הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש טעם להתחיל ss?

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
שלום, אני מתאמן כבר שנה וקצת בסגנון של יותר באדיבילדינג ועליתי יפה במשקל וגם הגוף נראה טוב במראה אבל המשקלי עבודה שלי ממש נמוכים וזה די פדיחה.. בגלל זה אני רוצה השבוע להתחיל ss.
שוקל 80 מטר 85
כשהתחלתי להתאמן הייתי בערך 182 ומשקל 60 וקצת.
משקלי עבודה: סקוואט- 50ס
בנץ נחמד דווקא- 65
דדליפט אני רוצה להתחיל לעשות בss עד עכשיו עשיתי רומני.
פרס גם יפה יחסית- 45
פאוורקלין אני כנראה לא יעשה אז במקומו צ׳ין אפס
או פנדליי? במתח אני דווקא חזק גם בחתירה..
ואיזה תרגילי עזר כדאי להוסיף? וזה שאני מתאמן הרבה זה אומר שאני צריך להוסיף עוד תרגילי עזר?
תודה לעונים.
?

אין בעיה עם להתחיל SS , אין איזה חוק שאומר אם כדאי או לא - הדבר היחיד שיקבע זה הרמה שלך וככל הנראה אתה בקריטריון של SS
לגבי שינויים בתכנית - מלבד להחליף את הפאוור קלין לצ'ין/פול אפס לא הייתי משנה דבר ובייחוד לא מוסיף תרגילי עזר , לפחות לא בהתחלה
סתם יפגע לך בהתאוששות ובהתקדמות.. (ואם יש לך מדריך שאתה סומך עליו הייתי לומד פאוור קלין במקביל עד שמגיע לטכניקה ראויה ומוסיף אותו)

בתחילת התכנית אין טעם לשלב תרגילי עזר, המטרה שלהם היא לעזור לך להתקדם בשלב שברור לך מה החולשות שלך שכדי להמשיך ולהתקדם תאלץ להתמקד בלחזק אותן.

אם אתה בטוח ב100% שאתה שולט בטכניקה של תרגילי הבסיס ברמה מספיק טובה שלא תאלץ לחזור אחורה בגלל תיקוני ושינויי טכניקה אז זה זמן מצוין להתחיל ss

• פותח/ת השרשור
בתחילת התכנית אין טעם לשלב תרגילי עזר, המטרה שלהם היא לעזור לך להתקדם בשלב שברור לך מה החולשות שלך שכדי להמשיך ולהתקדם תאלץ להתמקד בלחזק אותן.

אם אתה בטוח ב100% שאתה שולט בטכניקה של תרגילי הבסיס ברמה מספיק טובה שלא תאלץ לחזור אחורה בגלל תיקוני ושינויי טכניקה אז זה זמן מצוין להתחיל ss
תודה

כן, יש טעם. אתה תוכל להתקדם הרבה בss. בתרגילי עזר אין טעם בתחילת התוכנית, ואישית הסתדרתי יותר עם מתח בss אבל לא חושב שזה קריטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית