הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחילה שגרת אימונים ומתלבטת בין חוגים לחדר כושר

• פותח/ת השרשור FR
  • פורסם בתאריך

FR

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
בת 43 / 3 חודשים לאחר לידה
גובה 1.68/משקל נוכחי 71
ירדתי 10 קג לאחר הלידה בדיאטה דלת פחמימות והליכה 3 פעמים בשבוע בקצב 5 קמ"ש ורוצה לרדת עוד 10 ק"ג .
מטרה: הרזיה + חיטוב +הורדת אחוזי שומן והשטחת בטן
כרגע בחל"ד /ממשיכה בדיאטה דלת פחמימות ומוסיפה תוכנית אימונים.
התוכנית היא לחודשיים הבאים - עד סוף דצמבר( מינואר התוכנית תשתנה כי אוכל להתאמן 2/3 פעמים בשבוע ) להלן ההתלבטות לחודשיים הקרובים :

אופציה ראשונה:
יום א -שיעור עיצוב 45 דקות
יום ב - הליכה עם עגלה בקצב של 5.5 ק"מ בשעה וחצי
יום ג-מנוחה
יום ד- שיעור של אימון פונקציונלי 45 דקות
יום ה- מנוחה
יום ו- שיעור של TRX
שבת - מנוחה

אופציה שנייה -לשנות חלק /כל החוגים לתוכנית אימון בחדר כושר

*** הבחירה בחוגים בגלל רמת המוטיבציה שלי להגיע ...חד"כ ניתן לדחות ...

אשמח לחוו"ד איזה מסלול עדיף ?

לגבי ירידה במשקל/חיטוב/"השטחת הבטן", לא יודע עד כמה זה מומלץ עבור אישה מניקה (תסלחי לי אם ההנחה שלי שגויה), ואם את עושה את זה עדיף עם יעוץ של דיאטנית קלינית.
בכל מקרה בשביל לרדת במשקל עדיף להיעזר בדיאטנית כדי לראות תוצאות טובות יותר ומהר יותר.
מה דעתכם @Mike @kotzer אשמח לדעת מה דעתכם על הנושא, ראיתי שמייק סירב בעבר לייעץ לאישה מניקה.

לגבי בחירת סוג אימון, אני אישית ממליץ על חדר כושר, פשוט מאוד כי זה מאפשר יותר בקרה ושליטה בהתקדמות ועם המאמן הנכון גם פה את תראי תוצאות טובות ומהירות יותר, לטעמי כל החוגים האלו שאת שוקלת ללכת אליהם הם גימיק וברוב המקרים הם בזבוז זמן כי הם לא באמת יקדמו אותך בצורה מחושבת למטרה שלך, יובילו אותך לתסכול ויגרמו לך לפרוש, או במקרה הטוב יתנו לך הרגשה פיזית טובה אבל שוב שום שינוי משמעות.

• פותח/ת השרשור
אני לא מניקה .....וגם לא הנקתי ...
לגבי סוג האימון
מקבלת את ההבחנה ...האם יש חוג אחד מבין האפשרויות שכן כדאי לאמץ ? האימון הפונקציונלי - בנוי מתחנות ובעצימות גבוהה....

אני לא מניקה .....וגם לא הנקתי ...
לגבי סוג האימון
מקבלת את ההבחנה ...האם יש חוג אחד מבין האפשרויות שכן כדאי לאמץ ? האימון הפונקציונלי - בנוי מתחנות ובעצימות גבוהה....
כל עוד את לא מתאמנת בצורה נכונה ומסודרת בחדר כושר אז את יכולה לאמץ את כולם
אם את כן מתאמנת אז הייתי מציע להשאר עם אלו שאת הכי אוהבת

מה שיעזור לך הכי הרבה לאבד משקל יהיה גירעון קלורי בשילוב עם פעילות גופנית.
הגירעון הקלורי יכול להיות בהרבה צורות, אבל כבר אומר לך שדיאטה דלת פחמימות לא יעילה יותר מדיאטה דלת קלוריות רגילה, אם את מרגישה שזה מה שעובד לך אז בסדר, אבל אין צורך לדבוק בזה אם זה קשה מדי.
לגבי הפעילות הגופנית, עדיף לשלב אימוני התנגדות עם אימוני אירובי, ככה שאימונים בחדר כושר יהיו עדיפים, אבל חוגים למשל כמו TRX גם יכולים להיות סבבה לגמרי, אבל חוגי אירובי אני לא ממש אוהב בגלל שלפעמים הם פשוט בנויים רע, והם פשוט לא נחוצים, ואפשר לעשות דברים אחרים

Back
למעלה תחתית