הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלי חרותי סובר על גל אדטו

מצב
השרשור נעול
לדעתי, וזו רק דעתי, היה בהרחקה הזאת יותר מסתם הטפלות לגסויות. לומר על מישהו שהוא מלקק למישהו (יכול להיות גם לארגון כלשהו, לא חייב לאדם) זה ניסוח בוטה ומליצי אך לאו דווקא גס. בדיון שמתלהט זו צורת ביטוי לגיטימית שאומרת שהאיש מפרגן יתר על המידה/מתחנף למישהו כתוצאה מאינטרסים.

לא נראה שלמישהו מהצדדים בדיון זה הפריע.
חבל אבל עם הצעד הזה אתם משחקים בדיוק לטענות שקרוספיטר העלה כנגדכם.

מה גם שבמקרים אחרים דאגתם להבהיר לכל משתתפי הדיון שמעשה x לא מקובל ועל כן ננקטו צעדים כנגד משתמש y. כאן נוצר רושם שהכל נעשה בסתר כך שהדברים לא ייצאו החוצה עד שהסיפור לא ירגע.

אני יכול להעיד (ממקור ראשון) שבעבר נתנו באן למשתמשים על הרבה פחות מאשר לקרוא למנהל "מלקק תחת" ועוד שלל הכינויים והרמיזות שנכתבו כאן.
לדוגמא (אחת, קטנה), מספיק היה שמישהו (אני) יכתוב למנהל משהו בסגנון "אתה מוטה בדעותיך" ותוך חצי דקה ההודעה נמחקה + באן כאמור.
בקיצור, שקרוספיטר יגיד תודה לפוליטיקלי קורקטנס של המנהלים כי אני למשל הייתי מעיף אותו לזמן בלתי מוגבל.

אני אניח שלא קראת או לא הבנת את מה שכתבתי.

אני יכול להעיד (ממקור ראשון) שבעבר נתנו באן למשתמשים על הרבה פחות מאשר לקרוא למנהל "מלקק תחת" ועוד שלל הכינויים והרמיזות שנכתבו כאן.
לדוגמא (אחת, קטנה), מספיק היה שמישהו (אני) יכתוב למנהל משהו בסגנון "אתה מוטה בדעותיך" ותוך חצי דקה ההודעה נמחקה + באן כאמור.
בקיצור, שקרוספיטר יגיד תודה לפוליטיקלי קורקטנס של המנהלים כי אני למשל הייתי מעיף אותו לזמן בלתי מוגבל.

אם מה שאתה אומר נכון אז המנהלים דאז התנהגו לא בסדר כלפיך ואתה דווקא יצאת בסדר גמור. זכותם היה לעשות את מה שעשו אבל זה מוציא שם רע לפורום בטח לאור הסטנדרטים הגבוהים שהוא מציב.

קרוספיטר דיבר בצורה מליצית ובוטה אבל לא יותר מזה. עקב החשיבות שלו לדיון הרחקתו עשתה הרבה יותר רע מטוב ומוטב היה אם המנהל היה שולח לו למשל אזהרה בפרטי. בגלל אופי הדברים שהוא אמר והצורה שבה הורחק (בשושו), ההרחקה הזאת מריחה רע ויש בה טעם לפגם.
זו דעתי.

אם מה שאתה אומר נכון אז המנהלים דאז התנהגו לא בסדר כלפיך ואתה דווקא יצאת בסדר גמור. זכותם היה לעשות את מה שעשו אבל זה מוציא שם רע לפורום בטח לאור הסטנדרטים הגבוהים שהוא מציב.

קרוספיטר דיבר בצורה מליצית ובוטה אבל לא יותר מזה. עקב החשיבות שלו לדיון הרחקתו עשתה הרבה יותר רע מטוב ומוטב היה אם המנהל היה שולח לו למשל אזהרה בפרטי. בגלל אופי הדברים שהוא אמר והצורה שבה הורחק (בשושו), ההרחקה הזאת מריחה רע ויש בה טעם לפגם.
זו דעתי.

האמת שלדעתי האישית הוא דיבר (על פני כמה וכמה תגובות ברצף) בצורה בוטה וממש 'מזמינה', נקודה. את ענין השושו אני מודה שלא הבנתי.

חלקכם חיים בתיאוריות קונספירציה רציניות. אף אחד לא החביא את ההשעיה, זה לא תורם שום דבר אם זה נשמר בסוד.

אני אגב התעקשתי שאני לא אתן לו באן כי אני מכיר את נדב אישית וחושב שזה לא ראוי.

אין לי שום אינטרס לשמור את הכתבה בשקט. יש לי אינטרס לשמור את הקבוצה בפייסבוק נקיה. אתם מוזמנים לשלוח מרגלים לשאול אותי על המקרה ולראות אם אתחמק.

חלקכם חיים בתיאוריות קונספירציה רציניות. אף אחד לא החביא את ההשעיה, זה לא תורם שום דבר אם זה נשמר בסוד.

אני אגב התעקשתי שאני לא אתן לו באן כי אני מכיר את נדב אישית וחושב שזה לא ראוי.

אין לי שום אינטרס לשמור את הכתבה בשקט. יש לי אינטרס לשמור את הקבוצה בפייסבוק נקיה. אתם מוזמנים לשלוח מרגלים לשאול אותי על המקרה ולראות אם אתחמק.
אשמח לשמוע על המקרה

אשמח לשמוע על המקרה
התכוונתי שאם מישהו ישאל אותי מה אני חושב על הפרשה, מה קרה, מה אני ממליץ - לא אחסוך במידע ולא אסתיר מה קרה.

אבל אעדיף לחסוך את זה מהקבוצת פייסבוק.

כמו שכתבתי, בעבר חשפתי רפש בצורה דומה, שקשור ישירות לפאוורליפטינג. הראיות היו חותכות ורלוונטיות.התוצאה הייתה שלילית וביזיתי את עצמי בעיקר. למדתי לקח.

התכוונתי שאם מישהו ישאל אותי מה אני חושב על הפרשה, מה קרה, מה אני ממליץ - לא אחסוך במידע ולא אסתיר מה קרה.

אבל אעדיף לחסוך את זה מהקבוצת פייסבוק.

כמו שכתבתי, בעבר חשפתי רפש בצורה דומה, שקשור ישירות לפאוורליפטינג. הראיות היו חותכות ורלוונטיות.התוצאה הייתה שלילית וביזיתי את עצמי בעיקר. למדתי לקח.

דווקא אם יש לך אחריות כמנהל קבוצת pl בפייסבוק שמתיימרת להיות ניטראלית ואובייקטיבית, ואתה בוחר במודע שלא לחסוך מילדים ואנשים תמימים ליפול לרשת של שרלטן שמציג עצמו כפני ה pl בארץ, אז אתה מבזה את עצמך ולא להפך.
יש לך אחריות, תשתמש בה. הדברים כאן רחוקים מלהיות "רכילות".

מריחים את הפוליטיקה מרחוק וכך גם בהשעייה בסתר של קרוספיטר (אם שלד הלילה לא היה מביא את זה אז אף אחד לא היה יודע שהוא הושעה). יש פה יותר מדי דברים שלא מסתדרים וזה מריח רע.

דווקא אם יש לך אחריות כמנהל קבוצת pl בפייסבוק שמתיימרת להיות ניטראלית ואובייקטיבית, ואתה בוחר במודע שלא לחסוך מילדים ואנשים תמימים ליפול לרשת של שרלטן שמציג עצמו כפני ה pl בארץ, אז אתה מבזה את עצמך ולא להפך.

מריחים את הפוליטיקה מרחוק וכך גם בהשעייה בסתר של קרוספיטר (אם שלד הלילה לא היה מביא את זה אז אף אחד לא היה יודע שהוא הושעה). יש פה יותר מדי דברים שלא מסתדרים וזה מריח רע.
זו קבוצת פאוורליפטינג נייטרלית, מה שאדטו עושה בעבודה הרגילה שלו אין לה שום קשר לפאוורליפטינג, אפילו לא מעט, וזה שהוא נשיא איגוד זו רק אנקדוטה במקרה הזה

לא יודע כמה סיפורי הצלחה של פאוורליפטינג אתה מכיר, אני מכיר הרבה ואף אחד מהם לא כולל פרסום שלילי (גם אם נכון) על אנשים.

היה לנו כאן ספוטר שאיבד אצבע, שום פרסום במדיה חברתית.
היה מאמן, נציג איגוד ארצי, ליפטר בטופ האוסטרלי שהטריד מינית מתאמנות שלו בעוד הוא נשוי. שום פרסום במדיה חברתית.

נחש מה? הפאוורליפטינג האוסטרלי בשגשוג מסחרר. בין היתר כי לא מתעסקים בלכלוך, אלא בהצלחה ופרגון.

היה פעם המון לכלוך פה, אבל ברגע שהחליטו להפתר מזה ולהתרכז בדברים החיוביים בספורט - בום. הצלחה ומס׳ מתחרים פנומנלי.
כל החברה שהתלוננו כאן, לא אכפת להם מהספורט. הם רק רוצים אקשן. אף אחד מהם לא התחרה (ממיטב ידיעתי) ולא מתכוון בעתיד. זה בסדר זכותם להביע דעה כמו כולם, אבל טובת הספורט ממש לא לנגד עיניהם.

אני
לא יודע כמה סיפורי הצלחה של פאוורליפטינג אתה מכיר, אני מכיר הרבה ואף אחד מהם לא כולל פרסום שלילי (גם אם נכון) על אנשים.

היה מאמן, נציג איגוד ארצי, ליפטר בטופ האוסטרלי שהטריד מינית מתאמנות שלו בעוד הוא נשוי. שום פרסום במדיה חברתית.

נחש מה? הפאוורליפטינג האוסטרלי בשגשוג מסחרר. בין היתר כי לא מתעסקים בלכלוך, אלא בהצלחה ופרגון.

היה פעם המון לכלוך פה, אבל ברגע שהחליטו להפתר מזה ולהתרכז בדברים החיוביים בספורט - בום. הצלחה ומס׳ מתחרים פנומנלי.
כל החברה שהתלוננו כאן, לא אכפת להם מהספורט. הם רק רוצים אקשן. אף אחד מהם לא התחרה (ממיטב ידיעתי) ולא מתכוון בעתיד. זה בסדר זכותם להביע דעה כמו כולם, אבל טובת הספורט ממש לא לנגד עיניהם.
אין לך זכות להחליט מה עומד לנגד עיניו של מי. משום מה כשזה נוגע לדר עולה בכלל השאלה האם טובת הספורט לנגד עיננו. בליכלוכים וסירטונים על דמויות אחרות בענף היה ברור כמובן ללא ספק שהמטרה היא קידום הענף, נכון??
אבל כמו במקרה של ביבי, בוכים בוכים מקטרים ומפגינים, ובכל 4 שנים מצביעים עבורו מחדש. כך גם כאן , יבכו וימשיכו לפקוד בהערצה את החנות והתחרויות שכבוד הדוקטור מארגן.

מצטער להגיד לך, אבל ענף ספורט שמעלים עיין מהטרדות מיניות (כמו שאתה מציין בעצמך) אפשר, צריך וחובה לגרוט.

איך לעבירות פליליות (הטרדה מינית) אתה קורא לכלוך? פרסום שלילי? בחיי שאני פשוט בהלם ממה שאני קורא פה.

אז בעצם מה שאתה כותב פה, במילים אחרות, זה שהפאוורליפטינג האוסטרלי למעשה זו חבורה של עבריינים ומטרידים מינית (ידעת ולא דיווחת = אתה שותף לדבר עבירה). בהחלט שגשוג.

מצטער להגיד לך, אבל ענף ספורט שמעלים עיין מהטרדות מיניות (כמו שאתה מציין בעצמך) אפשר, צריך וחובה לגרוט.

איך לעבירות פליליות (הטרדה מינית) אתה קורא לכלוך? פרסום שלילי? בחיי שאני פשוט בהלם ממה שאני קורא פה.

אז בעצם מה שאתה כותב פה, במילים אחרות, זה שהפאוורליפטינג האוסטרלי למעשה זו חבורה של עבריינים ומטרידים מינית (ידעת ולא דיווחת = אתה שותף לדבר עבירה). בהחלט שגשוג.
מצטרפת לתהייה.. אני בהלם... אנחנו כנראה מדינה מחורבנת מלאה באנשים בזויים שמה שמעניין אותם זה להציק ולהכפיש קציני משטרה ופוליטיקאים שנוגעים פה ושם בנשים

אז בעצם טובת הספורט היא לנגד עיניו של מי שמתחרה בלבד? מגוחך.
ספורט נחשב למצליח לא בזכות המתחרים אלא בזכות האוהדים והעוסקים החובבנים בו, ע"ע קרוספיט, כדורגל, בייסבול וכו' וכו'.
דווקא במקרה הזה, בעקבות כל הפוליטיקה והליקוקציה בסקטורים מסויימים בתחום ה-PL בארץ, היחידים כנראה שהתחום לנגד עיניהם הם אלו שלא מתחרים, זה שאדטו או כל אחד אחר מארגנים תחרות במתנ"ס בטבריה שאליה מגיעים בדרך כלל אותם פרצופים לא אומר שהספורט מתקדם לאנשהוא, בינתיים הדבר היחידי שנראה שמתקדם זה רווחים אישיים שאנשים גורפים ע"י רכיבה על הבודדים שכן מתחרים (ע"ע קורדיספס).

זה תפקיד המשטרה והגורמים הרלונטיים. אני לא מבין למה לא רוצים לפרסם את הכתבה בפייסבוק אבל מצד שני אני מבין את @MasterSplitter לגבי מה שהוא רשם. מטרת הקבוצה שם ניראה לי שונה מאשר לפרסם דברים כאלו.

לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שכל מה שאתה רוצה זה ללבות שנאה או משהו כזה. אם זה כזה מפריעה לך תפרסם את הכתבה הזאת אצלך בפייסבוק תשלח אותה בתור הודעה אישית לכל המשתמשים שיש בקבוצת הפייסבוק.

אז קראתי את ההודעה הזאת ולא האמנתי למראה עיני, קראתי אותה שוב ופתאום האוכל התחיל לעלות במעלה הגרון.
זאת תגובה של מנהל בפורום הכושר הכי רציני בארץ?! אתה באמת רשמת את הדברים האלה?

כשיש קהילה שמסתירה הונאות והטרדות מיניות, זה הסממן המובהק של כת! לא סתם כת, כת בזויה שראוי לגרוט בהקדם האפשרי.
הגישה הזאת של "העיקר שהקהילה שלנו תצליח ומי שנפגע בדרך... זה מחיר שאפשר לשלם" זו גישה נוראית, בזויה ונאלחת.

תסביר לי בבקשה במה מה שאתה מתאר שונה מההשתקות של הפדופיליה בכנסיה הקתולית? או מהשתקת ההטרדות המיניות בהוליווד?

לזה אתה שואף להגיע? לקהילה שמשתיקה את כל הרעות החולות שלה בשביל שהיא תמשיך "להצליח"?
מצטער לנפץ לך את הבועה אבל זו לא הצלחה, זה כשלון חמור והדרדרות מוסרית שאתה רואה משום מה כדבר מבורך.

אוי לו לפורום שזה מה שיוצא מהמקלדת של המנהל שלו.

מעניין מה יש למנהלת פורום נשים להגיד על זה @Lior Baron
בעיני זו פשוט בושה וחרפה.

נערך לאחרונה:

עוד כמה שנים אחרי שהסיפור הזה יתפוצץ למישהו בפרצוף,וכולם יגידו "איך אף אחד לא ידע שמדובר בכת",אני אפנה אותם לתגובה הזאת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית