הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף מסקוואט

• פותח/ת השרשור azaf
  • פורסם בתאריך

azaf

משתמש מתחיל
45
9
נק' מוניטין:
9
45
9
פרופיט חולון
במהלך סקוואט אני מסתובב מעט כך שהצד השמאלי של המוט יותר רחוק מהראק מהימני.
התנועה גורמת לכאבים בכתף במשקלים שקשים לי.
היה לי את הבעיה הזו בטכניקה כבר הרבה זמן (לפני הצבא עשיתי ss ועכשיו בחפשש חוזר למשקלים) והגוף התרגל לכך, אני מעוניין לשנות את זה בנוסף כעת הכאב מופיע גם בתרגילים אחרים אך פחות מהסקוואט ויחד עם כאב בבייספס של יד שמאל.
עצות חברים?

תן לי לנחש אתה עושה lb
דבר ראשון פנה לפיזיו לבדיקה מעמיקה
דבר שני נשמע שאתה צריך ללמוד להוציא ולהחזיר את המוט כמו שצריך אם הבנתי נכון את התיאור ואתה מודע לקיומה של הבעיה

• פותח/ת השרשור
אבדוק את הנושא לגבי הפיזיוטרפיסט, לא רק במהלך ההוצאה מהראק התנועה המעצבנת של הסיבוב נעשית אלא גם אחרי שחבר מתקן אותי מהצד ואני עומד מוכן לרדת לסקוואט בעמידה סימטרית לחלוטין, הגוף "מתקן" עצמו לטכניקה בה הוא התרגל ונוטה מעט כך שכתף ימין קדמית יותר, כרגע הורדתי משקלים ל 60 קילו בסקוואט ובשאר התרגילים מנסה להתקדם כרגיל, אם אמשיך להרגיש כאבים אוריד משקלים גם בהם.

היי.
מענה ראשוני טוב לבעיה יכול להיות שינוי באחיזה לפעמים בעיה של גמישות הכתף או תנועה מוגברת מהגב או אחיזה שלא מתאימה לך בשלב זה יכולה בהחלט לתת גירוי וכאב לכתף.
במקרים כאלו קצת קשה להמליץ בצורה כללית כל כך כי חייב לראות את התנועה ואיך הכאבים באים לידי ביטוי.
ממליץ לפנות לפיזיו ספורט ואחד שיודע לעבוד עם משקולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית