הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט ובנץ'

AnabioZ

משתמש מתחיל
46
3
נק' מוניטין:
3
46
3
שלום,
אני קצת בתסביך אני בערך מתאמן שנה וחצי 5X5 ונתקעתי כבר בעליה של המשקלים,
יש איזו תוכנית חדשה שאפשר לנסות או פשוט להוריד משקלי עבודה ולעשות ריסט?
תודה מראש 😃

פרט קצת יותר ..
על אילו משקלים אתה עומד כרגע בתכנית ?
מה המ.ג שלך?
מסה/חיטוב/נטרלי ? מה המינוס/פלוס הקלורי שלך ?
כמה פעמים ניסית לעלות במשקלים ?
עשית ריסט ?

• פותח/ת השרשור
פרט קצת יותר ..
על אילו משקלים אתה עומד כרגע בתכנית ?
מה המ.ג שלך?
מסה/חיטוב/נטרלי ? מה המינוס/פלוס הקלורי שלך ?
כמה פעמים ניסית לעלות במשקלים ?
עשית ריסט ?
105 בנץ
140 סקוואט
170 דד
הכל 5X5
כרגע במסה שוקל 92
לא יודע כמה הפלוס קלורי פשוט אוכל קצת קשה לעקוב.
אני בצבא ובבסיס סגור אני עושה סקוואט פעם בשבוע- שבועיים
מנסה מאימון לאימון לעלות משקלים אבל לא כלכך עוזר וחושב שאני אעשה ריסט רק בחיטוב(זה נכון לעשות ככה?)
אני יודע שדי עניתי לעצמי ללמה אני לא עולה במשקלים אבל יש תוכנית שאפשר לעשות פעם בשבוע שבה אפשר להתקדם?
5×5 באיזו מתכונת?
מזאת אומרת?

105 בנץ
140 סקוואט
170 דד
הכל 5X5
כרגע במסה שוקל 92
לא יודע כמה הפלוס קלורי פשוט אוכל קצת קשה לעקוב.
אני בצבא ובבסיס סגור אני עושה סקוואט פעם בשבוע- שבועיים
מנסה מאימון לאימון לעלות משקלים אבל לא כלכך עוזר וחושב שאני אעשה ריסט רק בחיטוב(זה נכון לעשות ככה?)
אני יודע שדי עניתי לעצמי ללמה אני לא עולה במשקלים אבל יש תוכנית שאפשר לעשות פעם בשבוע שבה אפשר להתקדם?

מזאת אומרת?
כמה פעמים אתה עושה בנץ' בשבוע ?
ולפי מה שאני מבין ממך , התזונה כן יכולה להוות בעיה פה אם אתה לא סגור על איפה אתה עומד ..
וריסט עושים גם במסה , אין קשר למאזן הקלורי . תן ריסט , תאכל מסודר או לפחות בפלוס מסוים שאתה מודע אליו ותראה איך הולך

• פותח/ת השרשור
כמה פעמים אתה עושה בנץ' בשבוע ?
ולפי מה שאני מבין ממך , התזונה כן יכולה להוות בעיה פה אם אתה לא סגור על איפה אתה עומד ..
וריסט עושים גם במסה , אין קשר למאזן הקלורי . תן ריסט , תאכל מסודר או לפחות בפלוס מסוים שאתה מודע אליו ותראה איך הולך
אני עושה בנץ פעם בשבוע וגם דדליפט יוצא לי משו כזה פעם בשבוע שבועיים וככה גם סקוואט, בדרך כלל כשיש לי הזדמנות ללכת לחדכ אני עושה גב ויד קדמית ואחרכך משלב דדליפט ובנץ אם אני לא גמור מעייפות.
מה שבטוח שאני אוכל הרבה פחמימה וחלבון יוצא לי בערך 180 גרם ביום.
שום דבר לא עקבי אצלי בגלל לוז מפגר ככה שאם יש תוכנית שאפשר לבצע פעמיים בשבוע שאפשר להתקדם ממנה אשמח לשמוע 😃

תמיד עדיף להתחיל מהתרגיל המורכב יותר כמו הבנץ והדדליפט ואחכ לתת זמן לתרגילי עזר כמו יד קידמית ותרגילי עזר לגב ...
לגבי התוכנית נסה אולי באיזה שהיא דרך ללכת על 531

• פותח/ת השרשור
תמיד עדיף להתחיל מהתרגיל המורכב יותר כמו הבנץ והדדליפט ואחכ לתת זמן לתרגילי עזר כמו יד קידמית ותרגילי עזר לגב ...
לגבי התוכנית נסה אולי באיזה שהיא דרך ללכת על 531
הקטע הוא שיש 2 מוטות בחדכ אצלי ושתיהם בדרך כלל תפוסים ולהשיג אחד צריך לקבוע תור חצי שנה מראש
ככה כשאני מגיע לחדכ אם המוט פנוי אני מתחיל ישר מהתרגיל הבסיסי אם לא מפמפם גב וידיים עד שאני משיג את המוט

הקטע הוא שיש 2 מוטות בחדכ אצלי ושתיהם בדרך כלל תפוסים ולהשיג אחד צריך לקבוע תור חצי שנה מראש
ככה כשאני מגיע לחדכ אם המוט פנוי אני מתחיל ישר מהתרגיל הבסיסי אם לא מפמפם גב וידיים עד שאני משיג את המוט
גם לי היה את השיט הזה בצבא .. אני אישית העדפתי לחכות גם אם לקח דיי הרבה זמן כדי להתחיל עם תרגיל מורכב ..
לדעתי אם זה אפשרי עדיף שתחכה

• פותח/ת השרשור
גם לי היה את השיט הזה בצבא .. אני אישית העדפתי לחכות גם אם לקח דיי הרבה זמן כדי להתחיל עם תרגיל מורכב ..
לדעתי אם זה אפשרי עדיף שתחכה
יש לוז חח משחררים אותי מידי פעם לשעה שעה וחצי וזהו בעיה לחכות

נכנס כשיוצא קצת בעייתי למשוך זמן
אין דבר כזה "כשיוצא". איך שאתה מגיע לך תיכנס איתם. את אומרים לך שהם לא רוצים תגיד להם תשמעו לכולנו יש פה עכשיו איזה שעה להתאמן וצריכים להספיק אז אין דבר כזה לא להיכנס.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה "כשיוצא". איך שאתה מגיע לך תיכנס איתם. את אומרים לך שהם לא רוצים תגיד להם תשמעו לכולנו יש פה עכשיו איזה שעה להתאמן וצריכים להספיק אז אין דבר כזה לא להיכנס.
נו אתה רציני כשיש 300 איש על מוט וכל פעם צריך לקחת להם אותו להעמיס 170 קילו ולפרק אף אחד לא יעשה את זה.

נו אתה רציני כשיש 300 איש על מוט וכל פעם צריך לקחת להם אותו להעמיס 170 קילו ולפרק אף אחד לא יעשה את זה.
תירוצים זה למוצצים. זה לגמרי מה שאני אומר לך לעשות. אתה יכול, אתה פשוט לא רוצה מספיק

• פותח/ת השרשור
תירוצים זה למוצצים. זה לגמרי מה שאני אומר לך לעשות. אתה יכול, אתה פשוט לא רוצה מספיק
בסדר לא על זה היה הדיון.
לי אין את הזמן הזה בלהכנס לאנשים בין סטים כדי להוציא מוט החוצה להרכיב עליו משקל ואחרי דקה להחזיר הכל וככה 5 פעמים.

אני לא מבין איזה פתרון אתה מצפה שנתן לך. אתה עובד "פעמים בשבוע-שבועיים" על תרגיל, ענית לעצמך, זו הסיבה שאתה לא מתקדם. או שתמצא דרך להכנס לתוכנית נורמלית ולעבוד בתדירות שצריך או שלא תתקדם.
מסכים עם יניב בקטע של התירוצים

בסדר לא על זה היה הדיון.
לי אין את הזמן הזה בלהכנס לאנשים בין סטים כדי להוציא מוט החוצה להרכיב עליו משקל ואחרי דקה להחזיר הכל וככה 5 פעמים.
בדיוק על זה הדיון. ביקשת פיתרון, זה הפיתרון היחיד שאני רואה פה כרגע

• פותח/ת השרשור
ביקשתי תוכנית שאפשר לבצע פעמיים בשבוע.
אני לא מבין איזה פתרון אתה מצפה שנתן לך. אתה עובד "פעמים בשבוע-שבועיים" על תרגיל, ענית לעצמך, זו הסיבה שאתה לא מתקדם. או שתמצא דרך להכנס לתוכנית נורמלית ולעבוד בתדירות שצריך או שלא תתקדם.
מסכים עם יניב בקטע של התירוצים
חכה תתגייס לבסיס סגור עם חדר כושר מפורק תדע מה זה "תירוצים"

ביקשתי תוכנית שאפשר לבצע פעמיים בשבוע.

חכה תתגייס לבסיס סגור עם חדר כושר מפורק תדע מה זה "תירוצים"
אני חושב שכל מי שמכיר אותי פה בפורום במציאות או מהלוג שלי יודע איזה תנאים זוועה היו לי בצבא. אתה יודע מה לא עשיתי? לא בכיתי ועשיתי באמת את המקסימום האפשרי. לא היה מוט בבסיס. במקום לבכות קניתי מוט. לא היה ראק, אז הייתי מניח את המוט על הקצה של הסמית משין ומתלה פלטות שהיו כמעט באותו גובה (ונמוכים כמובן) וככה שפפתי בזמן שאני טוחן את החיים 11-3 ועובד כל היום וכל הלילה. תחסוך ממני את התירוצים. אם אתה רוצה את זה מספיק אתה יכול לעשות את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית