אז לפני יומיים התחרתי בתחרות איזורית של פאוורליפטינג, ורק עכשיו התפנתי לכתוב על זה פה.
התחרות הייתה מעט שונה מהרגיל, כי היא הייתה מולבת עם פאוורליפטינג ו-TSC, מה שגרם לזה שהדדליפט יהיה ראשון, הסקוואט שני, והבנצ' שלישי, והחוקים היו מעט פחות נוקשים, בעיקר לכל מה שקשור לציוד אישי, ככה שתיאורטית היה אפשר להתחרות בבגדים רגילים (מה שלא ידעתי בהתחלה), להרים יחף, רק שופט אחד נותן את הירוק או האדום הסופי (למרות שיש יותר מאחד ששופט) ועוד כמה דברים קטנים.
שקלתי 80.8, וסיימתי עם טוטאל של 575 קילו, עם 200 קילו סקוואט, 130 בנצ', ו-245 דדליפט.
הסרטונים הם בסדר של תחרות רגילה, אבל לא בסדר כרונולוגי של התחרות.
סקוואט ניסיון ראשון - 180 קילו:
נפסל בגלל פקודות, חשבתי שתזמנתי נכון מתי השופטת תיתן את הפקודה להניח את המוט, אז התחלתי עם צעד קטן וראיתי שאין פקודה אז חרתי למקום, אבל זה כבר נפסל.
סקוואט ניסיון שני - 190 קילו:
זה כבר היה כמו שצריך.
סקוואט ניסיון שלישי - 200 קילו:
שיא אישי חדש, ויעד כבר די הרבה זמן, סוף סוף שם!
בנצ' ניסיון ראשון - 125 קילו:
עלה לאט יחסית, היה כבר סוף היום, ואני לא רגיל לעצירה ארוכה בתחתית.
בנצ' ניסיון שני - 130 קילו:
זה היה גריינד מטורף של הבנצ', אבל לא ויתרתי ובסוף זה עלה.
אם ראיתם את הניסיון השני, אתם מבינים למה ניסיון שלישי של 132.5 לא עלה בכלל....
דדליפט ניסיון ראשון - 225 קילו. אין לי סרטון שלו, אבל עלה די בקלות, מצחיק שלפני 6 שבועות 220 לא זזו מהרצפה.
דדליפט ניסיון שני - 235 קילו:
עלה די טוב, אבל הייתה מעט קריסה של הברכיים, ידעתי שאת זה אני צריך לתקן בשביל להצליח יותר.
דדליפט ניסיון שלישי - 245 קילו:
גם שיא אישי חדש, 250 ידעתי שאני לא אצליח באותו יום, אבל בקרוב אגיע. כמעט איבדתי הכרה אחרי.
בסוף זכיתי במקום הראשון בקטגוריה של עד 82.5, ומקום ראשון בסקוואט ובנצ' בקטגוריה, ומקום שני בדדליפט בקטגוריה (היו גם דירוגים לכל הרמה בנפרד, כי היה אפשר להירשם לא רק לקרב 3).
תכלס מאוד מרוצה מההרמות באותו היום, בהחלט שיפור משמעותי מהתחרות במרץ, שם הרמתי טוטאל של 507.5.
התחרות הייתה מעט שונה מהרגיל, כי היא הייתה מולבת עם פאוורליפטינג ו-TSC, מה שגרם לזה שהדדליפט יהיה ראשון, הסקוואט שני, והבנצ' שלישי, והחוקים היו מעט פחות נוקשים, בעיקר לכל מה שקשור לציוד אישי, ככה שתיאורטית היה אפשר להתחרות בבגדים רגילים (מה שלא ידעתי בהתחלה), להרים יחף, רק שופט אחד נותן את הירוק או האדום הסופי (למרות שיש יותר מאחד ששופט) ועוד כמה דברים קטנים.
שקלתי 80.8, וסיימתי עם טוטאל של 575 קילו, עם 200 קילו סקוואט, 130 בנצ', ו-245 דדליפט.
הסרטונים הם בסדר של תחרות רגילה, אבל לא בסדר כרונולוגי של התחרות.
סקוואט ניסיון ראשון - 180 קילו:
נפסל בגלל פקודות, חשבתי שתזמנתי נכון מתי השופטת תיתן את הפקודה להניח את המוט, אז התחלתי עם צעד קטן וראיתי שאין פקודה אז חרתי למקום, אבל זה כבר נפסל.
סקוואט ניסיון שני - 190 קילו:
זה כבר היה כמו שצריך.
סקוואט ניסיון שלישי - 200 קילו:
שיא אישי חדש, ויעד כבר די הרבה זמן, סוף סוף שם!
בנצ' ניסיון ראשון - 125 קילו:
עלה לאט יחסית, היה כבר סוף היום, ואני לא רגיל לעצירה ארוכה בתחתית.
בנצ' ניסיון שני - 130 קילו:
זה היה גריינד מטורף של הבנצ', אבל לא ויתרתי ובסוף זה עלה.
אם ראיתם את הניסיון השני, אתם מבינים למה ניסיון שלישי של 132.5 לא עלה בכלל....
דדליפט ניסיון ראשון - 225 קילו. אין לי סרטון שלו, אבל עלה די בקלות, מצחיק שלפני 6 שבועות 220 לא זזו מהרצפה.
דדליפט ניסיון שני - 235 קילו:
עלה די טוב, אבל הייתה מעט קריסה של הברכיים, ידעתי שאת זה אני צריך לתקן בשביל להצליח יותר.
דדליפט ניסיון שלישי - 245 קילו:
גם שיא אישי חדש, 250 ידעתי שאני לא אצליח באותו יום, אבל בקרוב אגיע. כמעט איבדתי הכרה אחרי.
בסוף זכיתי במקום הראשון בקטגוריה של עד 82.5, ומקום ראשון בסקוואט ובנצ' בקטגוריה, ומקום שני בדדליפט בקטגוריה (היו גם דירוגים לכל הרמה בנפרד, כי היה אפשר להירשם לא רק לקרב 3).
תכלס מאוד מרוצה מההרמות באותו היום, בהחלט שיפור משמעותי מהתחרות במרץ, שם הרמתי טוטאל של 507.5.