הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טלי חרותי סובר על גל אדטו

מצב
השרשור נעול
זה נראה כמו רשימת מילים עבור SEO
וואו מעניין לאן ה Rabbit hole הזה מוביל
upload_2017-10-21_23-17-34.png

למה חשוב לכם כל כך לפרסם את זה שאדטו הוא נוכל, למה אתם לא נלחמים בביבי או משהו כזה בכזאת נחישות ? כאילו לאדטו הזה יש השפעה כזאת על החיים שלכם.

הראו פה שהוא כנראה שקרן וכנראה גם נוכל, אבל לא מבין על מה הריב פה ? לפרסם את זה באיזה קבוצה ? זה מה שיעשה לכם טוב ? ממה שיצא לי לראות בקבוצת הפייסבוק לא פירסמו את אדטו ולא נתנו לו פרסום חיובי, לכן לא רואה סיבה למה צריכים לתת לו פרסום שלילי שם. לא חושב שזה המטרה.

למה חשוב לכם כל כך לפרסם את זה שאדטו הוא נוכל, למה אתם לא נלחמים בביבי או משהו כזה בכזאת נחישות ? כאילו לאדטו הזה יש השפעה כזאת על החיים שלכם.

הראו פה שהוא כנראה שקרן וכנראה גם נוכל, אבל לא מבין על מה הריב פה ? לפרסם את זה באיזה קבוצה ? זה מה שיעשה לכם טוב ? ממה שיצא לי לראות בקבוצת הפייסבוק לא פירסמו את אדטו ולא נתנו לו פרסום חיובי, לכן לא רואה סיבה למה צריכים לתת לו פרסום שלילי שם. לא חושב שזה המטרה.
צודק, יש פה כמה אובססיבים

חושבים שהנושא מספיק חשוב כדי שיהיה מפורסם בקבוצה ניטראלית שבאה לקדם את התחום. כמו שהיה חשוב אם קבוצה שבאה לקדם את הכדורגל הייתה מפרסמת על יו"ר התאחדות שמעורב בהונאה.

לא צריך עוד קבוצת מוטיבציה שרק תדבר על "החיובי" ותתעלם מהדברים הקשים. אם ככה בוא נתעלם גם מעניין הדופינג, מטעויות שיפוט, מהגישה של "משקלים לפני טכניקה" ורק נדבר על כמה זה טוב להתחרות.
איך בדיוק זה שונה ממה שהלך בדף של ipc/וולקן עד החשיפות האחרונות?

קבוצה ניטראלית באמת לא מפחדת לדבר גם על הדברים הקשים.

חושבים שהנושא מספיק חשוב כדי שיהיה מפורסם בקבוצה ניטראלית שבאה לקדם את התחום. כמו שהיה חשוב אם קבוצה שבאה לקדם את הכדורגל הייתה מפרסמת על יו"ר התאחדות שמעורב בהונאה.

לא צריך עוד קבוצת מוטיבציה שרק תדבר על "החיובי" ותתעלם מהדברים הקשים. אם ככה בוא נתעלם גם מעניין הדופינג, מטעויות שיפוט, מהגישה של "משקלים לפני טכניקה" ורק נדבר על כמה זה טוב להתחרות.
איך בדיוק זה שונה ממה שהלך בדף של ipc עד החשיפות האחרונות?

קבוצה ניטראלית באמת לא מפחדת לדבר גם על הדברים הקשים.

אני באמת שלא מבין אותך. הקבוצה של הפייסבוק לא תמכה בו בשום צורה ולא פרסמה אותו בשום צורה. הקשר היחיד שלו אולי לקבוצה זה פרסום התחרויות שלו, ואין לזה קשר שהוא ד"ר או ליצן. הוא אירגן תחרות ואנשים מגיעים.

אני גם לא מבין למה אתה חושב שמסתירים פה משהו מהקהילה. זה שיש תפוח רקוב זה לא אומר שצריך לפרסם את זה בפורמים הפנימיים, אם צריך אז זה להגיעה לרשויות.

ולא ההשווה לכנסיה לא נכונה, שם היו מסתירים את זה מהרשויות, מה ש @MasterSplitter רשם שזה היה בחדשות והחוק טיפל בזה כנראה (לפחות מקווה שטיפלו בזה) סה"כ לא פרסמו זאת בקבוצות הפנימיות שזה לא העיסוק שלהם. זה בן אדם שעבר ענישה לא רואה למה צריך לפרסם את זה שם.

אם לדוגמא היה מתברר שמישהו לקח חומרים והתחרה בתחרות ללא חומרים וזכה אז כן זה היה כנראה רלוונטי לקבוצות.

מעניין אותי המניעה שלך ? לא יכול להיות שאתה כזה לוחם צדק סתם ככה. אשמח להסבר ולעוד דוגמאות שבהם אתה נלחמם בכזאת נחישות. אחרת זה ניראה כרדיפה.

אני לא אוהב את הד"ר הזה בערך מההתחלה כי בכל מקום הוא היה משתמש בשם הזה. הוא העיף חבר שפתח את השרשור הראשון בנושא הפטריות. וזה היה מאוד מפוקפק בכלל ההתנהגות שלו בעיתית. ולכן כל מה שרשמתי בתגובה היה פשוט "חחחחח"
אבל מפה ללעשות מה שאתה עושה ? זה ניראה לי מגוחך.

אני באמת שלא מבין אותך. הקבוצה של הפייסבוק לא תמכה בו בשום צורה ולא פרסמה אותו בשום צורה. הקשר היחיד שלו אולי לקבוצה זה פרסום התחרויות שלו, ואין לזה קשר שהוא ד"ר או ליצן. הוא אירגן תחרות ואנשים מגיעים.

אני גם לא מבין למה אתה חושב שמסתירים פה משהו מהקהילה. זה שיש תפוח רקוב זה לא אומר שצריך לפרסם את זה בפורמים הפנימיים, אם צריך אז זה להגיעה לרשויות.

ולא ההשווה לכנסיה לא נכונה, שם היו מסתירים את זה מהרשויות, מה ש @MasterSplitter רשם שזה היה בחדשות והחוק טיפל בזה כנראה (לפחות מקווה שטיפלו בזה) סה"כ לא פרסמו זאת בקבוצות הפנימיות שזה לא העיסוק שלהם. זה בן אדם שעבר ענישה לא רואה למה צריך לפרסם את זה שם.

אם לדוגמא היה מתברר שמישהו לקח חומרים והתחרה בתחרות ללא חומרים וזכה אז כן זה היה כנראה רלוונטי לקבוצות.

מעניין אותי המניעה שלך ? לא יכול להיות שאתה כזה לוחם צדק סתם ככה. אשמח להסבר ולעוד דוגמאות שבהם אתה נלחמם בכזאת נחישות. אחרת זה ניראה כרדיפה.

אני לא אוהב את הד"ר הזה בערך מההתחלה כי בכל מקום הוא היה משתמש בשם הזה. הוא העיף חבר שפתח את השרשור הראשון בנושא הפטריות. וזה היה מאוד מפוקפק בכלל ההתנהגות שלו בעיתית. ולכן כל מה שרשמתי בתגובה היה פשוט "חחחחח"
אבל מפה ללעשות מה שאתה עושה ? זה ניראה לי מגוחך.

קראתי פה שנים בלי יוזר פעיל והתופעה הזאת הפריעה לי מאוד, הרבה יותר מדברים אחרים שראיתי בזמנו.
כמו שאתה רואה בתגובות נראה שאני ממש לא היחיד שמפריעה לו ההתנהלות של קהילת אדטו ווולקן והיחס שהם זוכים לו על ידי אחדים מצוות הניהול כאן.

קראתי פה שנים בלי יוזר פעיל והתופעה הזאת הפריעה לי מאוד, הרבה יותר מדברים אחרים שראיתי בזמנו.
כמו שאתה רואה בתגובות נראה שאני ממש לא היחיד שמפריעה לו ההתנהלות של קהילת אדטו ווולקן והיחס שהם זוכים לו על ידי אחדים מצוות הניהול כאן.
יש פה מספר ממש מצומצם (בודדים) שזה מפריעה להם ברמה שלך.

בקיצור get a life 😃

יש פה מספר ממש מצומצם (בודדים) שזה מפריעה להם ברמה שלך.

בקיצור get a life 😃

אחלה דרך להשתיק ביקורת. כל הכבוד.

משום מה אני קיבלתי רושם שיש פה יותר כאלה שמפריע להם מאשר כאלה שלא. אולי זה רק אני.

איך בדיוק השתיקו את זה ? מאמין שהשרשור הזה קיבל המון חשיפה. אני לא מבין את האובססיה שלך לפרסם את זה בקבוצת הפייסבוק ?
הסבירו לך שלא רוצים לפרסם כאלו דברים בקבוצה, לא פירסמו שום דבר טוב או קשור אליו אז מן הסתם לא יפרסמו משהו רע.

הוא לא מייצג את התחום או משהו כזה. וכל הדבר הזה לא קשור לתחוריות שהוא מארגן (ששם יש בעיות ממה שאני רואה אבל זה כבר דיון אחר לדעתי)

כל הדיבור פה הוא על התואר שלו שזה משליך רק על נושא התזונה, ומכירות של דברים שהוא עושה. הקבוצה בפייסבוק אף פעם לא פירסמה את החנות שלו או מוצרים שלו. אז למה שפתאום יגיבו אליו, במיוחד שכנראה כמו שיש כת בעדו יש גם כת נגדו שתהפוך את השרשור שם להרבה פחות תרבותי וכמו שרשמו זה לא יקדם את התחום של פאורליפטינג, בכוונה מדגיש כי הכתבה שפורסמה לא עוסקת בזה אלה בתזונה.

איך בדיוק השתיקו את זה ?

הבנת הנקרא חבר.
דיברתי על זה שאתה בא להשתיק ביקורת בתגובה שלך אלי שאליה הגבתי קודם. זאת לא הייתה אמירה כללית.

שאר הטענות כבר קיבלו מספיק התייחסות בתגובות הקודמות שלי בשרשור וחבל סתם לטחון מים. מבחינתי אין לי מה עוד להוסיף פה.

נערך לאחרונה:
לא ראיתי כאן שהשתיקו שום ביקורת. אף אחד לא אמר שהנושא לא חשוב פשוט לא נראה שראוי לפרסם את זה בקבוצה בפייס שעוסקת בספורט, כמו שכאן השרשור הוא באוף טופיק ולא בפורום pl.

לא ראיתי כאן שהשתיקו שום ביקורת. אף אחד לא אמר שהנושא לא חשוב פשוט לא נראה שראוי לפרסם את זה בקבוצה בפייס שעוסקת בספורט, כמו שכאן השרשור הוא באוף טופיק ולא בפורום pl.
שמן מתי אתה חוזר אלינו ? עשו שיפוץ, יש עכשיו 3 קלובים. הביאו מוטות חדשים גם.

פשוט לא נראה שראוי לפרסם את זה בקבוצה בפייס שעוסקת בספורט, כמו שכאן השרשור הוא באוף טופיק ולא בפורום pl.

אני לא מסכים איתך.

הבן אדם התגלה כנוכל ושרלטן. אותו אדם גם מארגן תחרויות PL הכוללות עשרות משתתפים (כך לפחות טען @PowerLifting ).

האם לא ראוי שידעו מהן אמות המוסר לפיהן פועל אותו המארגן, אשר גם גובה מהמשתתפים כסף על מנת להשתתף בתחרות?

אין בעיה עם נושא התשלום - זה לגיטימי לחלוטין כי זה עסק לכל דבר ועניין, אבל ראוי שהמשתתפים ידעו דבר או שניהם על אמות המוסר של ה"מוסד" שמארגן את התחרות ושאליו הולך כספם.

זה רלוונטי לנושאים כמו שיפוט, ניהול תקין של התחרות וכיו"ב (מישהו אמר העדפת מתחרים?) - דברים חשובים בכל ענף ספורט.

תגידו לי מה זה אם לא קשר לספורט.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית