עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מבין למה אתם מצפים מהסביבה של אדטו לתת את הדין על המעשים שלו.
רק הוא יכול לתת הדין
למי שתהה אני זה שהשעתי את נדב Crossfiter לשבועיים, על ניבול מקלדת. כי הרי במקום מלקק ב.. היה אפשר לרשום "מתחנף". אז אפשר לנהל דיון ועדיין לשמור על רמת דיבור נאותה, ומי שלא - לא יהיה כאן. תקף לכל אחד.
נ.ב
תוכן הדיון עצמו לא מעניין אותי אישית. אני פה לשמור על הסדר בלבד
לא יודע טכנית. אולי כי הוא משתמש כבודלמה לא רשום תחת היוזר שלו שהוא "מושעה"?
למי שתהה אני זה שהשעתי את נדב Crossfiter לשבועיים, על ניבול מקלדת. כי הרי במקום מלקק ב.. היה אפשר לרשום "מתחנף". אז אפשר לנהל דיון ועדיין לשמור על רמת דיבור נאותה, ומי שלא - לא יהיה כאן. תקף לכל אחד.
נ.ב
תוכן הדיון עצמו לא מעניין אותי אישית. אני פה לשמור על הסדר בלבד
תוכן הדיון לא מעניין אותי ועד כה נשמרה רמת דיבור (הקלדה) נאותה. "מלקק בתחת" זו העלבה וביטוח פוגע, קל וחומר שאפשר להתנסח אחרת. מי שלא יכול לשלוט על העצבים שלו לא יהיה כאן. תקף לכל משתמש ובכל מקום בפורום.לדעתי, וזו רק דעתי, היה בהרחקה הזאת יותר מסתם הטפלות לגסויות. לומר על מישהו שהוא מלקק למישהו (יכול להיות גם לארגון כלשהו, לא חייב לאדם) זה ניסוח בוטה ומליצי אך לאו דווקא גס. בדיון שמתלהט זו צורת ביטוי לגיטימית שאומרת שהאיש מפרגן יתר על המידה/מתחנף למישהו כתוצאה מאינטרסים.
לא נראה שלמישהו מהצדדים בדיון זה הפריע.
חבל אבל עם הצעד הזה אתם משחקים בדיוק לטענות שקרוספיטר העלה כנגדכם.
אני די בטוח שכתבתי כמה פעמים מה שאני חושב על ipc ועל ההתנהלות של אדטו ובמיוחד לאור העובדה שבמקרה הוא העיף חבר טוב שלי מהקבוצה שלו מבלי לחשוב פעמיים. אז סהכ טוב שהתגלו כל הדברים האלה.. מיישר לי קו בראש עם ההתנהגות שלו.אני באמת לא מבין למה הנושא הזה מביא איתו *גל* של תגובות מהאדמינים כאילו נכתבו על ידי עורך דין,חלאס דברו דוגרי,זה סך הכל פורום של אנשים מבוגרים יחסית,אף אחד לא ייקח אף אחד לבית משפט,תגידו מה אתם באמת חושבים בלי להתחבא מאחורי אמירות פוליטיות מעצבנות,לא ראיתי תגובה אחת של מנהל שנראית אנושית,הכל רובוטי.
תוכן הדיון לא מעניין אותי ועד כה נשמרה רמת דיבור (הקלדה) נאותה. "מלקק בתחת" זו העלבה וביטוח פוגע, קל וחומר שאפשר להתנסח אחרת. מי שלא יכול לשלוט על העצבים שלו לא יהיה כאן. תקף לכל משתמש ובכל מקום בפורום.
כי ברגע שפוסט כזה יעלה בקבוצה של "הדוקטור" הוא יימחק ויקבל באן ואף לא יספיק לקרוא שום דבר?אני חושב שהסיבה שלא מפרסמים את העניין הזה בדף הפייסבוק היא שמי שבסמכותו העניין יודע שבקבוצת פייסבוק זה יקבל הרבה יותר חשיפה בפורום אוף טופיק.
אדם ממוצע (וגם הרוב המוחלט של קוראי הפורום הזה, בין אם רשומים ובטח ובטח אם לא רשומים) נמצא ונחשף לפייסבוק הרבה יותר זמן מאשר באתרי אינטרנט כלשהם ולכן פרסום העניין בפייסבוק יגיע להרבה יותר עיניים. במקרה הזה, בעיניי זה מבורך. השאלה למה זה לא מתרחש.
כי ברגע שפוסט כזה יעלה בקבוצה של "הדוקטור" הוא יימחק ויקבל באן ואף לא יספיק לקרוא שום דבר?
טוב שהוא לא בעל דוקטורת של הלשון העברית.שלא ימכרו לכם "חרטה בצורת אבקה"
צפה בקובץ המצורף 41354
חרטה בצורת טבליות אתם יכולים לקנות
צפה בקובץ המצורף 41356
טוב שהוא לא בעל דוקטורת של הלשון העברית.
ניהול הפורום מעולם לא התיימר להיות אחיד - זה לא משהו שניתן ליישם
יש א-ליניאריות ומרחב תמרון והחלטה למנהלים
עם זאת, במקרים שיש מענות או השגות לגבי הניהול, תמיד אפשר להביא (ושוב - בצורה מנומסת) לידיעתנו בה"פ או בפורום משוב
אני, אישית, חוויתי מהמשתמשים לא אחת ביקורת די בונה ויישמתי את חלקה. זו לא בושה. למרות זאת, לא כל "צעקה" על "עוולה" כזו או אחרת תתקבל או תיושם.
אתה בהחלט יכול לדמיין את עצמך מנהל בפורום מאוד גדול (לא בהכרח שקשור לספורט) וכיצד היו נראים הדברים מזווית אחרת
כפרה עליך, לא אליך הייתה הכוונה,אתה בסדר.אני די בטוח שכתבתי כמה פעמים מה שאני חושב על ipc ועל ההתנהלות של אדטו ובמיוחד לאור העובדה שבמקרה הוא העיף חבר טוב שלי מהקבוצה שלו מבלי לחשוב פעמיים. אז סהכ טוב שהתגלו כל הדברים האלה.. מיישר לי קו בראש עם ההתנהגות שלו.
שהיא לא יותר מבדיחה.
מישהו כאן כתב לא מזמן שמעבר למה שנכתב עליו כאן זה כבר יהיה שווה ערך ללשתות את הדם שלו עם קשית, ובתכלס הוא לא כזה מעניין אותי כדי שאתעסק בלכתוב עליו..