הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא סובל דדליפט חרא תרגיל

• פותח/ת השרשור Zetex
  • פורסם בתאריך

Zetex

משתמש מתחיל
29
2
נק' מוניטין:
-76
29
2
אני לא אוהב תתרגיל הזה ולא מבין איך אנשים אוהבים תתרגיל הזה, זה תרגיל מסריח בלי מטרה או אפקטיביות ויש הרבה תרגילים יותר טובים כמו חתירה במכונה לדוגמה.

אני היחיד פה שחושב ככה?

• פותח/ת השרשור
כי לא כולם חלשים בזה (אתה לא אוהב את מה שאתה לא טוב בו ככה זה עובד)
לא קשור אני יכול לדדלפט 95kg פשוט לפי דעתי זה תרגיל מסובך ולא נוח ומי שעושה אותו חייל של מארק ריפט.

אתה מפספס בגדול.
לצורך העניין אם הייתי צריך לבחור תרגיל אחד בלבד להתאמן איתו, הבחירה הייתה דדליפט.
אין עוד תרגילים שמפעילים כ'כ הרבה שרירים בגוף.
אם לא נוח לך איתו כדאי ללמוד איך לבצע אותו בצורה נכונה.

אני לא אוהב תתרגיל הזה ולא מבין איך אנשים אוהבים תתרגיל הזה, זה תרגיל מסריח בלי מטרה או אפקטיביות ויש הרבה תרגילים יותר טובים כמו חתירה במכונה לדוגמה.

אני היחיד פה שחושב ככה?

צודקת לחלוטין

אתה מפספס בגדול.
לצורך העניין אם הייתי צריך לבחור תרגיל אחד בלבד להתאמן איתו, הבחירה הייתה דדליפט.
אני לא חושב שיש ספק שזה טרול. תקרא שוב את מה שכתב...

אתה מפספס בגדול.

אני דווקא חושב שהייתי בוחר בזרצ'ר סקוואט.
הוא וריאציה של סקוואט ולכן מפעיל את כל הרגל, ובנוסף, בגלל המנח של המוט וצורת האחיזה, הגב העליון והיד הקדמית פועלים חזק בצורה איזומטרית.

אבל לנושא, אם לא "כיף" לך לבצע דדליפט קלאסי, עם כמה שאני חושב שזה חבל, אתה לא חייב. אבל לא הייתי מוותר על זה לגמרי. תנסה לראות אולי דדליפט רומני או אפילו משיכה מבלוקים מתחת לברך יתאימו לך יותר.

אני היחיד פה שחושב ככה?
היית אומר את זה לריפטו והוא היה מסדר לך פגישה עם הרוולבר שלו או השטגאן שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית