הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרושים מנהלים לפורום תזונה ואימונים

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
אהלן,

החלטנו להרחיב קצת את צוות הנהלה האוכל חינם שיש כרגע ולכן אנו צריכים 2 מנהלים.
הקרטריונים יהיו כך:

1. בן אדם בוגר, עדיפות מעל גיל 18 (מתחת לגיל 16 אין מה להגיש מועמדות, לכל ה"חכמולוגים" שישאלו, "איך תדע בן כמה אני?" - רואים לפי הכתיבה שלכם, אם יש לכם כתיבה בוגרת ויש לכם שכל לא אכפת לי שתיהיו גם בני 12, אבל זה לא יקרה כי אתם צריכים ניסיון ולכן אתם תיפסלו).

2. מעל 500 הודעות לפחות וותק של 4 חודשים באתר.

3. בפורום תזונה התמקדות בעזרה להכין תפריטים, לתקן תפריטים, לענות על שאלות גלובלאיות, אם יש משהו מדעי או שאלה חדשה אני אנסה לעזור.
* אנרקסים לא מתקבלים - כן, אנחנו עושים הפליות.

4. לפורום אימונים מחפשים בן אדם בעל ניסיון בתחום האימונים, סקוואט מעל 200 ודדליפט מעל 250 (סתם), מחפשים מישהו שבקיא בספרים בתחום, כגון SS ו PP (רצוי יותר משני הספרים האלה), עם ידע והתמחות לעזור לאחרים בהתאם למצב נתון (מטרה, נתונים פיזיולוגים, רמת מתאמן) - ליצנים לא יתקבלו אני כבר אומר מראש, ABCD למינהם אל תפתחו אפילו את המייל.
תעודת מדריך כושר תיתן יתרון למתמודד (רק בגלל אנטומיה, פיזיולוגיה ועוד קצת דברים שלפעמים כן צריך לדעת).

פרטים אישיים ולמה אתם חושבים שאתם מתאימים יש לשלוח אימייל ל:
[email protected]

מנהלים מקבלים כל מיני צ'ופרים, תדעו מה תקבלו רק אחרי שתבחרו (אם בכלל מישהו יבחר).
תיזכרו שלפעמים מדובר בחיים של אנשים ובריאותם, לכן זו אחריות דיי גדולה לדעת מה להמליץ, כמה ואיך. אנשים חסרי ניסיון לא ידעו לתת את התשובה הנכונה ויכולים להזיק.

תודה על שיתוף הפעולה.

LOL הוא לא adult male?
ותכלס,לא נראה לי שיש מישהו בפורום שמתאים להנהל את פורום אימונים. את תזונה ותוספים אולי בנצורם,אם הוא ירצה.

אפליה משה לא הפליה, הפליה נשמע כמו "אפליה" אחרי חיטוב...

אפליה משה לא הפליה, הפליה נשמע כמו "אפליה" אחרי חיטוב...

שתי הצורות נכונות בעברית, "אפליה" בשימוש יותר שכיח, ו"הפליה" בדרך כלל גורר אחריו פסוק השוואתי (כגון "הפליה בין טרולים לליצנים").

משה, אני אשמח לעזור בניהול של פורום תזונה ותוספים.
אבל אני מביע מראש את דעתי על הכנת תפריטים: רוב האנשים עושים את זה כי זה מגניב להתעסק שעות עם מחשבון קלוריות. אולי זה נותן אומדן סביר לגבי הצריכה למי שאין לו מושג, אבל אני אתפלא אם יש יותר מבנאדם או שניים פה בפורום שהכינו לעצמם תפריט מדוקדק ונצמדו אליו ליותר מיומיים רצוף. יכול להיות שאני טועה.

אבל אני מביע מראש את דעתי על הכנת תפריטים: רוב האנשים עושים את זה כי זה מגניב להתעסק שעות עם מחשבון קלוריות. אולי זה נותן אומדן סביר לגבי הצריכה למי שאין לו מושג, אבל אני אתפלא אם יש יותר מבנאדם או שניים פה בפורום שהכינו לעצמם תפריט מדוקדק ונצמדו אליו ליותר מיומיים רצוף. יכול להיות שאני טועה.

אל תהיה כזה. כל חיטוב שלי נצמדתי בקנאות לתפריט שהרכבתי.

אני חושב שיש לנו זוכה.

אני מסכים איתך לגבי הכנת תפריטים. אני מביע מראש את דעתי לגבי הרכבת תוכניות אימונים: התוכנית שלכם זבל!

משום מה חשבתי שיש מנהל לפורום תזונה. אבל אין לי ספק שבנצרום מתאים מכל הבחינות.
פורום אימונים - קולדפייר, אם הוא מתחייב להתנהג יפה (לא שאני מאמין שזה ניתן : )

השלד באמת יכל להיות מועמד טוב אם הוא לא היה אנורקס 😛

bentzurm לניהול כי PALEO זה קול

אני נצמד לתפריט בלי בעיה, הכי נוח ככה.

אני נצמד לתפריט בלי בעיה, הכי נוח ככה.

סבבה. אין לי בעיה עם זה ואני חושב שזאת שיטה מצוינת להשגת תוצאות אם באמת עומדים בזה. עדיין, אם הייתי צריך לנחש הייתי מהמר שרוב האנשים שבונים תפריט מהר מאוד סוטים ממנו בגלל שעמום או זריקת זין. אבל יכול להיות שאני משליך מהנסיון שלי ובסוף יסתבר שלא כולם ליצנים כמוני. 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית