עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי אישית ניסיון עם פיור רגיל ולא קומפלקס.. היה מעולה. (קפה ושוקולד עשיר)תודה!
אבל בדקתי וזה לא מופיע שם.
זה תשלובת חלבון ועל הנייר זה נראה מעניין, אבל אני תוהה אם למישהו יש ניסיון עם זה
זה אותו דבר ויש שפע של ביקורות בפורום על פיוריש לי אישית ניסיון עם פיור רגיל ולא קומפלקס.. היה מעולה. (קפה ושוקולד עשיר)
זה אותו דבר ויש שפע של ביקורות בפורום על פיוריש לי אישית ניסיון עם פיור רגיל ולא קומפלקס.. היה מעולה. (קפה ושוקולד עשיר)
החלבון של מיי פרוטאין מאוד איכותי וגם זול. לדעתי הכי משתלם שיש.מצטער שאני נדחף לאשכול אבל אני אשמח לדעת מה החלבון הכי מומלץ נכון לעכשיו מבחינת ערכים ,וכמובן בריאות,בדיקת מעבדה.
אשמח אם תוכל לשלוח לי קישור לאתר שאתה קונה ממנו, זה יעזור לי אמון.החלבון של מיי פרוטאין מאוד איכותי וגם זול. לדעתי הכי משתלם שיש.
יש לך מי אמינומשופ במחיר זול או שאם אתה רוצה להזמין מי חו"ל אפשר מהאתר שלהם
הבנתי ,אני אשתמש באתר של אמינו.יש לך מי אמינומשופ במחיר זול או שאם אתה רוצה להזמין מי חו"ל אפשר מהאתר שלהם
כן שמתי לב ,השאלה היא האם הקישור ששלחתי זה החלבון עליו אתה מדבר?אין לאמינושופ את החלבון של מייפרוטאין במלאי
הבנתי ,תוכל לתת לי קישור בבקשה לחלבון של מייפרוטאין שהוא הכי איכותי ומומלץ? או את שם המוצרזה חלבון iso של אותה חברה. Whey עולה 180 שקל ל2.5 קילו.
היה לי את השוקולד עשיר והוא טעיםםםםם.האם הוא חלבון טוב?
מה חוות דעתכם?