הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בחיבור של האמסטרינג עם הישבן?

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
שאלה למבינים בפציעות ספורט.

השבוע התחלתי להרגיש כאב מציק בחיבור של האמסטרינג עם הישבן בזמן האימון (סקוואט ודד), עשיתי הרבה לקרוס בול כדי להרגיע את האזור ולהזרים דם.
ביום שלישי התחלתי להרגיש את המקום שוב ובאימון אז ויתרתי ועשיתי שוב לקרוס בול וכו.
כרגע המקום מרגיש יותר אבל הוא מציק, לא כואב במיוחד ומחמיר לאחר מאמץ.

תסמינים:
האזור מרגיש נפוח ורדום (בלי עקצוצים).

רציתי לשאול מה זה יכול להיות?
מה כדאי לעשות כדי לחזור לשגרת האימונים בהקדם?
האם מומלץ על תרגילים כמו סקוואט קל על מנת להזרים דם, עיסויים קרח, ארקוקסיה וכו?

תודה מראש.

קבצים מצורפים

• דלקת האמסטרינג.jpg
    דלקת האמסטרינג.jpg
    KB 7.2 · צפיות: 238
היי. במקרים שזו פעם ראשונה שאתה חווה כאבים מסוג זה. עשית בדיוק מה שצריך לעשות. עיסוי עצמי, ניטור עומסים, לפעמים להוריד משקל, חזרות או לחלק את התוכנית.
בסופו של דבר אם הכאבים יתגברו ושום דבר לא יעזור אז חשוב לבחון גם את הטכניקה וללכת לפיזיו ספורט לבדיקה.

• פותח/ת השרשור
היי. במקרים שזו פעם ראשונה שאתה חווה כאבים מסוג זה. עשית בדיוק מה שצריך לעשות. עיסוי עצמי, ניטור עומסים, לפעמים להוריד משקל, חזרות או לחלק את התוכנית.
בסופו של דבר אם הכאבים יתגברו ושום דבר לא יעזור אז חשוב לבחון גם את הטכניקה וללכת לפיזיו ספורט לבדיקה.
הטכניקה טובה, כרגע אין כאב אבל אני מרגיש כאילו הפציעה עוד שם, למשל כשאני יושב הרבה שעות אני מרגיש שהמקום "רדום" ושיש נפיחות קלה.
לא ניסיתי עדיין לחזור לסקוואט ודדליפט אבל אני חושש שזה יחזור.

במקרה של חשש ממליץ פשוט ללכת לבדיקה אצל פיזיו שיוכל לבדוק ולהסביר לך בדיוק מה אסור ומה מותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית