני לא שופך לכלוכים שאני חושב לעצמי בראש.

אבל זה כי יש לי כבוד ונימוס מינימליים ומעדיף לשפר דברים במקום להכפיש.

תתנהג כאחרון הפוליטיקאים מצידי, רק אל תכפה את הפוליטיקה שלך על אנשים בפורום זה הכל, לא כולם מפחדים להביע את דעתם גם כשהיא לא פוליטקלי קורקט. כל עוד זה עומד בחוקי הפורום (ולא בחוקים של אופיר).

תתנהג כאחרון הפוליטיקאים מצידי, רק אל תכפה את הפוליטיקה שלך על אנשים בפורום זה הכל, לא כולם מפחדים להביע את דעתם גם כשהיא לא פוליטקלי קורקט. כל עוד זה עומד בחוקי הפורום (ולא בחוקים של אופיר).

בשביל זה יש עוד מנהלים בפורום, ברגע שזה יצא מפרופורציה, יעירו לי, תהיה בטוח.

ומעדיף לשפר דברים במקום להכפיש
עדיף להדליק נר מאשר לקלל את החושך. סתם משהו שקראתי השבוע והתאים לי פה, לאו דזה אאל"ט.
כל עוד אין כאן ירידה לפרטים אישיים/שיימינג כשדנים על אדם מסויים.
אשמח אם תגיב ל-דולר
איזה הבדל בעניין זה קיים בין אדטו ובין חיים כהן שמאפשר לאחד להיות חסין מפני ביקורת על גבי הפורום בנושא שטויות שהוא מוכר לציבור ושיטותיו ולשני לא?

@mars זאת שאלה של מינון.
היו כבר פוסטים עם ביקורת, על חיים כהן, דור אקשטיין, סופטי, אדטו ועוד אי אילו אנשים לאורך השנים.
אין שום סיבה שהפורום יהפוך להיות הבמה המרכזית כנגד אף אדם באופן שוטף
מי שרוצה ל'מחות' כנגד אדטו ו/או המוצרים שלו יכול לפעול במדיות אחרות.
לדוגמא להתקשר ולשאול אותו מאיפה התארים שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית