עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא קשור אני יכול לדדלפט 95kg פשוט לפי דעתי זה תרגיל מסובך ולא נוח ומי שעושה אותו חייל של מארק ריפט.כי לא כולם חלשים בזה (אתה לא אוהב את מה שאתה לא טוב בו ככה זה עובד)
מצד אחד אתה כותב 95 כאילו זה הרבהלא קשור אני יכול לדדלפט 95kg פשוט לפי דעתי זה תרגיל מסובך ולא נוח ומי שעושה אותו חייל של מארק ריפט.
אני לא אוהב תתרגיל הזה ולא מבין איך אנשים אוהבים תתרגיל הזה, זה תרגיל מסריח בלי מטרה או אפקטיביות ויש הרבה תרגילים יותר טובים כמו חתירה במכונה לדוגמה.
אני היחיד פה שחושב ככה?
אני לא חושב שיש ספק שזה טרול. תקרא שוב את מה שכתב...אתה מפספס בגדול.
לצורך העניין אם הייתי צריך לבחור תרגיל אחד בלבד להתאמן איתו, הבחירה הייתה דדליפט.
אין עוד תרגילים שמפעילים כ'כ הרבה שרירים בגוף.
אם לא נוח לך איתו כדאי ללמוד איך לבצע אותו בצורה נכונה.
כן טרול, לא טרול, הוא היה צריך להרגיע עם הניסוח ולהשאר בפורום מתחיליםאני לא חושב שיש ספק שזה טרול. תקרא שוב את מה שכתב...
תפסיק לדדלפט רק עם גרביים ויהיה בסדרזה תרגיל מסריח
אתה מפספס בגדול.
לצורך העניין אם הייתי צריך לבחור תרגיל אחד בלבד להתאמן איתו, הבחירה הייתה דדליפט.
אין עוד תרגילים שמפעילים כ'כ הרבה שרירים בגוף.
אם לא נוח לך איתו כדאי ללמוד איך לבצע אותו בצורה נכונה.
אנחנו אוהבים את כולם...תראו מה נהיה מהפורום הזה... גם אם טרול יטיס הרקולס לתוך הבית שלכם לא תזהו אותו...
היית אומר את זה לריפטו והוא היה מסדר לך פגישה עם הרוולבר שלו או השטגאן שלואני לא אוהב תתרגיל הזה ולא מבין איך אנשים אוהבים תתרגיל הזה, זה תרגיל מסריח בלי מטרה או אפקטיביות ויש הרבה תרגילים יותר טובים כמו חתירה במכונה לדוגמה.
אני היחיד פה שחושב ככה?