הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע להרגלי אכילה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני כרגע בחיטוב ובגלל שאני נמוך 1.63 ושוקל 62 ובכללי יש לי גנים חרא וחילוף חומרים איטי אני משמין ממש בקלות ויוצא שכשאני אוכל ביום 300 גרם חזה עוף 200 גרם אורז חביתה משתי ביצים וחצי גביע קוטג' שזה 1200 קלוריות אני פחות או יותר נשאר על אותו משקל וזה הניטרלי שלי,אז יצא שיום אחד אכלתי במקום זה לחמניה עם שניצל חומוס לארוחת צהריים וערב ופשוט עליתי איזה חצי קילו אז השאלה שלי זה שאני אשכרה אצטרך כל החיים לאכול כזה קצת ורק אוכל בריא בשביל לא להשמין? זה לא נראלי הגיוני להיות במשטר כזה כל החיים

אני כרגע בחיטוב ובגלל שאני נמוך 1.63 ושוקל 62 ובכללי יש לי גנים חרא וחילוף חומרים איטי אני משמין ממש בקלות ויוצא שכשאני אוכל ביום 300 גרם חזה עוף 200 גרם אורז חביתה משתי ביצים וחצי גביע קוטג' שזה 1200 קלוריות אני פחות או יותר נשאר על אותו משקל וזה הניטרלי שלי,אז יצא שיום אחד אכלתי במקום זה לחמניה עם שניצל חומוס לארוחת צהריים וערב ופשוט עליתי איזה חצי קילו אז השאלה שלי זה שאני אשכרה אצטרך כל החיים לאכול כזה קצת ורק אוכל בריא בשביל לא להשמין? זה לא נראלי הגיוני להיות במשטר כזה כל החיים
קבעת ש1200 זה הנייטרלי שלך?
או שחישבת את זה?

סביר להניח שאם אתה אוכל כל יום מעט, וביום אחד אוכל קצת יותר אתה תעלה במשקל. אבל אתה תעלה בנוזלים ולא בשומן (תלוי כמה הרבה יותר אכלת.)

אתה מתאמן?

• פותח/ת השרשור
קבעת ש1200 זה הנייטרלי שלך?
או שחישבת את זה?

סביר להניח שאם אתה אוכל כל יום מעט, וביום אחד אוכל קצת יותר אתה תעלה במשקל. אבל אתה תעלה בנוזלים ולא בשומן (תלוי כמה הרבה יותר אכלת.)

אתה מתאמן?
כן אני מתאמן
ולפי החישובים הbmr שלי זה 1600 וrmr זה 1800 אבל הקטע זה שבפועל זה לא באמת ככה וברגע שאני אוכל 1600 אני משמין ולא נשאר באותו משקל

עליה מהירה במשקל תוך יום זה נטו עליה בנוזלים, לא יותר.
אתה יכול פשוט להעלות את הפעילות הגופנית שלך ואז תוכל לאכול יותר, אבל בכל מקרה זה נראה לי קצת מוזר הבדל כזה בין הנייטרלי התיאורתי למעשי.
כמה זמן אתה בחיטוב?

• פותח/ת השרשור
עליה מהירה במשקל תוך יום זה נטו עליה בנוזלים, לא יותר.
אתה יכול פשוט להעלות את הפעילות הגופנית שלך ואז תוכל לאכול יותר, אבל בכל מקרה זה נראה לי קצת מוזר הבדל כזה בין הנייטרלי התיאורתי למעשי.
כמה זמן אתה בחיטוב?
3 חודשים
וגם לי זה לא הגיוני בגלל זה אני לא מבין מה הולך עם הגוף שלי ואיך אני אוכל כזה הרבה מתחת לנטרלי ולא יורד

3 חודשים
וגם לי זה לא הגיוני בגלל זה אני לא מבין מה הולך עם הגוף שלי ואיך אני אוכל כזה הרבה מתחת לנטרלי ולא יורד
הרבה זמן עם הרבה מתחת לנייטרלי יכולים לפגוע במאזן ההורמונלי , מציע לך לעבור לתקופה מסויימת לנייטרלי, ואז לחזור לחיטוב, כשאתה מתחיל תמיד מגרעון קטן יחסית

• פותח/ת השרשור
הרבה זמן עם הרבה מתחת לנייטרלי יכולים לפגוע במאזן ההורמונלי , מציע לך לעבור לתקופה מסויימת לנייטרלי, ואז לחזור לחיטוב, כשאתה מתחיל תמיד מגרעון קטן יחסית
הקטע הוא שאני גם לא מרגיש רעב בכלל ואפילו מכריח את עצמי לאכול איך זה הגיוני?

הקטע הוא שאני גם לא מרגיש רעב בכלל ואפילו מכריח את עצמי לאכול איך זה הגיוני?
לפעמים זה קורה אחרי הרבה זמן של לאכול מעט, הגוף מתאים את עצמו לכמות קטנה

Back
למעלה תחתית