הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלי חרותי סובר על גל אדטו

מצב
השרשור נעול
כבעל תארים ממקומות מפוקפקים שספק אם נקנו בכסף.

נראה שאין ספק. לפחות ככה קבעו שני בתי משפט בארה"ב ולא מעט כתבות מארה"ב על ה"מוסד".

הקטע הבא לקוח מתוך המאמר המקיף ש quack watch עשו על המוסד: Bernadean University: A Mail-Order Diploma Mill

Screenshot_2017-10-18-10-55-14.png

והנה קטע מתוך כתבה ישנה שעשו על המוסד, שווה קריאה. מקור:
NEW JERSEY OPINION; NUTRITION QUACKERY: BIG BUSINESS

Screenshot_2017-10-18-10-48-29.png

נערך לאחרונה:
@Littleork נישמח לתגובה עיניינית ביחס לטענות שהועלו כאן, תודה.

@Littleork נישמח לתגובה עיניינית ביחס לטענות שהועלו כאן, תודה.
זה כבר רדיפת דם, אין כאן תגובה עניינית חוץ מהתנצלות ולבקש התנצלות מאדם ששיקר ונמצא אשם זה סתם להתנצח.

אני סולד משניהם ומאחיזת העיניים שלהם אבל לא צריך לשתות להם את הדם עם קש.. סופו של כל רמאי להחשף.

כמו שכתבתי בדיון הקודם, דוקטור ביצים שלי.

היה לי די מוזר שדר לתזונה עוסק בנטורופתיה, הייתי בטוח שהוא דר לנטורופתיה ND.

אבל עכשיו דברים נראים קצת יותר ברורים...

לא מפליא אותי בכלל מההיכרות הקצרה והלא נעימה עם אדם שבוחר לרדת לרמה נמוכה עד קללות בפורום שהוא בעצמו מנהל כאשר המון דמויות צעירות בתחום הזה רואות בו מודל לחיקוי (כן כזו הייתי גם אני בתחילת הכרותי עם עולם הפאוורליפטינג), לא פלא שגם בוחר לנהוג לא ביושר ולחפש דרך קצרה ומלכולכת למזומנים.

היה לי די מוזר שדר לתזונה עוסק בנטורופתיה, הייתי בטוח שהוא דר לנטורופתיה ND.

אבל עכשיו דברים נראים קצת יותר ברורים...

זה בדיוק התגובה שהגבתי באשכול ההוא ומחקת, אתה מתבקש למחוק את התגובה לעצמך.

כעת מותר להגיב לגופו של אדם, יש מידע חדש ורלוונטי.

הא אוקי.

איפה כל חברי הכת? תקליטן שמיים? ג׳ניה? אדון סופטי הגדול?
כל אלו שהצטלמו בפאנל המכובד של הפווארליפטינג הישראלי בו אדטו גל אוהב לפתוח את הפינה עם: ׳כאן דר אדטו גל׳ בלי בושה ועם כיפה על הראש.

אבל זה בסדר, ארץ ישראל היא כזאת והוא אחד מיני רבים ואני רק שמח שהמידע הזה יהיה נגיש לדור העתיד.

אבל זה בסדר, ארץ ישראל היא כזאת והוא אחד מיני רבים ואני רק שמח שהמידע הזה יהיה נגיש לדור העתיד.
אני לא חשוב שזה ישנה משהו, וגם המידע הזה לא שקוף לכל החברים בקבוצת הפייסבוק של IPC כך שסביר להניח שזה ישפיע מעט מאוד.
לדעתי בכל אופן..

אני לא חשוב שזה ישנה משהו, וגם המידע הזה לא שקוף לכל החברים בקבוצת הפייסבוק של IPC כך שסביר להניח שזה ישפיע מעט מאוד.
לדעתי בכל אופן..

Well.
אני טוען שמי שמספיק מתעניין באימונים שלו ומתאמן בשביל עצמו ולא סתם כי הוא מושפע, החשד כבר יתעורר אצלו בשלב מוקדם ואז הוא יחפש ברשת את המידע וימצא אותו.
מי שבכת, שיהיה בכת, מה שהולך שם לא קשור לספורט ומי שמתאמן שם לא ספורטאי בעיניי.

מעניין מי מבין חברי הפורום מקושר למערכת עיתון הארץ, כאשר בו בזמן בו עולה בפורום שאלת רלוונטיות תואר הדוקטור של גל, מתפרסם הטור הזה.

מעניין מי מבין חברי הפורום מקושר למערכת עיתון הארץ, כאשר בו בזמן בו עולה בפורום שאלת רלוונטיות תואר הדוקטור של גל, מתפרסם הטור הזה.
האמת שאתמל שאלתי את עצמי את אותה השאלה והגעתי למסקנה שדווקא יכול להיות שהכתבת ביצעה תחקיר לאחר שמצאה קייס בודד לגבי הפרופסור לתאונות דרכים שנצא בכתבה, וכדי למלא את הכתבה בבשר השתמשה בגוגל, מנוע חיפוש די ידוע, כדי למצוא קצוות נוספים לשרלטנות באינטרנט.

גם האופציה שמישהו מסר לה מידע לא מופרכת, פשוט זה פורום שמלא בחיים בסרט אז ספק שיש פה מישהו או מישהי שמקושרים לעיתונאית תחקירנית בצורה זו או אחרת כשרוב הפורום עסוק בכמה גרם יש בחזה עוף ובאיזה שמן הכי כדאי להשתמש לטיגון

האמת שאתמל שאלתי את עצמי את אותה השאלה והגעתי למסקנה שדווקא יכול להיות שהכתבת ביצעה תחקיר לאחר שמצאה קייס בודד לגבי הפרופסור לתאונות דרכים שנצא בכתבה, וכדי למלא את הכתבה בבשר השתמשה בגוגל, מנוע חיפוש די ידוע, כדי למצוא קצוות נוספים לשרלטנות באינטרנט.

זאת גם דעתי. היא חיפשה למלא את הכתבה שלה ונראה שכבר יש לה הסטוריה עם חשיפות בתחום התזונה.
כאמור לוקח 10 דק של חיפוש בגוגל בשביל להגיע לכל הפרטים.

נערך לאחרונה:
מסקנה : לא לחסום אנשים סתם מקבוצת הפאוורליפטינג שאתה מנהל , אחרת יעלו על זה שאתה לא באמת דוקטור ויהיה עלייך כתבה בעיתון "הארץ"
👉👌

דיון חשוב ומאוד רלוונטי
נא לשמור על הרמה הנאותה כמו שנשמרה עד כה

לעסוק בפן החוקי בלבד זו היתממות.
האובססיה של האיש להשתמש בתואר בכל הזדמנות, מדברת בעד עצמה.
ההתעקשות שברשימת משתתפים בתחרות ובכריזה יצויין התואר דר בכל כניסה מוזרה ולא רלוונטית. יש מתחרים שהם קציני צבא, היה גם דוקטור אחד אמיתי ממכון ויצמן, עורך דין ורואה חשבון. עובדה שהיה רק אחד שהתעקש על שימוש בתואר בתחרות פאוארליפטינג ללא שום קשר.
בין אם הוא אכן דוקטור ובין אם לא. מלבד אגו, יש כאן חוסר אחריות והטעייה כשהוא משתמש בזה למכירת תוספים( אם אכן הגב סובר צודקת). , יש גם חוסר אחריות וחוצפה ממדרגה ראשונה לפרסם סירטוני הדרכה לפאוארליפטינג כשאתה בקושי שנתיים בתחום ואינך מאמן כושר מוסמך ( אישית, זה הטריד אותי לא פחות מה תוספים וכו)

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית