אני כרגע בחיטוב בן 18 גובה 1.63 שוקל 62 עכשיו לפי המחשבון BMR אני שורף 1613 קלוריות ולפי RMR זה כבר יוצא בסביבות ה2000 (מתאמן FBW במכון 3 פעמים בשבוע)
עכשיו בזמן האחרון אני אוכל את התפריט הזה (לא אוכל עוד שטויות חוץ מזה ושוקל הכל במשקל)
200 גרם פסטה\אורז
300 גרם חזה עוף
חביתה מ2 ביצים
חצי גביע קוטג' 9%
כל זה יוצא 1042 קלוריות עכשיו בוא נוסיף הכי גרוע עוד איזה 150 קלוריות אם משהו לא מדויק עדיין יצא 1200 שזה הרבה פחות מכמה שאני צריך אבל בכל זאת אני נשאר תקוע כבר איזה חודשיים על אותו משקל..
עכשיו בכמה ימים האחרונים מחוסר ברירה אכלתי תפריט כזה
350 גרם שניצל
150 גרם לחמניה מקמח מלא
80 גרם חומוס
60 גרם קטשופ
חביתה מ2 ביצים
חצי גביע קוטג' 9%
כל זה יוצא 1800~ קלוריות שזה בעצם אמור להיות על בערך ניטרלי אבל משום מה כשנשקלתי ראיתי שאני פתאום עולה מלא,ביום אחד עליתי 800 גרם ולא שתיתי יותר נוזלים או משהו מהרגיל ובגללי אני עליתי איזה קילו וחצי ב3 ימים
אז השאלה שלי זה,איך זה הגיוני? יכול להיות שהגוף שלי ממש לא מתאים למחשבון BMR שבאינטרנט ושבפועל אני שורף הרבה הרבה פחות קלוריות?
עכשיו בזמן האחרון אני אוכל את התפריט הזה (לא אוכל עוד שטויות חוץ מזה ושוקל הכל במשקל)
200 גרם פסטה\אורז
300 גרם חזה עוף
חביתה מ2 ביצים
חצי גביע קוטג' 9%
כל זה יוצא 1042 קלוריות עכשיו בוא נוסיף הכי גרוע עוד איזה 150 קלוריות אם משהו לא מדויק עדיין יצא 1200 שזה הרבה פחות מכמה שאני צריך אבל בכל זאת אני נשאר תקוע כבר איזה חודשיים על אותו משקל..
עכשיו בכמה ימים האחרונים מחוסר ברירה אכלתי תפריט כזה
350 גרם שניצל
150 גרם לחמניה מקמח מלא
80 גרם חומוס
60 גרם קטשופ
חביתה מ2 ביצים
חצי גביע קוטג' 9%
כל זה יוצא 1800~ קלוריות שזה בעצם אמור להיות על בערך ניטרלי אבל משום מה כשנשקלתי ראיתי שאני פתאום עולה מלא,ביום אחד עליתי 800 גרם ולא שתיתי יותר נוזלים או משהו מהרגיל ובגללי אני עליתי איזה קילו וחצי ב3 ימים
אז השאלה שלי זה,איך זה הגיוני? יכול להיות שהגוף שלי ממש לא מתאים למחשבון BMR שבאינטרנט ושבפועל אני שורף הרבה הרבה פחות קלוריות?
נערך לאחרונה: