נק' מוניטין:
259
- 145
- 189
@mars הביא את זה בשרשור הפטרייה.טוב... נאלמתי דום!צפה בקובץ המצורף 41366
זה מקבל משמעות חדשה עכשיו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@mars הביא את זה בשרשור הפטרייה.טוב... נאלמתי דום!צפה בקובץ המצורף 41366
זה נראה כמו רשימת מילים עבור SEOטוב... נאלמתי דום!צפה בקובץ המצורף 41366
אמא שלי לימדה אותי לא לצחוק ולזלזל בחולים..אבל בכל זאת טיפול בסרטן? טוב, מקשיבה לאמא מתאפקת מ לחייך
צודק, יש פה כמה אובססיביםלמה חשוב לכם כל כך לפרסם את זה שאדטו הוא נוכל, למה אתם לא נלחמים בביבי או משהו כזה בכזאת נחישות ? כאילו לאדטו הזה יש השפעה כזאת על החיים שלכם.
הראו פה שהוא כנראה שקרן וכנראה גם נוכל, אבל לא מבין על מה הריב פה ? לפרסם את זה באיזה קבוצה ? זה מה שיעשה לכם טוב ? ממה שיצא לי לראות בקבוצת הפייסבוק לא פירסמו את אדטו ולא נתנו לו פרסום חיובי, לכן לא רואה סיבה למה צריכים לתת לו פרסום שלילי שם. לא חושב שזה המטרה.
מרגיש כאילו יש "כת" גם של אנטי אדטו 😃צודק, יש פה כמה אובססיבים
למה חשוב לכם כל כך לפרסם את זה שאדטו הוא נוכל, למה אתם לא נלחמים בביבי או משהו כזה בכזאת נחישות ? כאילו לאדטו הזה יש השפעה כזאת על החיים שלכם.
הראו פה שהוא כנראה שקרן וכנראה גם נוכל, אבל לא מבין על מה הריב פה ? לפרסם את זה באיזה קבוצה ? זה מה שיעשה לכם טוב ? ממה שיצא לי לראות בקבוצת הפייסבוק לא פירסמו את אדטו ולא נתנו לו פרסום חיובי, לכן לא רואה סיבה למה צריכים לתת לו פרסום שלילי שם. לא חושב שזה המטרה.
חושבים שהנושא מספיק חשוב כדי שיהיה מפורסם בקבוצה ניטראלית שבאה לקדם את התחום. כמו שהיה חשוב אם קבוצה שבאה לקדם את הכדורגל הייתה מפרסמת על יו"ר התאחדות שמעורב בהונאה.
לא צריך עוד קבוצת מוטיבציה שרק תדבר על "החיובי" ותתעלם מהדברים הקשים. אם ככה בוא נתעלם גם מעניין הדופינג, מטעויות שיפוט, מהגישה של "משקלים לפני טכניקה" ורק נדבר על כמה זה טוב להתחרות.
איך בדיוק זה שונה ממה שהלך בדף של ipc עד החשיפות האחרונות?
קבוצה ניטראלית באמת לא מפחדת לדבר גם על הדברים הקשים.
אני באמת שלא מבין אותך. הקבוצה של הפייסבוק לא תמכה בו בשום צורה ולא פרסמה אותו בשום צורה. הקשר היחיד שלו אולי לקבוצה זה פרסום התחרויות שלו, ואין לזה קשר שהוא ד"ר או ליצן. הוא אירגן תחרות ואנשים מגיעים.
אני גם לא מבין למה אתה חושב שמסתירים פה משהו מהקהילה. זה שיש תפוח רקוב זה לא אומר שצריך לפרסם את זה בפורמים הפנימיים, אם צריך אז זה להגיעה לרשויות.
ולא ההשווה לכנסיה לא נכונה, שם היו מסתירים את זה מהרשויות, מה ש @MasterSplitter רשם שזה היה בחדשות והחוק טיפל בזה כנראה (לפחות מקווה שטיפלו בזה) סה"כ לא פרסמו זאת בקבוצות הפנימיות שזה לא העיסוק שלהם. זה בן אדם שעבר ענישה לא רואה למה צריך לפרסם את זה שם.
אם לדוגמא היה מתברר שמישהו לקח חומרים והתחרה בתחרות ללא חומרים וזכה אז כן זה היה כנראה רלוונטי לקבוצות.
מעניין אותי המניעה שלך ? לא יכול להיות שאתה כזה לוחם צדק סתם ככה. אשמח להסבר ולעוד דוגמאות שבהם אתה נלחמם בכזאת נחישות. אחרת זה ניראה כרדיפה.
אני לא אוהב את הד"ר הזה בערך מההתחלה כי בכל מקום הוא היה משתמש בשם הזה. הוא העיף חבר שפתח את השרשור הראשון בנושא הפטריות. וזה היה מאוד מפוקפק בכלל ההתנהגות שלו בעיתית. ולכן כל מה שרשמתי בתגובה היה פשוט "חחחחח"
אבל מפה ללעשות מה שאתה עושה ? זה ניראה לי מגוחך.
יש פה מספר ממש מצומצם (בודדים) שזה מפריעה להם ברמה שלך.קראתי פה שנים בלי יוזר פעיל והתופעה הזאת הפריעה לי מאוד, הרבה יותר מדברים אחרים שראיתי בזמנו.
כמו שאתה רואה בתגובות נראה שאני ממש לא היחיד שמפריעה לו ההתנהלות של קהילת אדטו ווולקן והיחס שהם זוכים לו על ידי אחדים מצוות הניהול כאן.
יש פה מספר ממש מצומצם (בודדים) שזה מפריעה להם ברמה שלך.
בקיצור get a life 😃
איך בדיוק השתיקו את זה ? מאמין שהשרשור הזה קיבל המון חשיפה. אני לא מבין את האובססיה שלך לפרסם את זה בקבוצת הפייסבוק ?אחלה דרך להשתיק ביקורת. כל הכבוד.
איך בדיוק השתיקו את זה ?
לא ראיתי כאן שהשתיקו שום ביקורת. אף אחד לא אמר שהנושא לא חשוב פשוט לא נראה שראוי לפרסם את זה בקבוצה בפייס שעוסקת בספורט, כמו שכאן השרשור הוא באוף טופיק ולא בפורום pl.אחלה דרך להשתיק ביקורת. כל הכבוד.
שמן מתי אתה חוזר אלינו ? עשו שיפוץ, יש עכשיו 3 קלובים. הביאו מוטות חדשים גם.לא ראיתי כאן שהשתיקו שום ביקורת. אף אחד לא אמר שהנושא לא חשוב פשוט לא נראה שראוי לפרסם את זה בקבוצה בפייס שעוסקת בספורט, כמו שכאן השרשור הוא באוף טופיק ולא בפורום pl.
מתאמן בבית יא מכוערשמן מתי אתה חוזר אלינו ? עשו שיפוץ, יש עכשיו 3 קלובים. הביאו מוטות חדשים גם.
איפה אתה גר ? אני בא להתאמן אצלך, היום מתחיל סמסטר אני חושב שלא יהיה מקום לנשום.מתאמן בבית יא מכוער
תפסיק להספים את הפוסט 😛איפה אתה גר ? אני בא להתאמן אצלך, היום מתחיל סמסטר אני חושב שלא יהיה מקום לנשום.
השרשור כבר מזמן הפך לספאם 😃תפסיק להספים את הפוסט 😛
פשוט לא נראה שראוי לפרסם את זה בקבוצה בפייס שעוסקת בספורט, כמו שכאן השרשור הוא באוף טופיק ולא בפורום pl.