הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הסקווט השני שלי, האם השתפרתי?

MimranRoee

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
155
100
0

טוב זאת הפעם השניה שאני עושה סקוואט אחרי שקצת ישבתי עם חבר והוא הסביר לי בעיקרון איך לעשות את זה.
לאט לאט אני ישתפר.
כמה בערך השתפרתי לאומת הפעם הראשונה שלי???.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואני יקדים תשובה לשאלה שתבוא - למה לא?
כי בסמית' המוט מקובע לרדת ישר, ואי אפשר לעשות סקוואט רגיל, לי אישית הסמית' גורם גם לכאבי גב.

• פותח/ת השרשור
ואני יקדים תשובה לשאלה שתבוא - למה לא?
כי בסמית' המוט מקובע לרדת ישר, ואי אפשר לעשות סקוואט רגיל, לי אישית הסמית' גורם גם לכאבי גב.
אבל אין לי טכניקה בשיט של סקוואט רגיל.
ואני כבר לא יודע מה לעשות ואני מת לעשות סקוואט כמו שצריך ולאט לאט להשתפר ועוד חצי שנה ככה 70~80 קילו סקוואט

אבל אין לי טכניקה בשיט של סקוואט רגיל.
ואני כבר לא יודע מה לעשות ואני מת לעשות סקוואט כמו שצריך ולאט לאט להשתפר ועוד חצי שנה ככה 70~80 קילו סקוואט

תגיד, למדת ללכת או לדבר מיד איך שיצאת מהבטן של אמא שלך?
צריך ללמוד לעשות סקוואט, זה לא מדע טילים.
תקרא את הספר, תצפה בדיוידי, תבצע וזהו.

אני יודע שהפעולה "לא טבעית" או משהו כזה אבל זה ממש מסובך ואני לא רואה שאני הולך ללמוד מהספר הזה משהו בשני הקרובות או מהסרט של קריפטו הזה

סקוואט זו את התנועות הכי טבעיות שיש. זו בדיוק פעולה הישיבה על כסא וקימה ממנו.
חשוב על כך שאתה קודם כל מנמיך את הישבן לכסא, לא לכופף את הברכיים; הגב צריך להיות ישר והחזה בחוץ ואתה בדרך הנכונה.

למה שיקח לך חצי שנה לעשות סקוואט של 80 קילו? כמו הבן אדם שדיברתי איתו במכון שדיבר על 80 קילו אחרי 4 חודשים בתור מטלה קשה. תאכל, תעשה סקוואטים כמו שצריך ואני מבטיח לך ש-80 קילו יהיה המשקל שתעשה עוד חודש ולא עוד חצי שנה.

• פותח/ת השרשור
סקוואט זו את התנועות הכי טבעיות שיש. זו בדיוק פעולה הישיבה על כסא וקימה ממנו.
חשוב על כך שאתה קודם כל מנמיך את הישבן לכסא, לא לכופף את הברכיים; הגב צריך להיות ישר והחזה בחוץ ואתה בדרך הנכונה.

אני מתכוון שעם הסמיט משין זאת לא תנועה טבעית אחי.
אם אני לוקח כיסא בחדר כושר ומרים את המוט ומתחיל לשבת ולקום מהכיסא אתה בא לומר לי זאת אותה תנועה?

למה שיקח לך חצי שנה לעשות סקוואט של 80 קילו? כמו הבן אדם שדיברתי איתו במכון שדיבר על 80 קילו אחרי 4 חודשים בתור מטלה קשה. תאכל, תעשה סקוואטים כמו שצריך ואני מבטיח לך ש-80 קילו יהיה המשקל שתעשה עוד חודש ולא עוד חצי שנה.

אחי אני לא רוצה להיות מר עולם או משהו כזה אני רוצה להיות סבבה נחמד לא יותר מ 100 קילו העיקר אבל שאני ילמד איך עושים את התנועה הנכונה כדי להתחיל סקוואט :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית