הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט ג'פרסון 130 קילו

• פותח/ת השרשור ssd
  • פורסם בתאריך

ssd

משתמש מתחיל
24
2
נק' מוניטין:
16
24
2

לאחרונה התחלתי בוריאציות של הדדליפט מתוך סקרנות אבל בעיקר בגלל שאני מרגיש שבוריאציות אחרות פחות מרגיש את הלחץ על הגב התחתון.
אבל בגלל שאני חדש לתרגיל הייתי רוצה ביקורת מאנשים שיוצא להם לעשות/להתאמן בתרגיל הזה. בקטע השני יש שם בנט אובר אני יודע שזה לא BOR ביי דה בוק, אבל אני שונא את לעשות את הBOR שהמוט נוגע ברצפה, חשוב לי רק לדעת שמבחינה טכנית הכל בסדר.
((אם מישהו רוצה להמשיך לראות את הסרטון יש שם גם 45 ק"ג שאני עושה סוג של צ'יט קורל.... דבר שאני נראה לי אפסיק לעשות בגלל יותר מדיי מאמץ מהגב.
(תתעלמו מהמוזיקה חח))

אשמח לקבל מכם ביקורת!
תודה.

האמת שפעם ראשונה שראיתי את התרגיל הזה, אז אין לי הרבה מה להגיד לגביו. לגבי הBOR אני לא עושה אותו ולא מבין בו גם.
מה שכן חשוב לי לציין שהחגורה שאתה משתמש בה לא נותנת כלום בגלל הצורה שבה היא בנויה, אם אתה משתמש בחגורה עדיף שתשתמש באחת שווה משהו.

אם אתה לא עושה bor מהרצפה אז אל תעשה
לא מבין בשביל מה להרים 90 קג לרבע טווח תנועה

לא ברור לי מה קורה לך בגב ומה החשיבה מאחורי הווריאציה הזו של הדדליפט

תזרוק את החגורה

• פותח/ת השרשור
האמת שפעם ראשונה שראיתי את התרגיל הזה, אז אין לי הרבה מה להגיד לגביו. לגבי הBOR אני לא עושה אותו ולא מבין בו גם.
מה שכן חשוב לי לציין שהחגורה שאתה משתמש בה לא נותנת כלום בגלל הצורה שבה היא בנויה, אם אתה משתמש בחגורה עדיף שתשתמש באחת שווה משהו.

חרא חגורה. הזמנתי אותה מפה.
טעות חיי אבל אין מה לעשות, זה עדיף על כלום בינתיים. אני אחכה לBF שיהיו מבצעים ואז אוכל להזמין חגורה נורמלית. יש לך איזה המלצה לחגורה טובה? מידות?

BOR הגב שלך כמעט אנך לרצפה......
תתתחיל להוריד משקלים
בספק שתצליח לעשות 70 טוב בבור
תודה.

אם אתה לא עושה bor מהרצפה אז אל תעשה
לא מבין בשביל מה להרים 90 קג לרבע טווח תנועה

לא ברור לי מה קורה לך בגב ומה החשיבה מאחורי הווריאציה הזו של הדדליפט

תזרוק את החגורה
למה?

תסתכל שניה 2:10, מרימים גדולים ממני עושים BOR כזה, כן אני מבין שBOR יותר אפקטיבי מהרצפה אבל למה לשלול וריאציות אחרות?

חרא חגורה. הזמנתי אותה מפה.
טעות חיי אבל אין מה לעשות, זה עדיף על כלום בינתיים. אני אחכה לBF שיהיו מבצעים ואז אוכל להזמין חגורה נורמלית. יש לך איזה המלצה לחגורה טובה? מידות?
לגבי חגורה טובה לא חסר. חגורות מאוד איכותיות ומוכרות מאוד בארץ (ובעולם) הן טיטאן לונגהורן ואינזר פוראבר. לגבי מידות יש לך טבלאות באתרים שלהם, תצטרך למדוד את הבטן שלך ולהתאים לעצמך מידה.
אני אישית משתמש בrdx שזו חגורה סבירה במחיר זול, אם אתה לא דל בתקציב אין שום סיבה שתקנה אותה, הטיטאן והאינזר טובות פי כמה ממנה.

• פותח/ת השרשור
לגבי חגורה טובה לא חסר. חגורות מאוד איכותיות ומוכרות מאוד בארץ הן טיטאן לונגהורן ואינזר פוראבר. לגבי מידות יש לך טבלאות באתרים שלהם, תצטרך למדוד את הבטן שלך ולהתאים לעצמך מידה.
אני אישית משתמש בrdx שזו חגורה סבירה במחיר זול, אם אתה לא דל בתקציב אין שום סיבה שתקנה אותה, הטיטאן והאינזר טובות פי כמה ממנה.
באיזה חנויות אפשר למצוא את החגורות האלה?

באיזה חנויות אפשר למצוא את החגורות האלה?
בארץ לא תמצא את זה בשום מקום מלבד חבר'ה שמוכרים יד 2, האופציה הכי נוחה היא להזמין מחו"ל.
LiftingLarge.com - Serious Gear for Serious Athletes
House of Pain Fitness Apparel
Longhorn™ - Titan Support Systems Inc
Inzer Advance Designs: Powerlifting Belts

אלו האתרים שבד"כ מזמינים בהם, תבדוק איפה יוצא לך יותר זול. אל תשכח לחשב עלויות של מכס ומע"מ או איך שזה לא הולך פה אני לא בקיא בנושא

הבן אדם עושה משהו ומציין בפירוש שאין חשיבה מאחורי זה ואני צריך להסביר לך מה לא נכון בזה?

טווח תנועה מלא

אם אתה עושה את זה ככה אז למה לך לעשות סקוואט מלא כשאפשר לעשות רבע סקוואט עם 200 קג בחודשיים אימונים בערך?

טווח תנועה מלא

אתה לא חייב להתחיל מהרצפה בשביל טווח תנועה מלא. מה גם שבחתירה מהרצפה חסר מרכיב מאוד חשוב- המתיחה. אתה פשוט צריך להיות יחסית אופקי ולא אנכי כל כך שזה יראה כמו שראגס.

.
אתה לא חייב להתחיל מהרצפה בשביל טווח תנועה מלא. מה גם שבחתירה מהרצפה חסר מרכיב מאוד חשוב- המתיחה. אתה פשוט צריך להיות יחסית אופקי ולא אנכי כל כך שזה יראה כמו שראגס.
צודק

לאחרונה התחלתי בוריאציות של הדדליפט מתוך סקרנות אבל בעיקר בגלל שאני מרגיש שבוריאציות אחרות פחות מרגיש את הלחץ על הגב התחתון.
אבל בגלל שאני חדש לתרגיל הייתי רוצה ביקורת מאנשים שיוצא להם לעשות/להתאמן בתרגיל הזה. בקטע השני יש שם בנט אובר אני יודע שזה לא BOR ביי דה בוק, אבל אני שונא את לעשות את הBOR שהמוט נוגע ברצפה, חשוב לי רק לדעת שמבחינה טכנית הכל בסדר.
((אם מישהו רוצה להמשיך לראות את הסרטון יש שם גם 45 ק"ג שאני עושה סוג של צ'יט קורל.... דבר שאני נראה לי אפסיק לעשות בגלל יותר מדיי מאמץ מהגב.
(תתעלמו מהמוזיקה חח))

אשמח לקבל מכם ביקורת!
תודה.

ממליץ לך בחום לעצור לפני שתזיק לעצמך. טכניקה אין פה, בשום מקום. גם המוביליטי שלך בשרשרת האחורית מפוקפק, אתה בקושי מצליח להחזיק גב במשיכה מהרצפה וזה משפיע על הכל. שקול בחום לקחת מאמן ולהתחיל למתוח את השרשרת האחורית.

• פותח/ת השרשור
הבן אדם עושה משהו ומציין בפירוש שאין חשיבה מאחורי זה ואני צריך להסביר לך מה לא נכון בזה?

טווח תנועה מלא

אם אתה עושה את זה ככה אז למה לך לעשות סקוואט מלא כשאפשר לעשות רבע סקוואט עם 200 קג בחודשיים אימונים בערך?
טווח תנועה
ממליץ לך בחום לעצור לפני שתזיק לעצמך. טכניקה אין פה, בשום מקום. גם המוביליטי שלך בשרשרת האחורית מפוקפק, אתה בקושי מצליח להחזיק גב במשיכה מהרצפה וזה משפיע על הכל. שקול בחום לקחת מאמן ולהתחיל למתוח את השרשרת האחורית.
"לעצור" זה אומר לעצור בכלל את האימונים או לעצור את ההתקדמות? כי יכול להיות שהמשקל שאני מרים פוגע לי בטכניקה.
זה מוזר מה שאתה אומר כי בד"כ אני מקבל פידבקים די חיוביים על הדדליפט (גם באשכולות הקודמים).
אתה חושב שהגמישות היא המרכיב שפוגע לי בביצוע התקין של הדדליפט?

הייתי לוקח מאמן אבל אין לי כסף לזה, אתה חושב שהמצב שלי עד כדי כך גרוע (סיכוי גבוה לפריצת דיסק) ? אני תמיד אשמח לשמוע מקומות לשיפור אבל אני צריך להבין איפה ולמה.

טווח תנועה

"לעצור" זה אומר לעצור בכלל את האימונים או לעצור את ההתקדמות? כי יכול להיות שהמשקל שאני מרים פוגע לי בטכניקה.
זה מוזר מה שאתה אומר כי בד"כ אני מקבל פידבקים די חיוביים על הדדליפט (גם באשכולות הקודמים).
אתה חושב שהגמישות היא המרכיב שפוגע לי בביצוע התקין של הדדליפט?

הייתי לוקח מאמן אבל אין לי כסף לזה, אתה חושב שהמצב שלי עד כדי כך גרוע (סיכוי גבוה לפריצת דיסק) ? אני תמיד אשמח לשמוע מקומות לשיפור אבל אני צריך להבין איפה ולמה.
סחבק קצת יותר פדנט ופרפקציוניסט מרוב האנשים, שים לב לרגע של הניתוק.
וזה לא משנה אם המשקל מוביל לטכניקה גרועה או שהטכניקה, בשורה התחתונה הBOR נראה כמו של בילדרים חיים בסרט. עדיף שתיקח מתח עם משקל כתרגיל עקרי וBOR קל משמעותית כתרגיל משני לגב..

הזווית של החתירה עם ה-90 עוד מקובלת לדעתי (ה-105 בעיניי זה כשל בוריאציה הזאת) ואישית מרגיש שהיא תורמת יותר לגב עליון והנעילה בדדליפט אז אם זה לא התרגיל היחיד שלך לגב(לדוגמא אם יש לך גם פולי עליון/מתח וחתירה עם דאמבלים/seal row בתוכנית) לדעתי אפשר להמשיך לבצע כך, אם תשים רצועות אחיזה ותאחוז ללא האגודל זה יראה עוד יותר טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית