הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון עדכון מss 180 סקוואט ו190 דדליפט ללא חגורה

אחלה משקלים אחי! בהצלחה בלחזור לכוח שהיה לפני הטיול.
סתם שאלה זה LB או HB?
ואני גם עושה טיול בקרוב , אתה אומר לעשות SS שאני חוזר או STRONGLIFTS?

• פותח/ת השרשור
אחלה משקלים אחי! בהצלחה בלחזור לכוח שהיה לפני הטיול.
סתם שאלה זה LB או HB?
ואני גם עושה טיול בקרוב , אתה אומר לעשות SS שאני חוזר או STRONGLIFTS?
Lb. אני לא רואה סיבה לאף אחד לעשות את סטרונגליפט. לעשות 5x5 שלושה אימונים בשבוע זה פשוט המון, ss עובדת דיי טוב. לכמה זמן אתה טס? מתכוון להתאמן בטיול?

Lb. אני לא רואה סיבה לאף אחד לעשות את סטרונגליפט. לעשות 5x5 שלושה אימונים בשבוע זה פשוט המון, ss עובדת דיי טוב. לכמה זמן אתה טס? מתכוון להתאמן בטיול?
אני מתכוון לטוס לחודש כמה ימים יותר אולי ..
לגבי להתאמן בטיול , מתח מקבילים ושכיבות שמיכה אני אעשה בטוח .
אם אני אמצא חדר כושר שאפשר לשלם יומי כמובן שאני אכנס הבעיה היא שאני די עובר ממקום למקום פחות או יותר אז לא נראה לי בכל מקום יהיה חדר כושר

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון לטוס לחודש כמה ימים יותר אולי ..
לגבי להתאמן בטיול , מתח מקבילים ושכיבות שמיכה אני אעשה בטוח .
אם אני אמצא חדר כושר שאפשר לשלם יומי כמובן שאני אכנס הבעיה היא שאני די עובר ממקום למקום פחות או יותר אז לא נראה לי בכל מקום יהיה חדר כושר
תמיד אפשר למצוא. הייתי 4 חודשים בטיול וכמעט לא היו מקומות בלי חדכ. אין סיבה שלא תצליח להתאמן פעמיים בשבוע ותשמור את הכח ובטח שלא יהיה צורך בss

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אחלה משקלים, ממש אהבתי את הטכניקה.
מה רוחב העמידה ?
דיי רחב אבל לא בצורה מוגזמת.
שינוי ממש יפה בטכניקה, שייקו לא?
שינוי בטכניקה ממתי למתי? שייקו האמת לא שינה אצלי יותר מדי, רק להסתכל קדימה יותר בדדליפט ובסקוואט לא לקחת אוויר שאני מרים כתפיים אלא להימנע מזה ולהשתמש טיפה פחות בהיפ דרייב, אבל למען האמת הייתי בתקופה שזה היה דיי מוקצן יותר אצלי אז הוא יותר החזיר אותי למה שהייתי עושה יותר טוב ורק אולי טיפה יותר מזה. אז סך הכל אין יותר מדי שינויים

סה"כ כל הכבוד גופט.
די התפלאתי פתאום להיתקל בסרטון דדליפט שלך באינסטגרם, כשישר זיהיתי את המקום שהוא צולם בו....האם הבחור בכבודו ובעצמו עזר לך בהרמות?

• פותח/ת השרשור
סה"כ כל הכבוד גופט.
די התפלאתי פתאום להיתקל בסרטון דדליפט שלך באינסטגרם, כשישר זיהיתי את המקום שהוא צולם בו....האם הבחור בכבודו ובעצמו עזר לך בהרמות?
למה שתזהה את מיי ג'ים חדרה? אני חושב שאתה מתבלבל חחח
וכן שייקו עבר אחד אחד על כל מי שהיה בסמינר.

למה שתזהה את מיי ג'ים חדרה? אני חושב שאתה מתבלבל חחח
וכן שייקו עבר אחד אחד על כל מי שהיה בסמינר.

תשים לב למה שרשמתי, נתקלתי בסרטון דדליפט שלך, לא דיברתי ספציפית על הסרטון שפרסמת כאן, ורשמתי הבחור בכבודו ובעצמו עזר לך בהרמות.......הכוונה לדן גרין, והמכון Boss Barbell....ניסיתי לרמוז לך, לא צלח חחחח

• פותח/ת השרשור
תשים לב למה שרשמתי, נתקלתי בסרטון דדליפט שלך, לא דיברתי ספציפית על הסרטון שפרסמת כאן, ורשמתי הבחור בכבודו ובעצמו עזר לך בהרמות.......הכוונה לדן גרין, והמכון Boss Barbell....ניסיתי לרמוז לך, לא צלח חחחח
אה חחח, כשהייתי אצל הבוס הוא רק אמר לי שיצא לי קצת יותר מדי סטיף לג אבל זה כי הייתי תפוס רצח כי עשיתי יומיים לפני סקוואט אבל העדפתי לבוא בשביל להתאמן אצלו חח
המנוף שלך מאוד טוב לדדליפט, אתה מחזיק גב אבל הוא עדיין מתעגל.
שווה את זה?
לפי שייקו עיגול גב בדדליפט קלאסי הוא כמעט בלתי נמנע. ובכל מקרה אם הוא לא העיר לי על זה אני מניח שזה כנראה תקין. אז כן, שווה את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית