טלי חרותי סובר על גל אדטו

מצב
השרשור נעול
1CDD2BE1-AF2F-4DDC-9DE2-3CCD07E07783.jpeg
קיבלתי הודעה פרטית ממישהו ששואל איך אני מתיימרת לדעת יותר מאחרים על הליפטינג. ומי ומה אני
אינני דוקטור, אך התמונה המצורפת מדברת בעד עצמה. ( תוצאות אבסולוטיות קרב 3 ללא ציוד, אליפות עולם gpc 2013(
ואגב מלבד בפייסבוק שלי עצמי מעולם לא פירסמתי את הישגי ותארי..

מה הסיבה לא לפרסם? איפה ״זכות הציבור לדעת״?
שוב, זה לא ברוח הקבוצה, לא לזה היא נועדה.
מי שרוצה לדבר על זה הוא יכול לעשות את זה איפה שהוא רוצה, גם פה בפורום, רק בקבוצה בפייסבוק לא.

מה הסיבה לא לפרסם? איפה ״זכות הציבור לדעת״?

עזוב את זה. נראה שמנהלים כאן חושבים שמדברים על ההשכלה של אדטו ולא על זה שהוא הטעה אנשים והונה אותם.
שוב, זה לא ברוח הקבוצה, לא לזה היא נועדה.
מי שרוצה לדבר על זה הוא יכול לעשות את זה איפה שהוא רוצה, גם פה בפורום, רק בקבוצה בפייסבוק לא.

למה לא?

מה היא רוח הקבוצה?

צפה בקובץ המצורף 41363 קיבלתי הודעה פרטית ממישהו ששואל איך אני מתיימרת לדעת יותר מאחרים על הליפטינג. ומי ומה אני
אינני דוקטור, אך התמונה המצורפת מדברת בעד עצמה. ( תוצאות אבסולוטיות קרב 3 ללא ציוד, אליפות עולם gpc 2013(
ואגב מלבד בפייסבוק שלי עצמי מעולם לא פירסמתי את הישגי ותארי..

משעשע שמישהו שמתיימר להכיר את תחום ה-PL בארץ לא יודע מי את. מה שכן אני בטוח שאת הדוקטור שלנו הוא מכיר.

משעשע שמישהו שמתיימר להכיר את תחום ה-PL בארץ לא יודע מי את. מה שכן אני בטוח שאת הדוקטור שלנו הוא מכיר.
רק לפני שבוע היה שירשור נשים חזקות בפורום פאוארליפטינג כאן באתר, וכשמישהו ציין את שמה של אנה סוקולוב ואני את עצמי ואת אירנה פומרנצב מישהו שאל״ איך זה שלא שמעתי עליהן עד היום״האשה היחידה בענף לשיטתם היא מיס מטאל.
אז יקרים, מכריזה בזאת על קיומי

עזוב את זה. נראה שמנהלים כאן חושבים שמדברים על ההשכלה של אדטו ולא על זה שהוא הטעה אנשים והונה אותם.
אנחנו לא טיפשים, אנחנו יודעים במה מדובר, אבל יש סיבה שאנחנו לא מעלים את זה לפייסבוק

למה לא?

מה היא רוח הקבוצה?
רוח הקבוצה היא עידוד הפאוורליפטינג בישראל, וצר לי, אבל הכפשות כאלה ואחרות, לא משנה כמה הם נכונות, יוצרות אנטגוניזם כלפי הספורט.
אם נתחיל לפרסם כל בעיה עם כל איגוד שיש בארץ פשוט נשאר עם הרבה אנשים ללא חשק להתחרות ושנאה לספורט, לא זו המטרה של הקבוצה.

אנחנו לא טיפשים, אנחנו יודעים במה מדובר, אבל יש סיבה שאנחנו לא מעלים את זה לפייסבוק

מה היא הסיבה הזאת? אף אחד פה לא נתן תשובה נורמלית.
קהילה בריאה צריכה לדעת להוקיע תופעות שליליות מתוכה ולא משנה כמה בכיר מי שמעורב.

רוח הקבוצה היא עידוד הפאוורליפטינג בישראל, וצר לי, אבל הכפשות כאלה ואחרות, לא משנה כמה הם נכונות, יוצרות אנטגוניזם כלפי הספורט.
אם נתחיל לפרסם כל בעיה עם כל איגוד שיש בארץ פשוט נשאר עם הרבה אנשים ללא חשק להתחרות ושנאה לספורט, לא זו המטרה של הקבוצה.

אז בשביל להמנע מיצירת אטגוניזם ל"ספורט" נתעלם מכל הדברים הרעים שהולכים שם ונצייר לנו תמונה שקרית כאילו הכל טוב ואדטו הוא אלטרואיסט חסיד אומות הפאוורליפטינג?
צר לי אבל דווקא התנהלות כזאת מרחיקה את התחום מלהיות "ספורט" והופכת אותו ל"כת".

יש הבדל גדול בין "הכפשה" לחשיפת הונאה ותאמין לי שבטווח הארוך דווקא צעדים כאלה של הסתרה ייצרו אנטגוניזם הרבה יותר גדול מזה שאתה פוחד ממנו.

נערך לאחרונה:
מה היא הסיבה הזאת? אף אחד פה לא נתן תשובה נורמלית.
קהילה בריאה צריכה לדעת להוקיע תופעות שליליות מתוכה ולא משנה כמה בכיר מי שמעורב.

אז בשביל להמנע מיצירת אטגוניזם ל"ספורט" נתעלם מכל הדברים הרעים שהולכים שם ונצייר לנו תמונה שקרית כאילו הכל טוב ואדטו הוא אלטרואיסט חסיד אומות הפאוורליפטינג?
צר לי אבל דווקא התנהלות כזאת מרחיקה את התחום מלהיות "ספורט" והופכת אותו ל"כת".

יש הבדל גדול בין "הכפשה" לחשיפת הונאה ותאמין לי שבטווח הארוך דווקא צעדים כאלה של הסתרה ייצרו אנטגוניזם הרבה יותר גדול מזה שאתה פוחד ממנו.
אני מעריצה את ההתמדה ואת ההתעקשות לנסות לעורר כאן מישהו לפעולה... אבל התוצאה הרי ידועה מראש...

אני מעריצה את ההתמדה ואת ההתעקשות לנסות לעורר כאן מישהו לפעולה... אבל התוצאה הרי ידועה מראש...

קרוספיטר ניסה וכולנו יודעים איפה הוא עכשיו (אם לא שלד הלילה אז גם את זה אף אחד לא היה יודע). מקווה שלפחות השרשור הזה יפתח לכמה אנשים את העיניים.

קרוספיטר ניסה וכולנו יודעים איפה הוא עכשיו (אם לא שלד הלילה אז גם את זה אף אחד לא היה יודע). מקווה שלפחות השרשור הזה יפתח לכמה אנשים את העיניים.

תשמע,אהבתי את רוב הנושא אבל הקונספירציות שלכם פה כבר הזויות.
ההתנסחות של קרוספיטר הייתה ברמה של כיתה א',אין פה איך להתווכח אפילו על זה.
"למה לא הזהירו אותו" כי לשמור על שפה טיפה ברמה זה חוק בסיסי ברוב אם לא כל הפורומים(וכאן זה ככה כבר מספיק זמן).
לא אוהב את גל,לא אוהב את הארגון והנושא חשוב אבל טחנו פה לגבי "תפרסמו בפייסבוק" אפילו כשקיבלו מענה ללמה לא.
בנימה זאת,אני חוזר לקרוא את הדרמה:foodanddrink20:.

תשמע,אהבתי את רוב הנושא אבל הקונספירציות שלכם פה כבר הזויות.
ההתנסחות של קרוספיטר הייתה ברמה של כיתה א',אין פה איך להתווכח אפילו על זה.
"למה לא הזהירו אותו" כי לשמור על שפה טיפה ברמה זה חוק בסיסי ברוב אם לא כל הפורומים(וכאן זה ככה כבר מספיק זמן).
לא אוהב את גל,לא אוהב את הארגון והנושא חשוב אבל טחנו פה לגבי "תפרסמו בפייסבוק" אפילו כשקיבלו מענה ללמה לא.
בנימה זאת,אני חוזר לקרוא את הדרמה:foodanddrink20:.

1. הבאתי דוגמאות למקרים זהים שלא נחסמו.

2. אם שלד הלילה לא היה מביא את זה, אף אחד לא היה יודע בכלל שהוא חסום. למה לחסום בשושו?

זה כבר עלה ולא נראה שיהיו תשובות יותר קונקרטיות מההנהלה אז אין טעם לדבר על זה עוד. שכל אחד יסיק מזה מה שהוא רוצה.

1. הבאתי דוגמאות למקרים זהים שלא נחסמו.

2. אם שלד הלילה לא היה מביא את זה, אף אחד לא היה יודע בכלל שהוא חסום. למה לחסום בשושו?

זה כבר עלה ולא נראה שיהיו תשובות יותר קונקרטיות מההנהלה אז אין טעם לדבר על זה עוד. שכל אחד יסיק מזה מה שהוא רוצה.

אף אחד לא הכחיש דבר או הסתיר,תעדכן אותי כמה נושאים ראית פה "X הושעה עקב Y"?
והדוגמאות שהבאת קיבלו מענה מדניאל,בנאדם שאני חושב שאין פה אחד שיפקפק בכנות שלו.
קיבלת תשובה שלא אהבת,זה לא שלא קיבלת תשובה.

אף אחד לא הכחיש דבר או הסתיר,תעדכן אותי כמה נושאים ראית פה "X הושעה עקב Y"?
והדוגמאות שהבאת קיבלו מענה מדניאל,בנאדם שאני חושב שאין פה אחד שיפקפק בכנות שלו.
קיבלת תשובה שלא אהבת,זה לא שלא קיבלת תשובה.

תקרא שוב את ההתכתבות.

קיבלתי תשובה כללית. דיברתי על תשובות קונקרטיות.
הצעתי לו גם פידבק כיוזר, שיחזיר את קרוספיטר כי הוא היה חלק מהותי מהדיון. לא קיבלתי תשובה להצעה אז עזבתי את כל העניין. חבל כי הדיון מפסיד מזה וזה משאיר הרבה סימני שאלה באוויר.

מה גם שלחסום מישהו שהוא ממובילי הדיון, לא להודיע על זה כלום וגם לא להציג תחת שמו את הכיתוב "מושעה" זה לא נראה טוב. אפילו אלכס זכה לכיתוב הזה.

תקרא שוב את ההתכתבות.

קיבלתי תשובה כללית. דיברתי על תשובות קונקרטיות.
הצעתי לו גם פידבק כיוזר, שיחזיר את קרוספיטר כי הוא היה חלק מהותי מהדיון. לא קיבלתי תשובה להצעה אז עזבתי את כל העניין. חבל כי הדיון מפסיד מזה וזה משאיר הרבה סימני שאלה באוויר.

מה גם שלחסום מישהו שהוא ממובילי הדיון, לא להודיע על זה כלום וגם לא להציג תחת שמו את הכיתוב "מושעה" זה לא נראה טוב. אפילו אלכס זכה לכיתוב הזה.

בין אם קרוספיטר היה ממקימי הדיון או סתם משתמש מהצד,השעייה זו השעייה בסופו של דבר. אתה לא יכול לתת יוצאי דופן למישהו שהתנסח ככה כבר המון זמן.
הביא הרבה חדש,הציג דעה נגדית לכת שיש פה ובכללי אחד מהאנשים היותר משכילים פה(כמו אלכס) אבל עבר על החוקים בצורה ילדותית.
קראתי את ההתכתבות,עדיין דניאל נתן לך מענה וגם לקח אחריות על ההשעייה.

עריכה:מספיק סטינו מהנושא,אני בעד שהנושא הזה יישאר פתוח וכמה שיותר יגיבו אבל לעניין גל,לא לטפל.

יש מצב שכולנו פה טועים:crazy:צפה בקובץ המצורף 41364
גוגל לא מכיר את הספר,אז אני בספק אם הוא קיים.
יש חנות אחת של "טבע שיבולים" בפ"ת,אז לא ברור איך זאת רשת,והסופרלטיב של "המקצועי בארץ" ניתן לוויכוח גם בלי להכנס לשם.
כל שאר הטענות הופרכו משום שטענת הבסיס אומרת שהתעודות שלו קנויות.

upload_2017-10-21_23-2-55.png

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית