נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
הורדתי קצת משקל כדאי לעבוד על הטכניקה ( בלי להתייחס לסוף המר מה עוד כדאי לשפר ?, העלתי גם תסט אפ.. )
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי את ה"מביא את המוט למעלה מדי " תסביר בבקשהאתה מרים את התחת כל חזרה ומביא את המוט למעלה מידי (קרוב מידי לצוואר)
מעבר לזה יש הרבה מה לעבוד על לג דרייב והקשתה
גם לי יש בעיה בלג דרייב לא מצליח לעשות את זה טוב[אתה מרים את התחת כל חזרה ומביא את המוט למעלה מידי (קרוב מידי לצוואר)
מעבר לזה יש הרבה מה לעבוד על לג דרייב והקשתה
כי הוא לא נוגע בכיסא.....לא הבנתי את ה"מביא את המוט למעלה מדי " תסביר בבקשה
וזה לא בסדר לעלות את התחת כל עוד הוא עדיין נוגע בכיסא<?
שהוא קרוב מידי לצוואר במקום להגיע לנקודה מסוימת על החזהלא הבנתי את ה"מביא את המוט למעלה מדי " תסביר בבקשה
וזה לא בסדר לעלות את התחת כל עוד הוא עדיין נוגע בכיסא<?
האמת שגם לי הייתה עד לא מזמן, לא מסובך ללמוד את זה מהסרטונים.גם לי יש בעיה בלג דרייב לא מצליח לעשות את זה טוב[
כי הוא לא נוגע בכיסא.....
שלח כמה סרטוניםשהוא קרוב מידי לצוואר במקום להגיע לנקודה מסוימת על החזה
האמת שגם לי הייתה עד לא מזמן, לא מסובך ללמוד את זה מהסרטונים.
שלח כמה סרטונים
אתה נמצא בפורום poweifting, יצאתי מנקודת הנחה שהמטרה שלך זה כוח ולהרים יותר. אתה מנצל יותר שרירים בצורה הזו ויכול להרים עוד כמה קילוגרמים טוביםזה לא טיפה רמאות? כאילו אני בא לאמן חזה לא "להקפיץ עם הרגליים"
אז תפסיק לחשוב לא בריא לךאתה נמצא בפורום poweifting, יצאתי מנקודת הנחה שהמטרה שלך זה כוח ולהרים יותר. אתה מנצל יותר שרירים בצורה הזו ויכול להרים עוד כמה קילוגרמים טובים
טובאז תפסיק לחשוב לא בריא לך
אצלי המטרה כשאני עושה חזה זה לעבוד על החזה