הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה גדולה בתכנית UD

Vaisman

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
1
92
1
אז ככה, אני נמצא בUD2 מהתאריך ה23.5
בעוד שבוע אגיע לשבוע ה7 בתכנית ועומד בפניי סוג של מכשול.
כיום אחד לאחר סיום יום העמסה יש לי נשף סיום י״ב שאמור לצאת על יום ניטרלי/מאזן קלורי שלילי ולאחר שלושה ימים יש לי אירוע שאמור לצאת לי על יום דילול גליקוגן.
הבעיה שעומדת בפניי היא כיצד לתכנן את התזונה בימים הללו או שאין שום ברירה ולהמשיך בתכנית כרגיל כיוון שקראתי הרבה פעמים שUD עדיף לעשות לפי הספר או לא לעשות בכלל.

בבקשה עזרו לי.

נערך לאחרונה:
אני לא מבין מספיק בדיאטה הזאת כדי לתת לך דגשים ספציפיים, אבל ככלל אצבע, דיאטה צריכה להיות משהו מועיל, אבל שלא יכבול אותך בשלשלאות
תקפיד כמה שניתן, אבל אם יש מקרים שבהם אתה לא יכול, אז תקפיד כמה שניתן, וזהו

הבעיה שעומדת בפניי היא כיצד לתכנן את התזונה בימים הללו או שאין שום ברירה ולהמשיך בתכנית כרגיל כיוון שקראתי הרבה פעמים שUD עדיף לעשות לפי הספר או לא לעשות בכלל.
אפשר לחרוג חד פעמית מהתוכנית. UD2 תוכל לעשות כל החיים, נשף לא יהיה לך כל החיים. קח את הדיאטה בפרופורציה. תעשה בנשף חצי העמסה ודלג על היום העמסה הכללי באותו שבוע

• פותח/ת השרשור
אפשר לחרוג חד פעמית מהתוכנית. UD2 תוכל לעשות כל החיים, נשף לא יהיה לך כל החיים. קח את הדיאטה בפרופורציה. תעשה בנשף חצי העמסה ודלג על היום העמסה הכללי באותו שבוע
אם הייתי מעדיף שיום ההעמסה יפול על האירוע שיוצא לי ביום רביעי, יום דילול אז כיצד להחליף את הימים כיוון שכל השבוע שלי ישתנה ואני קצת אבוד כרגע.

הסדר הנוכחי הוא :
ראשון/שני - מאזן שלילי
שלישי/רביעי/חמישי/צהריים שישי - דילול
אחרה״צ שישי/שבת - העמסה

סליחה אם אני כותב שתי הודעות ברצף פשוט חשבתי על מה שאמרת ותכננתי את זה כך אך יש לי שאלה אחת נוספת. במידה והסייקל הנוכחי שלי הוא כך :
ראשון/שני - מאזן שלילי
שלישי/רביעי/חמישי/צהריים שישי - דילול
אחרה״צ שישי/שבת - העמסה

אם הנשף יוצא ביום ראשון אז ניתן יהיה לסדר זאת כך :
ראשון/שני - מאזן שלילי
שלישי/רביעי/חמישי/שישי/צהריים שבת - דילול
אחרה״צ שבת/ראשון (הנשף) - העמסה

כך שיוצא שדחיתי את הסייקל ביום אחד ובעצם ישנו יום דילול נוסף על חשבון יום העמסה שבסייקל. דעתך ?

אהלן,

אכן, UD2 מאוד דורשת מחויבות. אבל בסדר, הרבה דברים בחיים דורשים מחויבות.
במצבך, וכמו שנאמר לך, נשף ואירוע שלאחר מכן לא ישובו חזרה.
אולי זה נראה לך כיום חושב מאין כמותו ביצוע הדיאטה "לפי הספר", אבל אתה יכול לחרוג מכך פשוט לאכול יותר "נוח" ומתאים בימים בהם אתה חוגג.
לאחר מכן חזור לדיאטה בדיוק מהנקודה בה הפסקת, קרי היום שלפני הנשף

תהנה, באמת. חיים פעם אחת

בהצלחה

Back
למעלה תחתית