אני נכנס לחדר כושר השבוע ורציתי לדעת איך להתחיל את האימונים הייתי פעם קצת בקטנה ועזבתי כי לא היה כסף אז התאמנתי ברחוב.
איזה תוכנית אימונים לעשות בהתחלה אם זה סקוואט,דדליפט,פרס או מה?
יש לי משמעת להתאמן ב100אחוז פשוט מלהאמן בחוץ אני יעבור לחדר כושר.
אני רואה את התוכניות בקילוגרם ולא יודע במה לבחור מהFBW.
כמובן אני רוצה לעבוד על מסה לעלות 10 קילו! שוקל 75 קילו רוצה להיות 85 קילו ואז חיטוב גובה 1.80.
אני לא רוצה סתם לעלות בשריר כי המטרה שלי בסופו של דבר ככמה שיותר גוף עם פרופורציות אסטטי וכמובן שיהיה גם חזק.
אשמח שמישהו יעזור לי בת'כלס ומי שמזלזל שחושב שאני אפרוש או משהו שישכח מי זה כי אני לא מהילדים שמתאמנים חודש ופורשים.
קחו אותי ברצינות בתוכנית אימון שבאמת תועיל למסה.
חשוב לציין שאין לי פרופורציה הגב שלי גדול יותר מהכתפיים והחזה.
גב/חזה 106 ס"מ לפחות כי יצא גם 110 אז לקחתי תהכי קצת.
בטן 90 ס"מ יצא הכי הרבה הכי קצת 88 ס"מ.
ירך 55 ס" הכי הרבה יצא 56 ס"מ לא הקרבתי כמה שיותר למעלה למפסעה אלה גובה למעלה נורמלי.
ידיים 33 ס"מ הכי הרבה 34 ס"מ שתיהם בחיזוק.
תראו איזה הבדל בין ההיקף של הגב לידיים.
אני באמת חייב לעשות את הגוף בפרופורציה כי אני נראה גדול ובריא רק שאני מוריד חולצה בגלל החזה והגב ועם חולצה זה תלוי איזה כי הידיים לא גדולות הם דקות.
אשמח לעזרה ותודה לכל מי שקרה ומשקיע את הזמן שלו.
איזה תוכנית אימונים לעשות בהתחלה אם זה סקוואט,דדליפט,פרס או מה?
יש לי משמעת להתאמן ב100אחוז פשוט מלהאמן בחוץ אני יעבור לחדר כושר.
אני רואה את התוכניות בקילוגרם ולא יודע במה לבחור מהFBW.
כמובן אני רוצה לעבוד על מסה לעלות 10 קילו! שוקל 75 קילו רוצה להיות 85 קילו ואז חיטוב גובה 1.80.
אני לא רוצה סתם לעלות בשריר כי המטרה שלי בסופו של דבר ככמה שיותר גוף עם פרופורציות אסטטי וכמובן שיהיה גם חזק.
אשמח שמישהו יעזור לי בת'כלס ומי שמזלזל שחושב שאני אפרוש או משהו שישכח מי זה כי אני לא מהילדים שמתאמנים חודש ופורשים.
קחו אותי ברצינות בתוכנית אימון שבאמת תועיל למסה.
חשוב לציין שאין לי פרופורציה הגב שלי גדול יותר מהכתפיים והחזה.
גב/חזה 106 ס"מ לפחות כי יצא גם 110 אז לקחתי תהכי קצת.
בטן 90 ס"מ יצא הכי הרבה הכי קצת 88 ס"מ.
ירך 55 ס" הכי הרבה יצא 56 ס"מ לא הקרבתי כמה שיותר למעלה למפסעה אלה גובה למעלה נורמלי.
ידיים 33 ס"מ הכי הרבה 34 ס"מ שתיהם בחיזוק.
תראו איזה הבדל בין ההיקף של הגב לידיים.
אני באמת חייב לעשות את הגוף בפרופורציה כי אני נראה גדול ובריא רק שאני מוריד חולצה בגלל החזה והגב ועם חולצה זה תלוי איזה כי הידיים לא גדולות הם דקות.
אשמח לעזרה ותודה לכל מי שקרה ומשקיע את הזמן שלו.