עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
105 בנץפרט קצת יותר ..
על אילו משקלים אתה עומד כרגע בתכנית ?
מה המ.ג שלך?
מסה/חיטוב/נטרלי ? מה המינוס/פלוס הקלורי שלך ?
כמה פעמים ניסית לעלות במשקלים ?
עשית ריסט ?
מזאת אומרת?5×5 באיזו מתכונת?
כמה פעמים אתה עושה בנץ' בשבוע ?105 בנץ
140 סקוואט
170 דד
הכל 5X5
כרגע במסה שוקל 92
לא יודע כמה הפלוס קלורי פשוט אוכל קצת קשה לעקוב.
אני בצבא ובבסיס סגור אני עושה סקוואט פעם בשבוע- שבועיים
מנסה מאימון לאימון לעלות משקלים אבל לא כלכך עוזר וחושב שאני אעשה ריסט רק בחיטוב(זה נכון לעשות ככה?)
אני יודע שדי עניתי לעצמי ללמה אני לא עולה במשקלים אבל יש תוכנית שאפשר לעשות פעם בשבוע שבה אפשר להתקדם?
מזאת אומרת?
אני עושה בנץ פעם בשבוע וגם דדליפט יוצא לי משו כזה פעם בשבוע שבועיים וככה גם סקוואט, בדרך כלל כשיש לי הזדמנות ללכת לחדכ אני עושה גב ויד קדמית ואחרכך משלב דדליפט ובנץ אם אני לא גמור מעייפות.כמה פעמים אתה עושה בנץ' בשבוע ?
ולפי מה שאני מבין ממך , התזונה כן יכולה להוות בעיה פה אם אתה לא סגור על איפה אתה עומד ..
וריסט עושים גם במסה , אין קשר למאזן הקלורי . תן ריסט , תאכל מסודר או לפחות בפלוס מסוים שאתה מודע אליו ותראה איך הולך
הקטע הוא שיש 2 מוטות בחדכ אצלי ושתיהם בדרך כלל תפוסים ולהשיג אחד צריך לקבוע תור חצי שנה מראשתמיד עדיף להתחיל מהתרגיל המורכב יותר כמו הבנץ והדדליפט ואחכ לתת זמן לתרגילי עזר כמו יד קידמית ותרגילי עזר לגב ...
לגבי התוכנית נסה אולי באיזה שהיא דרך ללכת על 531
גם לי היה את השיט הזה בצבא .. אני אישית העדפתי לחכות גם אם לקח דיי הרבה זמן כדי להתחיל עם תרגיל מורכב ..הקטע הוא שיש 2 מוטות בחדכ אצלי ושתיהם בדרך כלל תפוסים ולהשיג אחד צריך לקבוע תור חצי שנה מראש
ככה כשאני מגיע לחדכ אם המוט פנוי אני מתחיל ישר מהתרגיל הבסיסי אם לא מפמפם גב וידיים עד שאני משיג את המוט
יש לוז חח משחררים אותי מידי פעם לשעה שעה וחצי וזהו בעיה לחכותגם לי היה את השיט הזה בצבא .. אני אישית העדפתי לחכות גם אם לקח דיי הרבה זמן כדי להתחיל עם תרגיל מורכב ..
לדעתי אם זה אפשרי עדיף שתחכה
תיכנס יחד איתם?יש לוז חח משחררים אותי מידי פעם לשעה שעה וחצי וזהו בעיה לחכות
נכנס כשיוצא קצת בעייתי למשוך זמןתיכנס יחד איתם?
אין דבר כזה "כשיוצא". איך שאתה מגיע לך תיכנס איתם. את אומרים לך שהם לא רוצים תגיד להם תשמעו לכולנו יש פה עכשיו איזה שעה להתאמן וצריכים להספיק אז אין דבר כזה לא להיכנס.נכנס כשיוצא קצת בעייתי למשוך זמן
נו אתה רציני כשיש 300 איש על מוט וכל פעם צריך לקחת להם אותו להעמיס 170 קילו ולפרק אף אחד לא יעשה את זה.אין דבר כזה "כשיוצא". איך שאתה מגיע לך תיכנס איתם. את אומרים לך שהם לא רוצים תגיד להם תשמעו לכולנו יש פה עכשיו איזה שעה להתאמן וצריכים להספיק אז אין דבר כזה לא להיכנס.
תירוצים זה למוצצים. זה לגמרי מה שאני אומר לך לעשות. אתה יכול, אתה פשוט לא רוצה מספיקנו אתה רציני כשיש 300 איש על מוט וכל פעם צריך לקחת להם אותו להעמיס 170 קילו ולפרק אף אחד לא יעשה את זה.
בסדר לא על זה היה הדיון.תירוצים זה למוצצים. זה לגמרי מה שאני אומר לך לעשות. אתה יכול, אתה פשוט לא רוצה מספיק
בדיוק על זה הדיון. ביקשת פיתרון, זה הפיתרון היחיד שאני רואה פה כרגעבסדר לא על זה היה הדיון.
לי אין את הזמן הזה בלהכנס לאנשים בין סטים כדי להוציא מוט החוצה להרכיב עליו משקל ואחרי דקה להחזיר הכל וככה 5 פעמים.
חכה תתגייס לבסיס סגור עם חדר כושר מפורק תדע מה זה "תירוצים"אני לא מבין איזה פתרון אתה מצפה שנתן לך. אתה עובד "פעמים בשבוע-שבועיים" על תרגיל, ענית לעצמך, זו הסיבה שאתה לא מתקדם. או שתמצא דרך להכנס לתוכנית נורמלית ולעבוד בתדירות שצריך או שלא תתקדם.
מסכים עם יניב בקטע של התירוצים
אני חושב שכל מי שמכיר אותי פה בפורום במציאות או מהלוג שלי יודע איזה תנאים זוועה היו לי בצבא. אתה יודע מה לא עשיתי? לא בכיתי ועשיתי באמת את המקסימום האפשרי. לא היה מוט בבסיס. במקום לבכות קניתי מוט. לא היה ראק, אז הייתי מניח את המוט על הקצה של הסמית משין ומתלה פלטות שהיו כמעט באותו גובה (ונמוכים כמובן) וככה שפפתי בזמן שאני טוחן את החיים 11-3 ועובד כל היום וכל הלילה. תחסוך ממני את התירוצים. אם אתה רוצה את זה מספיק אתה יכול לעשות את זהביקשתי תוכנית שאפשר לבצע פעמיים בשבוע.
חכה תתגייס לבסיס סגור עם חדר כושר מפורק תדע מה זה "תירוצים"