הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דדליפט בטקסס באר לראשונה

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
כנראה אתחרה בתחרות הקרובה עם מוט טקסס.
מהו שאני צריך לדעת על ההתנהגות של המוט?
חשבתי שאולי לא כדאי לייצר כוח למוו בבת אחת כהרגלי אלא להוציא קודם את הסלאק.
אשמח להכוונה

בכל מצב עדיף להוציא את הסלאק מהמוט קודם, זה כבר מוציא לך הרבה משקל מהמוט ואתה יכול להרים יותר
בנוסף אחיזה צרה יותר תיתן לך יותר יתרון, חוץ מזה אני לא יודע הרבה, אולי @PowerLifting ידע לתת לך יותר מידע

דווקא מרגיש פחות חזק ככה
דווקא שווה לנסות לעבוד על הוצאת ה"slack" מהמוט.
במוט טקסס, במיוחד, אם אתה נוטה לנתק מהר את המוט, יכול להיות שה"whip" של המוט ימשוך אותך למטה בשלב מסוים בהרמה.

אישית, קשה לי להאמין שאימון 1-2 עם המוט הזה ישפרו את הדדליפט שלך בצורה משמעותית.
פשוט בתחרות תכנס לפי המספרים שאתה מכיר מהמוט שאתה מתאמן איתו ביום יום.

לפני התחרויות לא יצא לי להתאמן עם מוט טקסס, כל האימונים שלי במכון הכושר התבצעו עם stiff bar
חייב לציין שבכל אופן לי לפחות, הרגיש הבדל שמיים וארץ לדדלפט עם מוט טקסס, היית תחושה שהמוט מתנתק יותר במהירות מהקרקע....אני משוכנע שלא הייתי מסוגל להרים 255ק"ג אם לא היה מדובר במוט הזה.

לפני התחרויות לא יצא לי להתאמן עם מוט טקסס, כל האימונים שלי במכון הכושר התבצעו עם stiff bar
חייב לציין שבכל אופן לי לפחות, הרגיש הבדל שמיים וארץ לדדלפט עם מוט טקסס, היית תחושה שהמוט מתנתק יותר במהירות מהקרקע....אני משוכנע שלא הייתי מסוגל להרים 255ק"ג אם לא היה מדובר במוט הזה.
זה מאד נכון מה שאתה אומר. אין לי נסיון אישי עם זה אבל גם בWL מוט גמיש (או/ו עם משקל מספיק כבד להגמיש אותו) עוזר לג'רק למשל.

זה מאד נכון מה שאתה אומר. אין לי נסיון אישי עם זה אבל גם בWL מוט גמיש (או/ו עם משקל מספיק כבד להגמיש אותו) עוזר לג'רק למשל.

המוט צר יותר, מה שמקל על האחיזה. ברגע שההרגשה שהאחיזה טובה, קל יותר למשוך.

ההבדל לעומת ג'רק, הוא שאתלט מנוסה יידע איך להשתמש ב- whip כדי להקל על דחיקת המוט למעלה. לעומת זאת whip מוגזם בדדליפט יכול להוציא אותך מאיזון בנעילה.

בפעמים שאני מגיע לוולקן אני לא עושה איזה משהו שונה כשאני עושה שם דדליפט אותו סטאפ והכול אותו דבר כמו במכון שלי פשוט קל יותר לנתק.

• פותח/ת השרשור
בפעמים שאני מגיע לוולקן אני לא עושה איזה משהו שונה כשאני עושה שם דדליפט אותו סטאפ והכול אותו דבר כמו במכון שלי פשוט קל יותר לנתק.
עד כמה זה מתבטא במשקלי העבודה?

עד כמה זה מתבטא במשקלי העבודה?
שסט ראשון עם 205 לשלשה (עוד היה אחרי שעשיתי 5 שלשות סקוואט) הרגיש לי קל יותר מסט ראשון של 200 שהיה לי 8 שלשות במכון שלי (שה8 שלשות היו בתחילת אימון).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית