הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלי חרותי סובר על גל אדטו

מצב
השרשור נעול
אני לא מבין למה אתם מצפים מהסביבה של אדטו לתת את הדין על המעשים שלו.
רק הוא יכול לתת הדין

אני לא מבין למה אתם מצפים מהסביבה של אדטו לתת את הדין על המעשים שלו.
רק הוא יכול לתת הדין

אני עוד מחכה להבהרה מ @MasterSplitter לגבי החסימה בשושו של קרוספיטר. ההשתקה הזאת חמורה לא פחות מכל מה שנכתב כאן.

למי שתהה אני זה שהשעתי את נדב Crossfiter לשבועיים, על ניבול מקלדת. כי הרי במקום מלקק ב.. היה אפשר לרשום "מתחנף". אז אפשר לנהל דיון ועדיין לשמור על רמת דיבור נאותה, ומי שלא - לא יהיה כאן. תקף לכל אחד.

נ.ב
תוכן הדיון עצמו לא מעניין אותי אישית. אני פה לשמור על הסדר בלבד

למי שתהה אני זה שהשעתי את נדב Crossfiter לשבועיים, על ניבול מקלדת. כי הרי במקום מלקק ב.. היה אפשר לרשום "מתחנף". אז אפשר לנהל דיון ועדיין לשמור על רמת דיבור נאותה, ומי שלא - לא יהיה כאן. תקף לכל אחד.

נ.ב

למה לא רשום תחת היוזר שלו שהוא "מושעה"?

נ.ב

לדעתי, וזו רק דעתי, היה בהרחקה הזאת יותר מסתם הטפלות לגסויות. לומר על מישהו שהוא מלקק למישהו (יכול להיות גם לארגון כלשהו, לא חייב לאדם) זה ניסוח בוטה ומליצי אך לאו דווקא גס. בדיון שמתלהט זו צורת ביטוי לגיטימית שאומרת שהאיש מפרגן יתר על המידה/מתחנף למישהו כתוצאה מאינטרסים.

לא נראה שלמישהו מהצדדים בדיון זה הפריע.
חבל אבל עם הצעד הזה אתם משחקים בדיוק לטענות שקרוספיטר העלה כנגדכם.

מה גם שבמקרים אחרים דאגתם להבהיר לכל משתתפי הדיון שמעשה x לא מקובל ועל כן ננקטו צעדים כנגד משתמש y. כאן נוצר רושם שהכל נעשה בסתר כך שהדברים לא ייצאו החוצה עד שהסיפור לא ירגע.

לדעתי, וזו רק דעתי, היה בהרחקה הזאת יותר מסתם הטפלות לגסויות. לומר על מישהו שהוא מלקק למישהו (יכול להיות גם לארגון כלשהו, לא חייב לאדם) זה ניסוח בוטה ומליצי אך לאו דווקא גס. בדיון שמתלהט זו צורת ביטוי לגיטימית שאומרת שהאיש מפרגן יתר על המידה/מתחנף למישהו כתוצאה מאינטרסים.

לא נראה שלמישהו מהצדדים בדיון זה הפריע.
חבל אבל עם הצעד הזה אתם משחקים בדיוק לטענות שקרוספיטר העלה כנגדכם.
תוכן הדיון לא מעניין אותי ועד כה נשמרה רמת דיבור (הקלדה) נאותה. "מלקק בתחת" זו העלבה וביטוח פוגע, קל וחומר שאפשר להתנסח אחרת. מי שלא יכול לשלוט על העצבים שלו לא יהיה כאן. תקף לכל משתמש ובכל מקום בפורום.

מנהל ב LBS זה כמו חבר כנסת, התחיל ברצון טוב (לכאורה) קיבל ניהול לאחר תקופה, חטא בפוליטיקלי קורקטנס יתר על המידה שגרם למשתמשים לשנוא אותו/ ללקק לו (תלוי אם אתה LB או HB בסקוואט), הפסיק לנהל, רב עם המנהלים שהחליפו אותו וקיבל השעייה מאותה סיבה שהוא היה משעה אחרים.

זה כבר מעניין אנתרופולוגית 😆😆😆

אני באמת לא מבין למה הנושא הזה מביא איתו *גל* של תגובות מהאדמינים כאילו נכתבו על ידי עורך דין,חלאס דברו דוגרי,זה סך הכל פורום של אנשים מבוגרים יחסית,אף אחד לא ייקח אף אחד לבית משפט,תגידו מה אתם באמת חושבים בלי להתחבא מאחורי אמירות פוליטיות מעצבנות,לא ראיתי תגובה אחת של מנהל שנראית אנושית,הכל רובוטי.
אני די בטוח שכתבתי כמה פעמים מה שאני חושב על ipc ועל ההתנהלות של אדטו ובמיוחד לאור העובדה שבמקרה הוא העיף חבר טוב שלי מהקבוצה שלו מבלי לחשוב פעמיים. אז סהכ טוב שהתגלו כל הדברים האלה.. מיישר לי קו בראש עם ההתנהגות שלו.
שהיא לא יותר מבדיחה.

מישהו כאן כתב לא מזמן שמעבר למה שנכתב עליו כאן זה כבר יהיה שווה ערך ללשתות את הדם שלו עם קשית, ובתכלס הוא לא כזה מעניין אותי כדי שאתעסק בלכתוב עליו..

אם יש משהו שהכתבה הזאת מוכיחה, זה שלא צריך למהר למחוק תגובות, גם אם הן "יורדות לגופו של אדם" כמו שנטען פה.

בתור קהילה שמתיימרת להיות מקצועית יותר מהשאר, מתחזה שמבסס עסק שלם על הונאות אמור לקבל פה בראש. אין עם זה שום בעיה.

תוכן הדיון לא מעניין אותי ועד כה נשמרה רמת דיבור (הקלדה) נאותה. "מלקק בתחת" זו העלבה וביטוח פוגע, קל וחומר שאפשר להתנסח אחרת. מי שלא יכול לשלוט על העצבים שלו לא יהיה כאן. תקף לכל משתמש ובכל מקום בפורום.

הכל טוב ויפה אבל יש כאן הרבה דברים שלא מסתדרים.

1. במקרים אחרים דאגתם להבהיר לכל משתתפי הדיון שמעשה x לא מקובל ועל כן ננקטו צעדים כנגד משתמש y. כאן נוצר רושם שהכל נעשה בסתר כך שהדברים לא ייצאו החוצה עד שהסיפור לא ירגע. לא נרשמה שום הבהרה על מנת שהדברים לא יחזרו.

2. העובדה שלא רשום תחת היוזר של קרוספיטר שהוא חסום. גם אלכס היה משתמש כבוד והוא רשום כחסום.

3. לא נראה שהביטוי הזה או נגזרותיו השונות הפריעו למנהלים בעבר, גם לא לאחרונה (הכל לקוח מהשנה וחצי האחרונות).
להלן שלוש דוגמאות. באחת מהן אתה בעצמך משתמש בביטוי. באחת אחרת white walker מגיב לקרוספיטר שהשתמש בביטוי, בלי לחסום אף אחד. באחרונה יש עוד משתמש שהגיב כך למשתמש אחר ולמיטב ידיעתי לא נחסם.

Screenshot_2017-10-20-18-37-14.png Screenshot_2017-10-20-18-34-54.png Screenshot_2017-10-20-18-33-57.png

ניהול הפורום מעולם לא התיימר להיות אחיד - זה לא משהו שניתן ליישם
יש א-ליניאריות ומרחב תמרון והחלטה למנהלים
עם זאת, במקרים שיש מענות או השגות לגבי הניהול, תמיד אפשר להביא (ושוב - בצורה מנומסת) לידיעתנו בה"פ או בפורום משוב
אני, אישית, חוויתי מהמשתמשים לא אחת ביקורת די בונה ויישמתי את חלקה. זו לא בושה. למרות זאת, לא כל "צעקה" על "עוולה" כזו או אחרת תתקבל או תיושם.
אתה בהחלט יכול לדמיין את עצמך מנהל בפורום מאוד גדול (לא בהכרח שקשור לספורט) וכיצד היו נראים הדברים מזווית אחרת

אני חושב שהסיבה שלא מפרסמים את העניין הזה בדף הפייסבוק היא שמי שבסמכותו העניין יודע שבקבוצת פייסבוק זה יקבל הרבה יותר חשיפה בפורום אוף טופיק.

אדם ממוצע (וגם הרוב המוחלט של קוראי הפורום הזה, בין אם רשומים ובטח ובטח אם לא רשומים) נמצא ונחשף לפייסבוק הרבה יותר זמן מאשר באתרי אינטרנט כלשהם ולכן פרסום העניין בפייסבוק יגיע להרבה יותר עיניים. במקרה הזה, בעיניי זה מבורך. השאלה למה זה לא מתרחש.

אני חושב שהסיבה שלא מפרסמים את העניין הזה בדף הפייסבוק היא שמי שבסמכותו העניין יודע שבקבוצת פייסבוק זה יקבל הרבה יותר חשיפה בפורום אוף טופיק.

אדם ממוצע (וגם הרוב המוחלט של קוראי הפורום הזה, בין אם רשומים ובטח ובטח אם לא רשומים) נמצא ונחשף לפייסבוק הרבה יותר זמן מאשר באתרי אינטרנט כלשהם ולכן פרסום העניין בפייסבוק יגיע להרבה יותר עיניים. במקרה הזה, בעיניי זה מבורך. השאלה למה זה לא מתרחש.
כי ברגע שפוסט כזה יעלה בקבוצה של "הדוקטור" הוא יימחק ויקבל באן ואף לא יספיק לקרוא שום דבר?

שלא ימכרו לכם "חרטה בצורת אבקה"

Screenshot_2017-10-20-19-10-20-415_com.facebook.katana.png

חרטה בצורת טבליות אתם יכולים לקנות

Screenshot_2017-10-20-19-41-09-731_com.miui.gallery.png

טוב שהוא לא בעל דוקטורת של הלשון העברית.

היו עולים עליו מהר מידי, אז הוא בחר בתואר הכי זול שהיה לBernadean Uni להציע, כנראה שהיה גם מבצע סטייל קנה ראשון ושני וקבל דוקטורט מתנה.

ניהול הפורום מעולם לא התיימר להיות אחיד - זה לא משהו שניתן ליישם
יש א-ליניאריות ומרחב תמרון והחלטה למנהלים
עם זאת, במקרים שיש מענות או השגות לגבי הניהול, תמיד אפשר להביא (ושוב - בצורה מנומסת) לידיעתנו בה"פ או בפורום משוב
אני, אישית, חוויתי מהמשתמשים לא אחת ביקורת די בונה ויישמתי את חלקה. זו לא בושה. למרות זאת, לא כל "צעקה" על "עוולה" כזו או אחרת תתקבל או תיושם.
אתה בהחלט יכול לדמיין את עצמך מנהל בפורום מאוד גדול (לא בהכרח שקשור לספורט) וכיצד היו נראים הדברים מזווית אחרת

אין ספק שלנהל פורום גדול זה לא פשוט וקשה לשמור על יחס אחיד לכל המשתמשים תמיד. לכן חשוב לדעת לקבל ביקורת מהמשתמשים על מקרים שבהם היחס הוא לא כזה.

לאור הדוגמאות שהבאתי בתגובה הקודמת, אתה לא חושב שראוי להחזיר את קרוספיטר בשביל לתת לדיון להמשיך? הוא היה חלק מרכזי בו.

נערך לאחרונה:
אני די בטוח שכתבתי כמה פעמים מה שאני חושב על ipc ועל ההתנהלות של אדטו ובמיוחד לאור העובדה שבמקרה הוא העיף חבר טוב שלי מהקבוצה שלו מבלי לחשוב פעמיים. אז סהכ טוב שהתגלו כל הדברים האלה.. מיישר לי קו בראש עם ההתנהגות שלו.
שהיא לא יותר מבדיחה.

מישהו כאן כתב לא מזמן שמעבר למה שנכתב עליו כאן זה כבר יהיה שווה ערך ללשתות את הדם שלו עם קשית, ובתכלס הוא לא כזה מעניין אותי כדי שאתעסק בלכתוב עליו..
כפרה עליך, לא אליך הייתה הכוונה,אתה בסדר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית